Udretie muža v zápale nervov

24. nov 2023

Myslíte si, že pokiaľ v hádke v zápale nervov žena udrie muža, tak je v poriadku, keď jej to muž vráti?

pralinka25
24. nov 2023

ani jedno nie je v poriadku. akoze ma byt v poriadku ze ona udrie jeho v zapale?

autor
24. nov 2023

@pralinka25 určite to nie je v poriadku

huxy
24. nov 2023

Akékoľvek fyzické napadnutie vo vzťahu nie je v poriadku, bez rozdielu či muž či žena

lindous
24. nov 2023

Som proti akémukoľvek násiliu a nie je v poriadku to, že žena v zápale nervov udrie muža... myslím, že muž má právo sa brániť a spacifikovať ju (rozumej chytiť ruky, pridržať ju) pokiaľ je agresívna a nie sa nechať len otĺkať, ale udrieť ju späť a rovnako zaútočiť je niečo iné... a nevidím to takto len v prípade muž-žena, ale nech ktokoľvek udrie kohokoľvek, aj keď je to žena-žena, či muž-muž, nikdy som bitky a riešenie konfliktov týmto spôosobom nepochopila a hnusí sa mi to

deti95060810
24. nov 2023

preboha... toto absolútne nie....radšej rozbiť tanier o podlahu, ale nie napadnúť manžela, partnera alebo hoc koho... to je neprípustné.

pribinak
24. nov 2023

Dúfam že tento nevyzrety pár nemá deti.

Nie je ok, any so ženy mysleli že môžu fyzicky útočiť na mužov a tí budú stat a pozerať a usmievať sa ako slniečko na hnoji

Ak niekto niekoho udrie, je to prekročenie hranice a je jedno či je to muž alebo žena

Udrela si ho? Asi si schytala spat. Hanba!!! Pre oboch!!!

domkakvet
24. nov 2023

Nie je to v poriadku.

autor
24. nov 2023

@pribinak netýka sa to mna priamo. Kamarátka sa mi priznala, že v minulosti udrela muža počas hádky a on jej to vrátil. Odvtedy sa to nestalo. Avšak, pár dní dozadu mali nezhodu, pri ktorej keď mu ona hovorila svoj názor zvýšeným hlasom on začal pridavat zvuk na TV. Tak mu išla iba zobrať ovládač ktory mal v ruke, nechcela ho udrieť ani nič len aby ju počúval a on ju silou chytil za ruky a odstrcil. Priznala sa mi preto, ze ma na ruke modriny, ktoré som si všimla. Tiež som jej hovorila, že nebolo v poriadku v minulosti ani to ze ona udrela jeho. Ale tento útok bol z jeho strany.

huxy
24. nov 2023

Nevyzrete správanie, aby brala ovládač z ruky dospelému chlapovi. Samozrejme ani odstrcenie ženy nie je v poriadku. Obaja si nevážia jeden druhého.

pribinak
24. nov 2023

Nemajú si čo vyčítať, obaja sa správajú ako malé deti na pieskovisku ktoré sa biju o Kýblik s lopatkou
Dúfam že nemajú deti, lebo inak ich ľutujem ak sa na toto pozerajú

syslik81
24. nov 2023

nema mlatit ani zena muza a ani muz zenu .. ale kedze osm bola svedkom toho ako dokaze zena byt neprijemna skakava a uplne na "zabitie" sa necudujem,ze niekedy proste ujde ruka-iste to ten chlap milion x olutuje .. hlavne nikdy nevies kolko x sa radsej otocila odisiel alebo si zahryzol do jazyka etc ..az raz hold vybuchol... moj nazor ale je spravat sa rozumne a dospelo by mali obaja bez rozdielu na pohlavie

majlo1234
24. nov 2023

Nie, nikto nema pravo nikoho bit. Ja to otocim, keby ma muz udrel, automaticky mu to vratim tiez, to este neznamena ze je to spravne

mikadooo
24. nov 2023

Nie je v poriadku napadnúť partnera. Ak to spraví žena, tak je hysterka, ak to spraví muž tak je to fyzické týranie. Nebi svojho muža. Ani v "zápale nervov". Nikto si nezaslúži byť bitý. Ak by som ja udrela partnera a on by mi to vrátil, povedala by som si v duchu, že tak mi treba, keď sa neviem ovládať.

alickapusinka
24. nov 2023

SI chorá na hlavu v žiadnom prípade som nikdy pri hádke nebuchla manžela a ani ON mňa to by bolo posledné to by bol rozvod. Hlavne ak by TI vrátil už by to bolo fyzické násilie. Múdra si ja na mieste muža sa zbalím a podám o rozvod .V manželstve ma byť aj úcta ale tebe toto nič nehovorí. Ja sa len čudujem že sa s tým ideš pochváliť na verejnosť. Biť ním TI takú isto vrátim aby si do života zapamätala že toto robiť nemáš. Nabudúce v hádke vezmeš čo TI príde do rúka hodíš to po ňom. Každopádne ja na jeho mieste TI vrátim. Aby si zapamätala že toto sa nerobí. Na každý pád okúsil si že si agresívna a nevieš sa kontrolovať. Nabudúce to urobí ON. Aj u nás je občas hádka sme ľudia robíme chyby ale nikdy nikdy za 20 rokov sa nestalo aby udrel ON mňa alebo Ja jeho toto u nás je konečna. Ja už na jeho mieste TI dám zbohom.

autor
24. nov 2023

@alickapusinka ja som písala vyššie, netýka sa to mňa, ale kamarátky, ja nikoho nebijem. A tiež som kamarátke povedala, že sa mala ovládať.

autor
24. nov 2023

Súhlasím so všetkými názormi. Žiadne fyzické napadnutie, či zo strany ženy alebo muža nie v poriadku. Utvrdili ste ma iba v tom, čo som jej aj ja povedala.

deninka233
25. nov 2023

Nie je v poriadku, ak chlap vyštartuje po žene s cieľom jej to vrátiť. Nech to vracia seberovnému a nie žene. Samozrejme, pokiaľ doma nemá megeru, ktorá vo voľnom čase ohýba železné prúty. Nedá sa porovnať napr. facka od ženy, ktorá ho štipne ako komárí prd, s fackou od muža, že žena dostane ďalšie tri od steny.
Ľudia sa nemajú biť a vo vzťahu je to úplne no go s tým úplne súhlasím. Chlap sa nemá ani nechať otĺkať. Ale vracať si to ako malé deti, to nemá ani úroveň, ani zmysel. Mne keby jednu pricapne môj skoro 200kg manžel, tak ma vynesú von na márach. Vôbec nie som za tieto rovnosti vo vzťahu, že keď môže žena, tak môže aj muž. No nemôže. Jedine, že by bol tiež žena.

huxy
25. nov 2023

@deninka233 tak sa má nechať muž otlkat len za to, že to žene nemôže vrátiť? Tak akože ako by to mal chlap riešiť, keď žena bije muža???
Samozrejme žiadne násilie nie je akceptovateľné, ani u muža ale ani u ženy!