Urobila mi to náročky?

16. feb 2024

Pekny den.
Stala sa mi taka situacia, priblizne tri mesiace dozadu som si volala s kamaratkou, s ktorou sa nevidame az tak casto.. chcela sa stretnut, ale ja som jej nevedela povedat, ci budem moct, lebo som toho mala vtedy vela, tak sme sa dohodli, ze jej dam pocas tyzdna vediet, ze ci cez vikend niekam vybehneme. Hned na druhy den od nasho hovoru som jej dala vediet, ze mozeme - bol to utorok a ona sa mi vobec neozvala, ci to plati/neplati. Pritom bola samozrejme aj online, celkovo je to ten typ, ze ma stale mobil v ruke a nieco na nom robi. Ozvala sa mi teraz po troch mesiacoch, ze „Prepac, nevsimla som si spravu.”. 😅 Zostala som z toho trocha zaskocena, lebo urcite si spravu vsimla a aj vedela, ze sa jej mam vyjadrit k tomu vikendu. Pride vam, ze to urobila narocky?

tanyag
16. feb 2024

Neriešila by som...ale už by som ju ani nekontaktovala...nie preto, žeby sa ma to dotklo, ja na takých ľudí z vysoka kašlem..ale preto, že nemám záujem o také kamarátky, ktore si na mňa spomenú raz za rok a kedy im to vyhovuje 😁

barbora0308
16. feb 2024

Mozno ano, mozno nie...neriesila by som pri kamaratke, s ktorou sa vidam raz za uhorsky rok.

h2
16. feb 2024

Nie, nepríde. Mohlo sa úplne v pohode stať, že si správu nevšimla. A keď si jej povedala, že nevieš, či budeš môcť, tak to asi brala tak, že si nemohla.

cookie29
16. feb 2024

To zalezi od toho aka je kamaratka a aka je situacia. To ze sa nevidate casto, neznamena ze nie je dobra kamaratka. A mozno si tu spravu vazne nevsimla. Niekedy nieco robis, prekliknes a hodi sa to precitane. Niekedy ju preletis, povies, ze sa k tomu vratis neskor a v zhone zabudnes... a mne naprikald uz aj decko vymazalo, "precitalo" spravu.... Takze nemusi to byt narocky. Niekedy su za tym jednoduche vysvetlenia, pokial sa to samozrejme neopakuje pravidelne.

h2
16. feb 2024

@tanyag Až tak kruto by som to nebrala. Autorka sa tiež nešla pretrhnúť, aby sa s ňou skontaktovala. Niekomu také kamarátstvo vyhovuje, ľudia bývajú vyťažení, nemajú čas každú chvíľu sa vidieť s kamarátkami.

tanyag
16. feb 2024

@h2 Noo tak som možno krutá 😁 ale ak som si istá, že moju správu videla a prišla by s výhovorkou, že si ju nevšimla, tak by to už niečo hovorilo. Ak by napísala, že nemala čas, zabudla odpísať, bola vyťažená atď. pohoda, pochopím...veď to sa aj mne stáva, že správu vidím a neodpoviem, lebo niečo robím a zabudnem na to a odpíšem po pár dňoch 😁 ale nevyhováram sa, že som správu nevidela...proste napíšem, že som zabudla...ľudia ma poznajú, vedia akú mám pamäť 🤣

deti95060810
16. feb 2024

po troch mesiacoch si všimla? čo sa hrabala v starých správach ? za mňa náročky.

lindous
16. feb 2024

Povedala by som, že také to “musíme sa stretnut” bolo situačné (ako keď stretneš niekoho zo ZŠ po xy rokoch, potešíte sa, v nadšení si poviete, že “aaa niekedy musime skočiť na kávu”, ale v sekunde ako sa rozlúčite pokračuješ vo svojom živote, už si ani nespomenieš a nikdy sa nedohodnete 😂)… v skutočnosti sa možno až tak stretnúť nechcela, premyslená si to, nevyhovovalo jej to a nevedela to odkomunikovať…

h2
16. feb 2024

@tanyag Mne sa takto stalo, že som asi po 2 hodinách našla správu od môjho muža, ktorá bola označená, ako prečítaná pred tými 2 hodinami, keď ju poslal. Telefón som mala celý čas v rukách, tak neviem, či som nechtiac klikla na "označiť ako prečítané" a ona zmizla skôr, než som ju vôbec videla. Čiže stáva sa všeličo.

lavender94
16. feb 2024

Vieš koľko krát sa mne stane, že si nevšimnem správu, alebo zabudnem o čom som si s daným človekom písala a síce tu správu aj vidím, ale je to niečo typu “ok” a neodpíšem aj keď by sa možno patrilo keby si pamätám celkový kontext. Proste stane sa. Ste dospelé, snáď si viete takúto vec vykomunikovať a zariadiť sa podľa toho

mimikarol
16. feb 2024

Ja by som jej odpísala "Nevadí, v pohode". A ďalej by som nedatu nerozvijala. Ak by sa náhodou chcela stretnúť tak sa vyhovorim že nemám čas.

sinusoida
17. feb 2024

Nebavím sa s ľuďmi, ktorí si na mňa spomenú iba, keď to im vyhovuje.

lilstar111
17. feb 2024

Kašli na ňu, to nie je kamoska