Ukončila som vzťah a dnes som zistila, že som tehotná

16. nov 2024

Všetkých zdravím 🙂
Poprosila by som Vás o rady, teraz tu nepotrebujem žiadne čistenie žalúdka..
Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah, bolo tam viacero vecí čo mi nevyhovovalo..
Najhlavnejšia vec bola tá, že bývalý priateľ býva stále s bývalkou v byte, pretože majú spolu hypotéku, ona robila napriek, nechcela sa s nim nijako dohodnúť kvázi to bolo preto, že ukončil vzťah. (Povedal, že sú len spolubývajúci, nespávajú spolu a pod) ale neverila som mu na 100% pretože tam boli z jeho strany už menšie klamstvá zo začiatku aj keď nič vážne a ja som takto nevedela fungovať, doslova ma to zožieralo, že keď bol s ňou doma nevedela som čo robia..
8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk, nikdy v živote mi toľko nemeškali, tak ja len zo srandy, že spravím si tehu test, vôbec mi nebolo zle, ale hovorím, že vyskúšam...robila som si dnes 2 testy jeden o 3ej ráno a ďalší okolo 8ej keď som sa zobudila, vyšli mi 2 čiarky jedna slabšia, druhá silnejšia...a ja teraz neviem čo mám robiť, pri tom sme si dávali veľký pozor 🥲 myslím tým, že sa do mňa nespravil a pre veľké mudrlantky (nie nespali sme s kondómom a nie neberiem antikoncepciu) Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. doteraz sa javil ako dobrý, galantný, pozorný chlap ale keď mu to oznámim ani len netuším ako môže zareagovať..má 31 ja mám 26 ďalšia vec, neviem či sa s nim stretnúť osobne, alebo mu to oznámiť telefonicky poprípade napísať správu + fotku testu ku tomu..aj keď viem, že sa takéto veci neriešia cez telefón ide ma šlahnúť...PS: bábo si chcem nechať

monicazbb
16. nov 2024

No nič, samej ti bude dobre. Oznam mu to osobne , ale nechystaj sa s nim žit. Bez neho to zvládneš lepšie. A zaobstaraj si vyživne. Inak k tomu sexu... Davať si pozor je najnekvalitnešia antikoncepcia.

lenka3454
16. nov 2024

Stretni sa s ním a povedz mu to🙂 vieš si s ním ešte predstaviť budúcnosť?

kitycat
16. nov 2024

Mozno si kupila nekvalitne pepino? Pri 8dnovom meskani by som uz cakala silnu ciarku.

Mas podmienky na dieta?

domka222
16. nov 2024

Ako mu to máš povedať? Ako dospelá žena pri osobnom stretnutí

maryetta
16. nov 2024

Suhlasim. Ze mozno aj blby test. 8dni je dost to uz by si mala brutalne kolajnice-teda kym je ma pravidelna.
Kazdopadne povedz mu osobne. Tak ako si to napisala sem. Spravila si si test. Si tehotna. Babo si chces nechat. A uvidis co povie. Ako zareaguje…

zuzikak
16. nov 2024

ja by som pockala na 100%-nu istotu. Zbehni k lekarovi. Ked budes mat potvrdene aj od neho tak normalne sa s nim stretnut, povedat mu osobne, ze s nim zit nechces ale stalo sa to, ze si stihla s nim otehotniet a si v takom a takom tyzdni. Necakas od neho zazraky ale ziadas aby sa o buduce dieta financne postaral. Nechas si ho a on bude ako otec preberat financnu zodpovednost. Bodka.

mamamasama
16. nov 2024

Navstiv gynekologa, zavolaj ex na kavu a povedz to tak ako to je.

zuzanapjat
16. nov 2024

Dúfam, že aj jeho spolubývajúcej nevyšli 2 čiarky. Choď prv na UTZ a dohodni si s nim stretnutie keď to bude na 100%. Čudujem sa každej žene, ktorá si chce len tak nechať dieťa s "hocikým". Veľa šťastia.

