"Úchylka" s názvom rybačka

spageta85
29. júl 2023

Baby čo máte rybárov ako túto záľubu zvládate ?Ja som myslela že som stým v pohode manžel chodieval so synom aj ja som im keď mali sviatok sem tam niečo kupovala na rybačku aj na Vianoce ...ale začína mi to prerastať cez hlavu a začína mi vadiť celá rybačka po.....Manžel chodieval cez deň so synom teraz začal chodievať na noc sám lezie mi to na nervy že sa odprace pomaly o 16stej a není ho celý večer som len s deťmi a on vyvaleny tam .Dnes napríklad po dlhej dobe bol cez deň so synom a prišli a on že on ide aj na noc sám lebo syn veľmi na noc chodiť nechce že on sa tam nevyspi atď...manžel potom ráno príde rozbitý dospava počas dňa nervózny potom nevyspaty začína mi to vadiť keď mu to poviem tak dostanem odpoveď asi takú že je to jeho jediná záľuba a nezakazem mu ju keby som aj čo robila on chodí sám nie s partiou inak..Ale jednoducho vravela som tak chod cez deň že a čo cez deň nechytil nič teraz neberú keď sú také horúčavy a že cez deň som svami a v noci vám hádam tak nechýbam...mám dosť už fakt ja nevieme či ja som nejaká zvláštna alene to proste začína liezť na nervy keď počujem slovo rybačka už sa mi Ježia chlpi!

ropucha6
29. júl 2023

@spageta85 a ty mas nejake zaluby bez rodiny?

spageta85
autor
29. júl 2023

@ropucha6 áno ale nie bez rodiny väčšinou s maminou a dcerou sama ani nie .

deti95060810
29. júl 2023

sám v noci pri vode... aj by som sa bála o neho...🙄

spageta85
autor
29. júl 2023

@deti95060810 ja sa nebojím lezie mi to na nervy stále sa tam trepe

viestta
29. júl 2023

Vsak chodte s nimi aj ty aj dcera. Cez vikend a cez den si mozte spravit pekny den

spageta85
autor
29. júl 2023

@viestta on nechce aby sme chodili že to je pokazená rybačka podľa neho (dcéra ani nevydrží ona tak hodku dve a už tam byť nechce nudí sa proste to nieje pre ňu,pýta sa domov vykrikuje tam a on sa na to hnevá )...

petulda333
29. júl 2023

Aj moj chodi. Na noc,na 2 noci,obcas v lete aj na 4. Ak sa da,idem aj ja a deti svokre. A chodime aj s detmi. Mne to nevadi,je to velky relax. A narobi sa dost. Zasluzi si

zojazoja
29. júl 2023

Mam veľa kamarátov rybárov a tiež to vadí ich ženám, priateľkam. Ale nočné rybacky nie sú celoročne, nie? Je to len nejaká časť v roku. Kedze to ma ako zalubu tak bohužiaľ, vybral si takú, ktora sa vykonava v noci. Rybárčenie je ťažká zavislost u chlapov 🙂 ale inak mne by to asi tiež vadilo🙂

viestta
29. júl 2023

@spageta85 nuz paci, nepaci, ja by som sa s nim vybrala, Vsak nech si aj on dieta uzije. Zaliezla by som za kriky, hodila sa do plaviek a ty sa staraj ako vies, je to aj tvoje dieta, nielen moje. Bodka

akiana
29. júl 2023

@spageta85 Chodi pravidelne niekam na noc a nechce aby ste raz isli s nim. A inak si si ista, ze chodi na rybacku?

kika2079
29. júl 2023

@spageta85 nuž je to lepšie ako keby chodil do krčmy , ale tak učíte si treba dohodnúť frekvenciu ....

spageta85
autor
29. júl 2023

@akiana som veď mi posiela videá ako má rozložený oheň napríklad sem tam donesem rybu ...Povedal že nech malý ide snim ale ten nechce nejak ho to prestalo baviť a má zlomenú ruku nevyspal by sa tam...

spageta85
autor
29. júl 2023

@kika2079 veď to ale on proste bezhlavo ryby ryby keby nechodí do práce tak by tam snáď bol vkuse

beata_k
29. júl 2023

@spageta85 Ved nech ide na par dni, raz za mesiac (napriklad) Par dni potiahne a potom uz bude doma.

