Aj vaši chlapi majú tendenciu keď niečo spravia alebo vznikne konflikt ,hádka kvôli nim tak že sa tvária ešte oni urazene alebo dotknuto? Normálne ma to vytáča že on urobí prúser alebo prusery vdaka ktorým je náš vzťah takpovediac v poslednom štádiu a ešte on sa tvári urazene, dotknuto ako keby cakal že sa mu ešte budem prosiť a doliezat a najlepšie tváriť sa že sa nič nestalo.
My máme problém ,hádku , povedala som mu že nech si hľadá inú z ktorej bude robiť handru a teraz komunikuje pri odchode do práce ahoj láska buď dobrá akože vážne ? Šak asi mu ublížim keď zaspí lebo už to vo mne vrie
Toto robia psychopati a arogantni ludia. Este teba vytresta za svoje prehresky. Ja by som s takym chlapom nevydrzala. Moje zdravie mi je prednejsie. Potlacana zlost velmi zle vplyva na zdravie.
@majka36912 a muž má mať pri sebe encyklopédiu vážnych vecí a hlúpostí, aby vedel rozlíšiť? treba sa na problémy vedieť pozrieť z druhej stránky a hlavne neriešiť veci hádkou, lebo hádka je spôsob ventilovania hnevu, nie riešenie problémov.
@astronaut321 Suhlasim, ale snad je to mudra zena a vie odfiltrovat, ze hadka napr. za ponozky alebo podobne je malichernost. A naopak hadka za to, ze neprispieva do domacnosti, vacsinu noci popija s kamosmi a podobne uz je vazne nieco, co nie je uplne ok. Ja sa zo svojim hadat nezvyknem. Obcas vybehnem, ale ked si trebars po pol hodke uvedomim, ze som bola len unavena z roboty a on v tom bol vlastne nevinne, pridem sa ospravedlnit, ze to bola moja chyba. Tak predpokladam, ze autorka pisala o vaznych nezhodach, ak su v nejakom poslednom stadiu vztahu.
On nie je tak trochu nekompletny? Je otazka, ci si toto ochotna znasat aj dalsi mesiac, rok, dva... Lebo on sa nezmeni, na to mozes stavit milion
A naco potrebujes predlzovat tuto agoniu, ked sama pises, ze ste v podstate na konci vztahu?
manipulator, co od toho cakas?
Toto robil moj ex, vynorili sa mi spomienky, fuj.
Ja sa ti ani nedivim, na tvojom mieste by ma to tiez vytocilo docervena 😂 Mala som takeho byvaleho, preto uz je byvaly. Ako my zeny niekedy vieme vybuchnut aj za hluposti, ale ak je takyto naozaj po kazdom nejakom konflikte a ide aj o vazne veci, co zasahuju do vztahu, tak by to nemal bagatelizovat. Inak je to taka neucta voci tebe vlastne, ze neberie na vedomie, ze ta nieco rani/hneva/ublizuje ti.