Zeny poraďte co mam robiť. Sme s manželom spolu 5 rokov mame ročného syna... No už to nezvládam. Často sa z mužom hádame.. No už sa ani nehadame.. Oblečie sa nás dvoch nechá doma samých a odíde preč.. Aj keď len sedí v aute ale aj tak.. Samozrejme napíšeme si pár správ a vráti sa domov.. A stále sa mu niečo na mne neľúbi. Proste ma neberie takú aká som a potom mi to vyčíta.. Vyhráža sa ze toto ho nebaví pôjde do pi.ce a podobne.. A v sexe už nevládzem... Pre neho je pravidelny sex dôležitý skoro ako nymfoman.. Chce sex aj keď mam rôzne problémy je mu jedno a aj zato sa hada už nevládzem
No vies....len rozpravat sa a rozpravat. Treba stale vyriesit ked pride nezhoda. Moj nazor je taky...ze ked muz miluje zenu a zalezi mu na nej, je ochotný to riešiť. Viem o com pisem. Za 22r.manzelstva bolo problémov a kriz neurekom. Moj muz nikdy nehodil flintu do zita a stale sme vsetko vyriešili a tym padom posunuli sa dalej. A este ze mu vadi vsetko na tebe? A keď ste boli zalaskovani na zaciatku vztahu, nevadilo mu nic? Ci v tom nieje niekto s kym ta porovnava. Ty sa drz
@eriksonka1234 to máš pravdu už je toho na moju psychiku veľa... A to je omnoho viac veci co robí proste manipuluje ako keby so mnou. Ale ach neviem co mam robiť sme spolu tak dlho a zažili sme veľa pekného. Keď sa takto chová vždy to je nejaká kríza ktorá prejde a zase sme úplne ok.. No neviem co by som robila keďže som len na rodičaku s mojim otcom sa nestretavam mama je psychicky chorá a svokrovci natom tiež nie sú najlepšie. Neviem kto by nám pomohol a hlavne ide o to ze po 5 rokoch všetko zahodit ach bože
Mate rocne dieta. Toto je mozno na psychologa, dlhe debaty, ale nie na rozchod.
Mozno ste obaja unavení, nastúpil stereotyp, ale hned bez boja sa rozchádzať?
Ved mate spolu male dieta, treba trochu viac komunikovať
no myslim ,ze tento problem nevznikol vcera ...ale zrejme tak pred 5timi rokmi. neverim ,ze bol diametralne odlisny od dnesnej "verzie" . ze by zly vyber manzela ? ako vyriesit problem, ktory vznikom v minulosti to neviem , ale aspon do buducnosti ho skus neopakovat . budes mat lahsi zivot.
Každá minca má dve strany. Tak ako teba trápia nejaké veci očividne trápia aj jeho. Musíte sa rozprávať a robiť kompromisy. Skúste nejaké sedenie so psychológom. Ja by som sa tak ľahko nevzdala. Keď sme sa s mužom brali povedala som mu, že sa nevydávam len tak a nemienim sa za pár rokov rozvádzať že proste spolu budeme až do konca a všetko spolu vyriešime.
A čo mu na tebe vadí? To si nám neprezradila.
2x si spomenula tych 5r mne sa to zas nezda tak vela. A ten nymfoman sa prejavil uz pred 5r ale az teraz ti to vadi? Pravidelny sex by chcel snad kazdy. Inak ako to je on chce sex kazdy den aj 2x a ty by si chcela 2x za mesiac? Nejaky kompromis treba najst. Mozno materstvom ti kleslo libido? Z toho co pises obaja ste nespokojni a nestastni. Kedy to zacalo? Po narodeni babatka? Ci pred? Dietatom sa dynamika vztahu meni. Treba si najst cas a cestu k sebe ako par Nie len ako rodicia.
Z mojho pohladu ste spolu kratko, 5 rokov naozaj nie je dlha doba. Nepises, co mu na Tebe vadi, nepises, ci ste sa o tom vobec normalne rozpravali, alebo len hadali. Jednoducho to prvotne zalubenie zrejme vyprchalo a vy ste na vztahu nepracovali. Narodenim dietata sa sice hodne zmeni, ale treba mysliet na to, ze nie si len matka a on otec, ale ste manzelia. Ak mas nejake zdravotne problemy, tak si ich ries s lekarom, ak su nejake ine problemy, kvoli ktorym odmietas sex, tak to ries s manzelom-nie krikom, sms-kami, ale normalnym kludnym rozhovorom. Ak napriek tomu bude hovorit, ze chce ist do p*ce, tak nech ide, sice neviem kde to je, ale on zrejme uz trafi.
sedí v aute ? ja by som sa ho opýtala či nevie naštartovať...
chápem ťa, musí to byť ťažké žiť s človekom čo sa odúva a sedí v aute ako malé decko...🙄
Ak chcete byt spolu tak musite obaja na vztahu zamakat, ak on nema zaujem bude lepsie ist od seba. Nebude to lahke, to chapem, ale bude to lepsie aj pre teba aj pre maleho
Dieta meni cely vztah. Dieta je na prvom mieste v tomto momente, vztah ide na druhu kolaj...zene sa chut na sex meni po porode hormonalne a unavou..muz nemusel absolvovat to co zena, tazko to muz pochopi...mozte mat krizu, nemas aspon suridenciv prip. tetu co by ti nachvilku s dietatom pomohla ? Mali by ste sa porozpravat..idealne povedat potrebujem sa porozpravat a povies konkretne o com nech sa moze pripravit na to. Muzi jednaju pudovo...preto aj ten sex hockedy.
Pre tvoje a synove psychické zdravie by som ho nechala ísť...