Ukončenie vztahu

5. dec 2023

Ahojte baby,
Pls o radu🙏
Ked ste ukoncili vztah, a pride Vam ťazko, ako keby Vam niekto položil ťažky kameň na pľuca.
Pritom si uvedomujete ze ste spravili dobre ze ste sa odtrhli od cloveka,-sebca a klamara.
Uvedomujem si ze to bolo spravne rozhodnutie odist od neho.

Ale aj napriek tomu mi pride ťažko, ako sa ZBAVIT TOHO POCITU-TAZKOSTI ????

Ďakujem.

colsami
5. dec 2023

Časom.

A ak si veci uvedomujes tak ako su, je to fajn.

dzulli1980
5. dec 2023

Chce to čas ... každá rana musí vyhnisať ... i tá na tele, i na duši.

egonsk
5. dec 2023

mas 2 moznosti: bud sa budes riadit heslom "klin sa klinom vybija", alebo to len trpezlivo preckat s inymi aktivitami (hobby) a uplatnis heslo "cas je najlepsi lekar".

marianarem
5. dec 2023

Nesnaz sa toho vobec zbavit, nechaj to, nech to tam je. Da sa to prezit, hoci tazko. Ked ti bude smutno, tak plac. Ak to nebudes potlacat, tak to casom zoslabne. A prave ak sa budes snazit toho nasilu zbavit, tak sa to bude s tebou bit a bude sa to snazit zostat.

autor
5. dec 2023

@marianarem dost ma ranilo aj to, ze som si myslela ze sa zmeni a povedal mi ze ked sa rozideme, ked sa smeti vyhodia do kosa uz sa na nich nechodi, pozerat dost ma to ranilo. Dost to boli hnusne slova od neho… to by som nepovedala ani bezdomovcovi.

oliolijanka
6. dec 2023

@autorka To su iba vyhrazky, aby si ho neopustila a on mohol ostat taky, aky je. To su iba dristy, to jednym uchom dnu, druhym von.

Ked nic ine, tak si z tejto diskusie zober aspon dogmu, ze chlap sa k lepsiemu NIKDY nemeni. Ak veris, ze sa ti tvoj klamar zmeni, to je ako keby si verila, ze vyhras v sportke...1 k milionu?
Nemusi ti byt vobec luto, ze ho opustas. Ale kludne si poplac. Smiesny tyzden plakania oproti rokom nervov a plakania, keby si s nim ostala.

katy084
6. dec 2023

Časom to prejde...