Ahojte, chcem sa opýtať, čo by ste robili na mojom mieste.
Upozorňujem, že máme cez 30 rokov nie 15.
Mala som kamarátku, ktorá so mnou prestala hovoriť a blokla si ma na všetkých sociálnych sieťach. Pritom ešte týždeň pred tým sme sa normálne bavili.
Tak som jej volala, nezdvíhal mi a len mi odpísala, že ja mám vedieť prečo sa so mnou nebaví a že som jej strašne ublížila a určite viem ako.
Následne som zistila, že má sleduje cez profil 7 ročnej dcérky.
Ako by ste reagovali?
@syslik81 ahoj odpísala som v Tom duchu, znova odpísala nech sa nevyhovaram a viem o čo ide. A áno som si istá že má sledujú už sa to takto stalo v minulosti.
Tak len ty musíš vedieť čo to mohlo byť. Napísala by som jej sms, že o ničom nevieš a ak bude mať chuť môžte sa o tom porozprávať. 7 ročná už má nejaký profil? Dala by som ju tak aby nič nevidela aj tak sociálne siete nie sú pre deti. Keby som chcela tak aj na hlásim, že porušuje pravidlá, mala by mať 13 rokov aby mohla mať fb.
@januska12323 ahoj napísala som jej niečo také a odpoveď bola že sama musím vedieť o čo ide a vysvetliť nechce nič.
Keď ťa takto sledujú a vedia všetko, nehovorila si o nej niekomu niečo? Skús porozmýšľať poriadne, či si ju niekde nespomenula.
Určite by som sa nevnucovala. Nedvíha, okej nedvíhaj. Nevypisovala by som... kto chce sa ozve, kto nie zato nestojí. A kto ma problém a je dospelý tak to človeku normalne povie... toto je detské správanie...
@ivkav5 určite nie.
@xsimonkax mám rovnaký názor
Tak jej evidentne niečo sadlo na nos alebo keď je taká divná, tak ktovie čo na teba skúša 🤔 Kašlala by som na to, taká “kamarátká” veľmi nestojí za to.
"... A áno som si istá že má sledujú už sa to takto stalo v minulosti..."
Naco ti je taka kamaratka?
Okamzite by som jej dieta zablokovala u mna na socialnych sietach a rovnako by som obmedzila sledovanie mojho profilu aj vsetkym spolocnym znamym. na co Ta ma sledovat cez ine profily, ked si Ta blokla? A neposkytla k tomu ziadne vyjadrenie ani slusnu odpoved.
Daj tomu čas. Nevtieraj sa jej, ked sa odrazi, tak napise sama.
Zablokovat dieta. A sama musis vediet,ze nieco si na socialne siete pridat musela,co ju viedlo k tomu,ze sa takto sprava. Bez listka sa vietor nepohne. Mozno to bola leka vec mozno banalita, ale nieco muselo byt
Zrejme jej nieco vadi a je dost zvlastne, ze nevies co, no ak naozaj nevies co, tak sa na to vykasli a neries.
Tak tých 15 má ona ocividne
Mne to tiež spravila "kamarátka", dôvod bol ten, že som jej neprikyvovala keď 300x za deň pridala príspevok o LGBT, politike, vojne a pomoci Ukrajine... Proste v kuse od rána do večera negatívne príspevky a ako nikto nerieši, že to tu ide celé do prdele 🤦♀️Keď som jej pod jeden príspevok napísala, že chcem mať jej problémy, už bolo vymaľované 🤣
Zruš 7 ročnej dcére profil na sociálnej sieti, alebo obmedz prístup naňho len vybraným osobám. A nie len kvôli tejto "kamarátke". Jej by som napísala, že neviem o ničom, čím by som jej ublížila a keď má problém mi to otvorene povedať, tak veľmi ma to mrzí, ale nie je ďalej o čom. Lebo normálny človek nemá problém komunikovať a dať priestor aj druhej strane, nech sa vyjadrí.
Srala by som na ňu. Špicľuje cez profil svojej dcéry, no to už mi je kamoška teda fakt 🙄.
@h2 to nie moja dcéra má profil ale jej
Ako sa píše, všetky paparazi konta zablokovať, profil si dat súkromný. A viac by som ju neriešila. Dospelý človek nemôže mať problém povedať co sa stalo. Takéto hry nech skúša na manžela/partnera, ten sa jej možno bude pchať do zadu, aby zistil co jej sadlo na nos. Nehraj jej detskú hru :D
odpisala by som ,ze netusim co je vo veci a az sa ukludni budes rada ak si sadnete na kavu a spolu to preberiete a to nedorozumenie iste vyriesite.. teda ak si si ista,ze si nic zle nespravila.. a ze t sleduju? tak deti ani nevedia na co kliknu tak ak ti to vadi zmaz si ich alebo ich daj do skupiny s obmedzeniami ..ak mas co skryvat na sietach pred nimi