Ukončila som možno perspektívny vzťah

fodorka
5. jún 2022

Ahojte....ani neviem ci som za tych xy rokov tu zalozila daku diskusiu ale teda skusim sa opytat na vas nazor ci som urobila dobre rozhodnutie....som rozvedena s 2 detmi uz niekolko rokov ....mala som aj vazny 3,5 rocny vztah no zial nedopadol....a zrazu nasiel sa niekto...sam v podstate rozvedený dve deti ako ja....ale zijeme od seba cca 150km . Samozrejme zacalo pisanie,stretavacky trvalo to mesiac aj sa do mna myslim zalubil.samozrejme deti sme do toho nevtiahli este.no ide o to ze sme si sadli ako rit na serbel.konecne niekto vtipny,sympaticky,slusny,pozorny ..denno denna komunikacia ziadne vulgarizmy nic.ALE onstale zije v takej tej svojej bublinke ublizeny zivotom ze proste to nedopadlo ako chcel.s ex neni nieco cez rok ona ma svoj zivot.to uz prehltol....lenze vec sa ma tak ze dost sme riesili aj vazne temy vsetko sedeli sme si fakt vo vsetkom a vraj preto nemal vztah lebo ked to zacalo byt vazne radsej cuvol lebo deti a tak...ja som ho povytiahla z tej bubliny ze ved to je zivot aj mne sa prihodili zle veci ale treba sa posunu t...viem ze mu na mne moc zalezi a fakt ma ma uprimne rad.no ja som to zobrala z kratsej cesty a bojim sa ze na zaver budem ta ublizena a uplakana len ja tak som naznacila koniec a tak....bol nestastny volat nechcel nic viem ze ho to zobralo ale na druhej strane mi pride a prislo ze nebojuje...neviem uslo mi stastie s nim alebo mi iba hrabe? 😁😅teraz som nasrana ze mozno som mala byt ticho ale zasa na druhej strane ak tak velmi velmi by chcel tak....tvrdi ze si zasluzim viac ako mi zial vie ponuknut v tejto chvilke.lebo ,deti, ma och cez tyzden kazdy den lebo byvaju kusok od neho a tak....ja

fodorka
autor
5. jún 2022

@fodorka neviem....asi som to posrala ....

pribinak
5. jún 2022

@fodorka myslím že ty si chcela viac ako on. Že si mu rozbila jeho zaužívaný stereotyp a on to nechcel

bosorka2302
5. jún 2022

nie kazdy chlap bojuje, to maju zeny povacsine z filmov, su aj taki co respektuju rozhodnutie zeny

fodorka
autor
5. jún 2022

@pribinak on nasiel mna 😁 ja som mu povedala ze nemal byt na zoznamke....vraj sa zalubil a boji sa....ale ved aj ja aj kazdy....ale tak nuz 🤷🙈a tak je mi smutno z toho

fodorka
autor
5. jún 2022

@pribinak ale je pravda ze som to narusila ten stereotyp

deedol
5. jún 2022

neviem, ci uplne chapem, co si napisala 🙂
vo vsetkom ste si rozumeli, ale ty si sa zlakla, ze ti ublizi, tak si to ukoncila, a teraz ta to mrzi, lebo si mozno v kutiku duse dufala, ze o teba zabojuje?
ako baby pisu, nie kazdy je taky, ze bude bojovat. ak ti za to stoji, tak sa mu ozvi ty a porozpravajte sa.

tosomja
5. jún 2022

A koľko takých bolo...čo sú rozideni s deťmi a keď príde na lámanie chleba, nakoniec im to len neklape doma, ale sú stále ženatí so ženou čo nič netuší...🤔🙈
Ale...verme, že to nie je ten prípad, len proste sa boji, že ťa deti neprijmú, že ublíži druhýkrát deťom.
Už si zvykol na svoj život bez ženy, stačí mu flirt...
Nemusi sa nikomu spovedať, nemusí nič...

evita_g
5. jún 2022

ja by som vyložila karty na stôl a povedala mu na rovinu, ako sa veci majú. aby si nemyslel, že si to ukončila preto, že nemáš záujem. buď úprimná, nemôžeš nič stratiť.

