Baby ,prosím vás má tu niekto mamu ,ktorá sa pre všetko uráža ? Ktorá ,si všetko berie k srdcu a ktorej je ťažko niečo vysvetliť ?Nie je stará má 55rokov, čiže tam ešte o nejakej stareckej diagnóze nie je reč..mňa to strašné vyčerpáva ..všetko musí vedieť , do všetkého rozprávať ale keď hovorím že niečo chcem inak tak vidím ,že sa jej to nepozdáva ..má ťažký život s bratom a nevestou ,niekedy mám pocit že jej je ľúto ,že oni nežijú náš život, neviem to vysvetliť..možno pochopíte..
A nie nebyvame spolu ..
@januska12323 Ano, este je aj v rovnakom veku, ako tvoja. Tiez by najradsej mala vsetko pod kontrolou, o vsetkych mala prehlad a kedze zistila, ze my si to takto nenechame, citi sa ohrdnuto a raz za par mesiacov sa snazi moj otec s tum "spravit poriadky", dohovara nam, chce neustale vazne rozhovory o tom, ako sa chovame k mame...pri tom sa nechovame zle, len chceme vlastny zivot.
@mimi3008 áno presne a šľak má ide z toho trafiť ...napríklad ona nechápe že mám toho veľa , naozaj ,biznis, deti , domáce úlohy, 5 psov , nesťažujem sa na svoj život , mám ho super ,taky som si vybrala ..ale jej je vždy zaručene horšie...cítim sa zle, jej je horšie čo sa sťažujem ..boli ma hlava? Jej ide vybuchnúť
U nas toto praveze problem nie je. Ale tiez nemozem spomenut, ze je niecoho vela, lebo sa ku nam okamzite nastahuje mi pomahat a uz neodide (obrazne povedane)
Moja má 53 a tiež je taká, že sa za všetko uráža. Ja som zvyknutá na rovinu povedať všetko a ona sa hneď urazí. Niekedy môj tón reči nie je taký ako si ona predstavuje a už sa urazí. Niečo srandujeme - ona povie, že to nie je vtipné. Pritom majú moji rodičia všetko, žiadne problémy. Otec má firmu, som sním v jednej kancelárií každý deň a nikdy sa nehádame a všetko je v poriadku. S maminou som chvíľku a už nie je dačo dobré. Takú povahu má zvláštnu, aj so sestrou sme jej vraveli, že nemôže byť vkuse taká vážna. Chvíľku sa kontroluje a potom je zas to isté.
Neni ta tvoja mama v znameni LEV? 🙂 Levice vacsinou chcu mat svoje kuriatka pod kridlami stale...
Nemusíš jej všetko hovoriť. Keď máte iný názor na niečo tak sa o tom nebavte, presuň rozhovor k inej téme.