Už druhýkrát nezvestný

21. feb 2024

Ahojte. Pred niekolkymi rokmi som sa zaregistrovala na zoznamku, kde som si zacala pisat s chalanom cca v mojom veku. Ja som prave na VS nastupovala, on koncil. Vedel o mne len zakladne info, meno a co idem studovat.. na zaklade tychto udajov si vypatral aj moje priezvisko a nasiel ma o par mesiacov na to na fb a skontaktoval sa so mnou. Bola som z toho celkom sokovana, ale po nejakom case som si povedala, ze sa s nim stretnem, len na chvilku. Jeho fotku som nemala, na stretnutie som prisla, mala som take zmiesane pocity. Vychudnuty, vyciveny chlapec, pri ktorom som musela konverzaciu tahat ja a sam sa nemal k ziadnej teme, mi na konci nasej cca 30-40min. prechadzky povedal, ze som vraj jeho buduca zena :D, ze to tak citi. Ocarena som nebola, brala som to tak, ze nema skusenosti s babami a nevie ako dat najavo zaujem, parkrat sme sa este stretli - z rozpravania s nim som pochopila, ze nie je z dobrej rodiny - matka ho opustila ako male babatko, s otcom nema bohvieaky vztah a surodenci ziju uz so svojimi rodinami, bol taky tichucky samotar, ale sikovny chalan, no so zvlastnym vystupvanim, ktore si ma neziskalo. Prisiel covid a nas to odlucilo. Presli sme len k pisaniu, ktore ale bolo nepravidelne. Vzdy sa po dlhsej dobe ozval.. Ja som to vsak nasledne utla uplne a blokla som ho. Pred rokom som vsak zazila mensi sok, ked som zapla FB a tam na mam vybehla jeho fotka, ze je po nom vyhlasene celostatne patranie. Bala som sa onho, ale nemala som sa s kym od neho ani skontaktovat. Nakoniec sa ale nasiel. Dnes si lustrujem FB a opat som ho zahliadla v patracej skupine. Vyse mesiaca nezvestny. Premyslam nad tym celym a neviem, ci by som sa mu nemala ozvat… mam taky pocit, ze ma psychicke problemy, ktore vyplyvaju z toho, ze mal zle detstvo, je samotar a bojim sa, aby sa mu nieco nestalo, aj ked mi nikdy nebol velmi blizky. Myslite, ze by som ho mala skontaktovat cez FB a pockat, ci sa vobec ozve? Pretoze inak nanho nemam ziaden kontakt, nic o nom roky neviem…

egonsk
21. feb 2024

mas sice dobre srdce, ale moc jednoduchy zivot asi, ked si ho takto komplikujes vytvaranim si starosti a problemov.

sofia1979
21. feb 2024

Pozri ozvať sa môžeš ak máš taký pocit ja si napríklad myslím, že je to od teba pekné, že mu chceš nejakým spôsobom byť akoby oporou. No daj pozor vieš taky citovo slabší ľudia ti môžu skomplikovať život ak sa na teba upnú drž to v takej rovine, že sa má s kým porozprávať. Že si. Ale klobúk dole, že máš také vnímanie.

la_dolce_vita
21. feb 2024

Ozvala by som sa urcite, ci je v poriadku.

januska12323
21. feb 2024

Ja by som sa neozvala. Očividne má nejaké neriešené problémy a to v podstate s cudzím človekom riešiť nepotrebujem.

h2
21. feb 2024

Ja by som sa ozvala. Je nezvestný, čiže niekto si oňho robí starosti.

vorkola
21. feb 2024

Ja nie, bala by som sa ho,Ved urcite ma aspon z bratov sestra,tak tym by sa asi ozval.Ved, keby ta lubil, vazil si ta ,ozve sa on na teba,tak mu asi nechybas.A to teda ak on koncil Vs,tak hadam by mohol niekde uz vystudovany pracovat.Alebo ma napada, ak mu chces pomoct, tak nejak pod inym menom, aby ta casto nevydieral.Mam taky dojem, ze on nebude moc suci vclenit sa na rodinu, a v rodine zit

kvietok2012
21. feb 2024

Ja by som sa mu neozvala.

katka700
21. feb 2024

Ako mu pomôže to že sa mu ozveš? To ako si o tebe pozisťoval kto si je divné. Niektorých ľudí je lepšie odstrihnúť aj keď ti ich je ľúto.

marseillefan
21. feb 2024

Chlapec je narušený a ty máš potrebu ho zamiešať do svojho života? Vykašli sa na neho, nič mu nedlhuješ... z toho nič dobré pre teba byť nemôže.

anouschka5
24. feb 2024

Určite nie, ( ak by to bol blízky človek s ktorým máš niečo odžité tak áno ) nekontaktovať

portret7
24. feb 2024

Ozvala by som sa, možno je v tak bezradnej situácii, že záujem aspon jedného človeka, mu pomôže na cely zivot. Ak by sa ozval, komunikovala by som s nim velmi opatrne, aby si to zle nrvysvetlil.