ysseba
16. nov 2024

Ukaz fotku testu, veru, 8 dnove meskanie by mali byt riadne kolajnice. Na tvojom mieste by som isla k doktorke a ked to budes mat aj od nej potvrdene, tak oznamit mu to urcite osobne.

miadi
16. nov 2024

Kludne sa hnevaj ale vobec ste sa nechranili . Na prerusovany sex povedat ze ste si velmi davali pozor je vrchol nonsense . Tak som mudrlantka ze nemam deti s barskym 🤦‍♀️ Takymto stylom ked sa budes dalej “ chranit” mozes mat aj 5 deti s 5 blbcami Lebo je vrchol lenivosti spoliehat sa ze chlap vytiahne vcas. Si Asi troll a robis si srandu . Samozrejme ze teho sa oznamuje osobne. Ale 8 dni meskania by si mala davno kolajnice. Takze este nic nie je iste . Je mozne ze vajicko bolo oplodnene no nezahniezdilo sa a o par dni dostanes brutal ms . Takze oznamuj az ked to teho budes mat potvrdene od Dr.

mabenn
16. nov 2024

no, tak ci tak, teraz sa ukaze aky naozaj je

vler
16. nov 2024

@miadi presne; a "mudrlantka" je akurat tak autorka

deti95060810
16. nov 2024

po 4 mesiacoch sex a už aj rovno s tehu? len sa zamýšľam... 🙄

h2
16. nov 2024

Ja len toľko, že nie, nedávali ste si veľký pozor. Nedávali ste si vôbec pozor. Sexovať úplne bez ochrany, s tým, že "veď sa do mňa nespraví" je rovná cesta k otehotneniu. Nepíšem ti to preto, aby som bola "mudrlantka", ale aby si to do budúcna vedela. Toto nie je antikoncepcia, na túto metódu sa absolútne nedá spoľahnúť.

deti95060810
16. nov 2024

@miadi no tiež som sa tak spoliehala...len s manželom . 😉

januska12323
16. nov 2024

Veľký pozor znamená používať ochranu a nie sa modliť aby si neotehotnela. Povedz mu to osobne po potvrdení od lekára a dúfaj, že sa zachová korektne.

zuzana9393
16. nov 2024

Pozvala by som ho niekam na kávu a tam by som mu to povedala. Bez nejakých dohadovaciek o výživnom, alebo o ďalšom fungovaní. Nech to spracuje a potom sám niečo navrhne, aspoň uvidíš, či má zmysel to prípadne s ním ešte skúsiť, ale toto by som byť tebou určite nenavrhovala. Skôr by som sa snažila si život zariadiť bez neho a uvidíš ako sa bude k tej celej veci stavať. Držím palce ❤️ tiež sme si s mužom dávali pozor a nachvíľu rodím naše tretie 😀 takže na to sa už viac nespoliehaj 😆

kitycat
16. nov 2024

@zuzanapjat tiez nechapem. Rozidem sa s blbcom, nechranim sa a otehotniem. Tu by som si. Ja riesila termin na UPT pretoze neaspirujem byt slobodnou matkou a hladat si niekoho kto nas uzivi 🙄
Ako keby autorka pisala, ze dieta chce a cez to nejde vlak

Vtedy ani nic netreba hovorit. Naco

miadi
16. nov 2024

@deti95060810 trochu rozdiel s manzelom kde si v stabilnom vztahu a vies ze Keby sa pritrafilo teho tak nie je problem. A 4 mesacna znamost co zije s ex .. akoze je to jej vec kludne nech sa nechrani vobec dalej a mà deti ako smeti s kym len chce . Jej zivot 😁len nech nehovori ze nevie ako sa to mohlo stat ked sa “ velmi chranili.” Lebo tou vetou sa Strasne zhadzuje . Treba trosku prijat zodpovednost za svoje ciny. Klamat samu seba - skodi tym Hlavne sebe .

lauriik
16. nov 2024

A chces mu to vobec povedat? Co od toho cakas?
Ak si chces dieta nechat, ok. Ale dobre si rozmysli, ci chces aby taky clovek figuroval v zivote tvojho dietata. Do buduca by som z toho cakala skor problemy.

