Uvažujem nad rozchodom

4. feb 2023

Ahojte, uvazujem nad rozchodom s mojim priateľom s ktorým sme spolu 3roky, zijeme spolu rok a pol. Dôvody sú, že nemame rovnaké plany do budúcnosti. Možno je to jeho vekom (28) že si nevie predstaviť mat ženu a deti, ale neviem. Ja by som chcela možno o rok, dva, on možno tak 6-10 rokov. Dalej konci o 14:00 ale domov chodí ešte neskôr ako ja (ja chodím okolo 18:30) lebo ma svoje veci proste. Ja tak dlho pracujem. Nestará sa o domácnosť, len o seba. Vzdy, keď mu poviem niečo čo ma trápi, čo mi vadí tak to otočí proti mne, neprizná si chybu a vyčíta ich mne. Nie som dokonala, cez týždeň spravím teplu veceru možno 3-4x. Cez víkend by som aj varila, ale o to nemá zaujem lebo chodí papat k mame. Navyše si nemozme ani nič naplánovať, lebo vozí jeho mamu a sestru do a z prace. Robia spolu v jednej fabrike a vraj sa nemajú ako dostať, tak ich on vozí… inak sa vieme porozprávať spolu o vsetkom možnom, len nie o problémoch vo vztahu, ak toto všetko prehliadnem je nám super. Lubim ho ale toto je už silnejšie ako ja. Z jeho strany žiadna náprava aj po rozhovoroch. Vraj si bezo mna nevie predstaviť zivot. Čo vy na to?

deti95060810
4. feb 2023

samozrejme ak to nejde k lepšiemu tak lepší pre teba bude rozchod... zatiaľ si na "koni", pretože kým nemáte deti, nehnuteľnosť a hypotéku tak je to omnoho pre teba jednoduchšie.... Držím palce...

autor
4. feb 2023

Ešte som chcela dodať, že keď ho poprosim o to, aby povedal sestre a mame, že nech si to zariadia inak, začne byt podráždený že on určite nebude davat rodinu na druhé miesto a že to nie je normálne, že mi to vadí (nevadi, ale tiež ny som chcela mat niekedy pohodový večer bez toho aby zase odisiel na hodinu)

gejb
4. feb 2023

Ja by som sa ho spýtala prečo si nevie prestaviť život bez teba. Lebo uprimná odpoveď by bola ,ze zo zvyku a ma pri tebe full servis. Nemáš v ňom oporu, neviete sa porozprávať o zásadných veciach, pohľady na buducnost mate rozdielne. V čom je teda pre teba prínosom? ....a dokonalosť partnerky sa nemeria počtom teplého jedla, ktoré navarí. Snáď ti toto nevycita..ci snáď áno?

daniela2202
4. feb 2023

Vie si ho predstaviť, ale takto mu to vyhovuje.... ale ide o teba, a keďže to nevidíš ružovo, tak ukončiť..

janinah
4. feb 2023

Berie si zo vzťahu len čo sa mu hodí- sex,full servis v domácnosti,tvoju spoločnosť.Nedáva,čo by mal.Stále sa neodstrihol od mamičky.Keby sa odsťahoval na druhý koniec krajiny,tak ony dve prestanú chodiť do práce,lebo sa nemaju ako dostať? A jesť cez víkendy mamičkinu váru akoby u vás doma hladoval? navaril on niekedy niečo či len na teba čaka? Je na to len jedno slovo- nedozrel na vzťah. Moji dvaja zaťovia v tomto veku už boli ženatí,deti v pláne /už maju obaja/,určite by som ti neradila čakať 10 rokov kým sa rozhýbe....ak vôbec sa rozhýbe.