retatka
5. jún 2022

A prečo by mal bojovať každý muž …ja už toto keď čítam ako ženské čakajú ,že bude muž o nich bojovať mi je zle …bojujú vscsinou psychopati ,ale chorobne ,aj 100 hovorov za deň budeš mat ,aj tá bude čakať pod bránou ..rozumný a inteligentny muž akceptuje rozhodnutie ženy a vezme to ako fakt .Nemá za potrebu sa ponižovať ,doprosovať ,hlavne ti starší muži …

kiwi3
5. jún 2022

podla mna si spravila dobre, neznasam tie kecy typu "zasluzis si nieco lepsie", na 99% to nie je uprimne a je to len alibi dopredu, lebo vie, ze nic vazne nechce alebo robenie sa peknym pri rozchode (zalezi od doby pouzitia). skoro kazdy vyzera na zaciatku super a tieto blbe signaly vacsinou vela znamenaju. lepsie zist z kratsej cesty

ckocka
5. jún 2022

Na to ale predsa je obdobie zoznamovanie - aby sme zistili či z toho niečo bude alebo nie. A ja som teda stará vykopávka - mesiac zoznamovania nie je nič. Samozrejme že existuje možnosť že to nedopadne, ale ak vzťahu nedám ani šancu tak to nedopadne určite.

fodorka
autor
5. jún 2022

@tosomja zenu nema to viem isto ..ma druheho muza a malinke dieta dalsie s nim...o flirt tiez neslo ....do postele ma netahal takze ani v tomto to nieje ...on vravel od zaciatku ze sa boji ked to proste niekam smeruje...ex ho roky podvadzal cize velmi ,neveri, a tak je toho dost.ale tak kazdy uz v urcitom veku mame svoju minulost svoje trapenia len najhorsie je ked niekto nieje vysporiadny....my sme sa chceli iba tak spoznavat stretavat pomaly postupne...no zalubil sa on zalubila som sa ja a fakt je to traposina asi ale ja iz nechcem aby mi tiez niekto ublizil a tym ze som nadobudla pocit zeby to asi raz prislo som to uzavrela....asi je to bohovsky detinske ale tak 🙈....

fodorka
autor
5. jún 2022

@retatka ale tak na jednej strane mas pravdu....ono to neberem doslova ako ,bojovat, ...a psychopata som mala takze viem o co sa jedna....ale skor to bolo myslene ze sa viac otvori a povie co chce...skor riesil to ze ako deti raz prijmu ze tatko neni sam pre nich aleze je tam niekto dalsi...a pritom maminka uz im dala sestricku takze tak...len ostal privelmi na nich naviazany

eperia
5. jún 2022

@fodorka ten vzťah nemal budúcnosť podľa mňa

pribinak
5. jún 2022

@fodorka ja by som neminala energiu na tohto pána. Príde mi ako muž ktiry nevie čo chce a to je u mna jedno veľké NO

Proste dospelý muž musí mat nejaký životný plán.

tosomja
5. jún 2022

@fodorka tak mu napíš, či nexajdete na kávu pokecať a povedz mu to tak ako teraz tu píšeš a možno sa na Tom zasmejete a budete spolu ďalej.

dzulli1980
5. jún 2022

Ja by som muža, ktorý stále žije v tom, ako mu bolo strašne ublížené, nechcela ... furt sa bude ľutovať ... dobre si urobila ... neznášam takýchto "martýrov" ... chlap má byť v prvom rade chlap, pozerať na veci pragmaticky ... žiť minulosťou neprinieslo nikdy nikomu nič dobré.
@fodorka

vilma7
5. jún 2022

Jemu bolo veľmi ubližované a teraz zrejme lipne na tom, čo mu ostalo, čiže na deťoch a bude robiť všetko pre to, aby on neublížil im.
Podľa mňa máš pravdu a dobrého ciťáka, že raz by si to bola ty, ktorá by fňukala do vankúša, lebo čo by na novú " tetu" povedali jeho deti.
Takže si vlastné odišla z kratšej cesty. Tá diaľka by možno bol druhotný problém, vieš si predstaviť že by si sa s deťmi raz sťahovala za ním? Lebo on svoje deti neopustí.

