Ukončili sme vzťah a je mi strašne

12. okt 2023

Po dlhom zvážení sme ukončili vzťah, trval krátko 9 mesiacov ale aj napriek tomu sme si toho zažili veľa aj dobrého aj zlého aj potrat.
Nakoniec sme si sadli a spoločne sa zhodli natom, že ak city ochladli z oboch strán nieje dôvod pokračovať.
Sme zvlášť cca týždeň a mňe je každý deň horšie a horšie. Každy 2 deň sa vidame keďže mam u neho v dome ešte svoje veci tak postupne si ich nosim preč, komunikujeme bežné o všetkom ale o vzťahu a o nás už nie.
Ani jeden z nás nemá inú známosť a ani ju nehľadáme, vidno na ňom že mu je ťažko samému, no ale je to chlap a snaží sa to úplne zakrývať.
Cítim, že toto ešte nieje koniec, ale nechcem sa mu vnucovať a vypisovať mu alebo za nim chodiť.
Ale je mi ťažko, veľmi mi chýba a nedokážem prijať tento stav a vôbec neviem čo robiť, aby sa on pohol neakym spôsobom..

aliii3
12. okt 2023

Neboj sa. Ono to raz istotne prejde. Každá jedna z nás si týmto prešla. 🙂 Ver mi, bude lepšie, aj keď sa ti to teraz tak nejaví.

januska12323
12. okt 2023

Týždeň ste od seba a každý druhý deň ideš k nemu do bytu. Reálne si ešte nemala čas to v sebe uzavrieť. Zavolaj niekoho na pomoc a tie veci si zober všetky naraz. Potom sa nijak nekontaktujte a uvidíš, že to prejde.

mondolina
12. okt 2023

veci si zober naraz.

ahhola
12. okt 2023

Podľa toho, koľko máte rokov, keď do 30.,ber to ako príležitosť na lepší vzťah, poučena z tohto skrachovaneho
Ked ešte menej, od sťahuj sa s Nanovo a lepsie▪️

syslik81
12. okt 2023

zvolaj kamosov prenes veci naraz a prestan s nim komunikovat ... po mesiaci 2 zistis,ze ti je uz lepsie a bude sa to stupnovat az nakoniec zabudnes ...

autor
12. okt 2023

@syslik81 nechcem aby sme sa odcudzili, práve naopak chcem vo vzťahu pokračovať

mondolina
12. okt 2023

tak tu je dôležitý aj dôvod rozchodu.

sissy27
12. okt 2023

zbytočne to naťahuješ a sama sebe robíš zle. V prvom rade - nerob si falošné nádeje, že "cítim, že to nie je koniec" - no je to koniec, hotovo. Načo tam chodíš každý druhý deň po jedno tričko? Odnes si to všetko naraz. Nerozumiem týmto masochistickým aktivitám, že sa každý druhý deň potrebuješ pretŕčať pred bývalým a sypať si soľ do vlastných rán. Načo sa s ním rozprávaš o chujovinách? Zober veci a choď si plakať domov do vankúša, prestaň si nahovárať, že ešte je tam šanca...
A radšej sa nejdem vyjadrovať k tomu, že v rámci tých 9 mesiacov si stihla aj otehotnieť - očividne s niekým, koho ani poriadne nepoznáš, zamilovaná do vlastnej ilúzie...

sandrasstini
12. okt 2023

To je najvacsia chyba, najma ked vidim z tvojich slov ze ho stale lubis. Kamaratstvo po rozchode udrzi len velmi malo ludi, duplom ked si najde novu znamost. Ver mi takto udrziavat silene kontakt ta bude len trapit, mam taku kamosku, ktora chce s kazdym ostat kamoska, neostala ani s jednym a trapila sa dlho predlho kym to pochopila.
Zober si tie veci naraz prosim ta, nvm kolko mas rokov ale toto je fakt odveci. Kazdym dnom budu tie konverzacie ochladzovat a bude to lepsie a lepsie. Hlavu hore, poplac si, pride iny. Drzim palce

syslik81
12. okt 2023

ok ved mozete byt kamosi ,ale najskor si musite dat od seba pauzu .. dat san dokopy a ak je vam sudene ostat priatelia tak budete .. ale ako pisem dajte tomu cas .. upracte si myslienky -jeden bez druheho ... lebo len tak zistite ci k sebe daco citite alebo sa jedna len o zvyk ..

ann092
12. okt 2023

Prečo ste sa rozišli keď s ním chceš aj tak byť vo vzťahu ??

siska53
12. okt 2023

@aliii3 zjavne city ochladli len z jednej strany... Odporucam cim.skor si od neho zobrat vsetky svoje veci a nekontaktovat sa s nim. A uvidis...

yelena159
12. okt 2023

Rozišli ste sa, ale chceš vo vzťahu pokračovať? Bolí ma mozog. Prečo ste sa vlaste rozišli?

heni79
12. okt 2023

Za 9mesiacov ste stihli až príliš. Aj potrat, aj ste už zjavne bývali spolu (asi ty u neho).... Nerob si zbytočné nádeje. On nič neskrýva, ty to tak chceš vidieť. Že ešte niečo bude. Tak si vezmi veci, ešte raz sa s ním vášnivo pomiluj, aby si si aj ty pamätala to dobré. A potom so cťou odíď a zabudni. Žiadne kamarátstvo. Neidealizuj si to.

aandrea9
12. okt 2023

V com chceš pokračovať ak city ochladli???

mimka688
17. okt 2023

A kvôli čomu ste sa rozišli keď chceš vo vzťahu ďalej pokračovať ? Ak stojí za to, ak sa dajú problemy vyriešiť ja by som sa s ním skúsila ešte raz porozprávať… vzťahy sú zložité , treba vedieť robiť kompromisy.