zmrzlinka2021
4. feb 2023

Už to ze uvazujes nad rozchodom s priatelom znaci ze to nie je clovek pre teba na cely zivot a mas uz teraz vazne pochybnosti.
A mimo inych veci co pises a su vazne, aby chlap po 3 rokoch chodenia sa nechcel zenit - to je jasny signal pre STOPKU z mojej strany

gejb
4. feb 2023

Precitala som to ešte raz. Vychádza mí to tak ze cez týždeň je viac s mamou ako s tebou, ešte aj cez víkendy chodí ku nej obedovať. 28 ročný muž? Naozaj? Neodstrihol sa od matky. Keď by ste aj mali deti, budes na to sama lebo bude behat okolo nej... možno je na čase hľadať muža, pre ktorého budeš priorita. Lebo tu nie si

paulinam99
4. feb 2023

Na takéto rozhodnutie Ti žiadna rada nebude dobrá, lebo len TY si vieš na pomyselné váhy dať všetky ZA a všetky PROTI ďalšiemu vzťahu. Nechci od iných, aby robili v Tvojom živote vážne a zásadné rozhodnutia, pretože to ROZHODNUTIE (akékoľvek urobíš), ovplyvní život Tebe a nie diskutujúcim na MK.

Tvoj život - Tvoje rozhodnutia. Bodka.

dulazh
4. feb 2023

Po case ti bude vadit ta ,,ustretovost,,k jeho rodine viac a viac.U mojho byvaleho boli jeho rodicia ,bratia az potom rodina.Deti si to dlho neuvedomovali,nechapali co mi vadi.Po urcitych skusenostiach pochopili.V ostatnych veciach mu az na nejake ,,bbosti,,nebolo co vytknut.Sama sa musis rozhodnut,to nik za teba nerozhodne.Mne to trvalo 20rokov a
s odstupom casu mozem povedat,ze nelutujem.Skor lutujem tych ,,stratenych,,20rokov.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cacianka
4. feb 2023

Ty si vycitas že teplú večeru uvariš iba 3-4x za týždeň !? Keď chodíš tak neskoro, unavená po celom dni ?
A on milostpan čo ? Robí si svoje, ignoruje tvoje potreby, kľudne by mohol doma čo-to porobiť, aj uvariť či aspoň nejaké jedlo pripraviť, čaj, a nie sa ešte po svojom lazo plážo voľne trepať mamičku a sestričku vyvážať. Keby bol chorý, narazený či zlomená ruka noha, to by ani do práce nechodili, čo ako ? Ešte aj v sobotu sa tam odtrepe, kedy by ste v kľude mohli byť spolu, uvariť si, porobiť doma, ísť na výlet, na návštevu ,stretko s partiou.
Dievča, toto nie je chlap pre teba, jeho potreby a potreby jeho rodiny sú mu 300x prednejsie ako ty a tie tvoje.

janinah
4. feb 2023

Koľkokrát si na Tom víkendovom obede u mamičky bola aj ty? Či teba nik nepozve? Zdá sa ti to v poriadku? Trochu rozmýšľaj.dievca.....

lilly16
4. feb 2023

Keď už teraz nie si na prvom mieste.. lepšie to už nebude je moc naviazaný na rodinu

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lavinis
6. feb 2023

Rozchod, nemáš zač

karolinakr
6. feb 2023

je proste čudák 🙂

bennn
8. feb 2023

Poviem to jednoducho. Vzťah, je vzťah dvoch ľudí a na oboch záleží. Keď jednému niečo nevyhovuje, má právo vyjadriť nesúhlas. Ak sa nedá nájsť riešenie, alebo nie je záujem problémy vo vzťahu riešiť. Tak je jasné, čo sa musí stať.

nnnuuunnn
9. feb 2023

Joooj, no keď všetko prehliadneš, tak vám bude super, však čo by aj nebolo, keď sa stretnete náhodou doma na gauči a "ľúbiš ho", len otázne je, že čo na ňom tak ľúbiš, výzor? Lebo inak nepíšeš, nedáva Ti asi veľa dôvodov za ktoré by si ho mohla milovať. Keď od neho nič nebudeš chcieť, môže vám byť aj naďalej super. 😃