deti95060810
5. jún 2022

chlap v určitom veku chce mať už svoj zaužívaný stereotyp , ťažko sa prispôsobuje novej známosti....
za všetko hovorí aj veta - že si zasluzim viac ako mi zial vie ponuknut v tejto chvilke.... taká otrepaná veta pri rozchode.... zaslúžiš si viac....🙄

miadi
6. jún 2022

Ono tie dristy ze si moc dobra a zasluzis si viac nez ti vie dat .. v skutocnosti znamenaju opak ze nie si az tak dobra alebo vyhovujuca prenho nech sa moc neupinas emocionalne nanho Lebo on vie ze sa nechce viazat minimalne nie stebou . On este nema spracovanu minulost. Podla mna si urobila dobre. Mesiac je malo to ho este ani skutocne nepoznas Iba tu predstavu o nom ktoru ti ponukol. Svoju zidealizovanu verziu. Jeho slusnejsie milsie Ja . Ale ta bublina ktora ti vadi to vidis len spicku ladovca pod povrchom je toho ovela viac co by ti vadilo. Proste si sa snim rozisla on to zobral uplne v pohode. A teba teraz zozieraju zbytocne pochybnosti. Akoby bol jediny chlap na svete. Pred mesiacom si nevedela ze existuje o mesiac by ta uz nemal trapit smutok z rozchodu. Podla toho opisu ty si to brala vaznejsie ako on aj on Sam videl ze chces viac ako ti vie /chce dat.uz by som sa v tom nevrtala zivot ide dalej. Hladaj takeho co mà minulost vyriesenu a nevyhovara sa na nu. Co nie je emocionalny zbabelec.

k0l0b3zka
6. jún 2022

Presne tak, preco by mal chlap "bojovat". Ak sa niekto raz vyjadri, ze nie tak snad nebude cakat kym pojde z roboty s kyticou v ruke. A dva tyzdne vkuse. 🙂 To by bolo skor na neodklade opatrenie zakaz priblizovat sa a nie bojovanie :D
Kazdopadne vyzeras velmi dobre, takze niekoho si najdes. A z mojej skusenosti by som vobec neriesil vztahy ktore rozdeluje dialka, s detmi uz duplom. Idealne mat niekoho zo svojho mesta a mas o ooobrovsky problem menej.

paulinoocka
6. jún 2022

Tak ale ja zvláštne že zaľúbil sa do teda a teda prekáža mu že sa mu nabúrajú nejaké stereotypy? Veď nie je už sám, čo ja viem.

fodorka
autor
6. jún 2022

@vilma7
@miadi DAKUJEM...🙂 a ano ja sa z toho nezrutim ....😀 na svete je vela chlapov co ostali sami a nemusia mat vadu 😀

fodorka
autor
6. jún 2022

@k0l0b3zka dakujem ...ja hovorim ze mesto v ktorom zijem je male a akosi nemam zaujem o nikoho odtialto....mozno pre niekoho blbost ale tak....a dakujem

fodorka
autor
6. jún 2022

a dakujem za kazdy jeden koment 🙂 mozno som sa len nad tym trosku viac zamyslela ale ako vzdy hovorim zivot ide dalej 🙂 asi sa po rokoch zo mna konecne stal optimista 😅

miadi
6. jún 2022

@fodorka ver svojmu instinktu. Tento vztah by bol pravdepodobne strata casu. To ze si mama a mas 2deti neznamena Ze treba znizit naroky naopak. Bolo by to unavne stale ho tahat z nalady negativnej z vrtania sa v minulosti.

fodorka
autor
6. jún 2022

@miadi no to je jasne....ja uz naopak svoje naroky myslim som dost posunula 😁😁😁 len tak zamrzi ked to zrazu nevyjde myslim ze ani jeden zato nemoze ...ci uz dake nezhody, ine hodnoty, nazor...atd ...ale tak ide sa dalej

miadi
6. jún 2022

@fodorka no lepsie nieco ukoncit skor ako stracat cas. Aj ked nejake city a pociatocne nafsenie z toho noveho vztahu tam bolo.. najdes niekoho s kym to bude fajn . Kto hlada ten najde . 😉

mikinka123
6. jún 2022

@fodorka Neber si to tak...je to proste muž zo zoznamky no... Na zoznamke hľadajú niečo dokonalé, no sami nevedia čo presne...zrejme to bude širokým výberom a škoda nevyskúšať aj ďalšie. Máloktorý sa chce po rozpade dlhoročného vzťahu viazať, uprednostňujú krátkodobé vzťahy, vyskúšať a ísť ďalej. Dôvody pre ktoré po čase vycúvaju, ako vzdialenosť, deti, koníčky, málo času, obava či by to fungovalo...to je také klišé. Nauč sa v tom chodiť a nebrať taký vzťah hneď vážne, chlapa zo zoznamky overí len čas. Keby ťa naozaj chcel tak je s tebou, to že nechce ani aby ste si zavolali mi príde, že mu situácia vyhovuje a nechce to ďalej riesit

fodorka
autor
7. jún 2022

dnes mam narodeniny a kurier mi dorucil kyticu ruzi......samozrejme od neho 🙈😍