ivik4
16. nov 2024

Ked si rozhodnuta dieta si nechat tak potom uz len oznamit ,ked to budes mat potvrdene od doktorka ( aj tyzden ) aby si predisla sprostym reciam o tom ze si vymyslas a bohvie s kym ho mas atd. Ak s tou zenou nieje tak sa s nim stretni, ak by s nou bol, kaslala by som ho a poslala to aj po telefone.
Obdivujem ze si dieta nechas a dokazes sa on postarat. Fakt uprimne, ja by som nedokazala by dobrovolne slobodna mama rovno od zaciatku ked teraz uz viem co vsetko materstvo obnasa.
A nikdy nevies, este sa to mozno zmeni.
Vela stastia 😇🩷🩷

sense
16. nov 2024

No ono keď majú dvaja nechránený sex ,tak vždy je možnosť otehotnenia , ale na 8 deň meškania by si už mala koľajnice . Ale tak buď skús digitálny test alebo skock lekárovi.
Ak si tehotná mu to povedz. A keďže si chcela dieťa nechať je to aj tak v podstate jedno ako zareaguje.

autor
16. nov 2024

@mabenn no však ako teraz sa ukáže jeho charakter 🙂

autor
16. nov 2024

@lenka3454 Pokiaľ značne konať nie len rozprávať áno, lebo zatiaľ to bolo pri ňom len tak, že skutek utek..

lauriik
16. nov 2024

@ivik4 asi prave pre to, ze nevie co to obnasa si ho chce nechat...

anajka266
16. nov 2024

Autorka je rozhodnutá dieťa si nechať, má na to aj ideálny vek a stále sa nájde čúza, čo dokáže nabádať na potrat.🤦🏽‍♀️ a reči typu,že si neviete predstaviť dieťa vychovávať ako slobodná matka/samoživiteľka… neviem kde berú istotu vydaté ženy,že ich manžel nepošle do prdele kedykoľvek,alebo nebodaj ovdovejú… a trapošiny,že nevie čo to obnáša a preto si ho chce nechať? Asi nie je taka slabá osoba a pokakaná zo života ako poniektoré, s tými ich istotami🫶🏻 dieťatko si nechaj, bude to láska na celý život a možno aj jeho otec sa koniec koncov k tomu postaví zodpovedne.. a potom si povieš neskôr,keď už bude na svete, že si urobila to najlepšie čo si mohla.. nepoznám ženu čo ľutuje,že si dieťa nechala.. len naopak.. veľa síl 🫶🏻

autor
16. nov 2024

@anajka266 Ďakujem krásne 🥹❤️

lilli110
16. nov 2024

Oznam mu to ako uznas za vhodne a na co sa citis. Ak sa necitis momentalne na osobne stretnutie, napis mu. Ak mas pocit, ze mu to chces povedat osobne, stretni sa s nim. Vacsina ludi, ktori ti tu teraz radia ako to spravit a ako "sa to ro i" netusia co prezivas a ako sa citis. Vycitat teraz ochranu je tiez zbytocne. Osobnemu rozhovoru s dotycnym sa pravdepodobne nevyhnete tak ci tak. Ako pisu vyssie pockala by som na potvrdenie lekarom. A to ze ciarka by mala byt na 8.den silna nemusi byt pravda, zavisi od ovulky. V jednom tehu som mala uplne slabucku ciarku na 5.den meskania. Objavila sa na teste neskor, ked, by uz niektori povedali, ze bol neplatny. Tehotna som bola. A hlavne odvahu, da sa to zvladnut. Pred rokom som bola vo velmi podobnej situacii.

zltalienka
16. nov 2024

"Pred týždňom som ukončila môj 4mes vzťah,"
"8 dní mi meškali krámy čo je u mňa nezvyk,"
"len zo srandy, že spravím si tehu test,"
"Teraz tu ide o to, že neviem ako mu to mám oznámiť.. "
"bábo si chcem nechať"
Admin (alebo kto tie témy vymýšľa) toto sme už čítali .... len v bledomodrom....

autor
16. nov 2024

@lilli110 Ďakujem ❤️