spageta85
autor
29. júl 2023

@beata_k lenže snim sa nedá rozumné dohodnúť on proste keď si zmyslí chce ísť a argument napríklad že veď si bol tento týždeň už 2x neprejde ....

beata_k
29. júl 2023

@spageta85 To ma mrzi. Zda sa, ze s nim velmi nepohnes. Jedine zeby si aj ty niekam na par dni, nech vie ake to je.

snehovakralovna
29. júl 2023

@spageta85 poznam to aj ja,a aku vystroj si pokupoval...

spageta85
autor
29. júl 2023

@snehovakralovna šak to drahé je to ako pes ale to mu nevyčítam kupuje zo svojich a zas len keď ma na to to on zas nejde do extrému v tomto viem že on s peniazmi rozumné narába asi viac ako ja 😁😁lenže ...ale načo buď dookola o Tom veď píšeš že to poznáš takže vieš

anonymanonym
29. júl 2023

Mozno nepopularny nazor, ale ja som toho nazoru, ze ak ma niekto hobby, ktore je narocne casovo tak je potrebne, aby tuto vasen zdielal/a aj partner/ka. Je super a potrebne mat nieco aj mimo rodiny a partnera/ky, ale nie zrovna to co zabera neprimerane vela casu a druhemu to potom prirodzene zacne vacsinou vadit, pripadne chyti voci tomu az averziu. Napr. rybara by som ja nezniesla, ale ja som zas vasnivy psickar a to by zas tiez niekto nezniesol. Kompatibilita. Co ti uz aktualne asi nepomoze. Tak jedine kompromis. Dohodnut sa na nejakom rozumnom case/frekvencii, ako dlho/ako casto bude chodit na ryby, tak aby s tym boli obaja ok.

spageta85
autor
29. júl 2023

@anonymanonym ja by som súhlasila problém je on že mu nemám prikazovať a ohradzovat mu čas kedy môže a koľko ísť na ryby že on chce vypnúť z práce a pre neho je to neskutočný relax a nenechá sa v tom obmedzovať ...ťažké čo ti poviem

shinon258
29. júl 2023

@spageta85 podľa mňa preháňaš. Môj otec chodí na ryby celoživotne a sú spolu s mojou mamou 30 rokov. Tá s nim nikdy nebola, lebo ju to nezaujíma. Mňa zobral pár krát. Niektoré komentáre sú až na pokraji stíhačiek, len aby chlap u vás doma sedel. Však ty si tiež nájdi nejaké hobby a mužovi daj deti na pár hodín a ty si choď sama. Proste to pred neho postav ako hotovú vec.
Lenže mne sa zdá, že ty nič nemáš, tak chceš, aby ani tvoj muž nič nemal

colsami
29. júl 2023

Som za hobby a nie za zavislost na partnerovi, ALE mam blizku kamosku co ma rybara za muza, a tiez je z toho na prasky. Kedysi milovala chodit na ryby, zvykli chodit spolu. Ale unho to prerastlo tiez do takej "pasie" ze dovi. Vsetko sa prisposobuje, rybackam, rybacim majstrovstvam, vsetka najdrahsia vybava iba na ryby, a ak niekto zavola tak aj o 11 sa prace z domu obleceny za 5 minut... Velmi ju to skrie, ze za rybarenie skoro zivot polozi, a doma ho stale nahanat ked nieco treba.

spageta85
autor
29. júl 2023

@colsami presne tak aj my sme snim chodili lebo chodieval cez deň len malá veľmi neobsedela potom tam robila už zle a tak pýtala sa domov keďže sme boli hoc kde mimo samozrejme manžel nasratý zbalil veci a išli sme domov takže preto nechce takto chodiť ..Tak ja som skoro furt s deťmi my sme chodili na zábavy s maminou a dcerou nie do rána samozrejme ale mamina je chorá a ja sa o ňu starám ...

ropucha6
29. júl 2023

@spageta85 vsak preto by si si mala aj ty vyclenit cas sama na seba, nech sa tatko tiez postara o deti. Ako zaluba fajn, ale trosku rovnomerne by to malo byt.

januska12323
29. júl 2023

Na druhý deň po nočnej rybačke žiadne vyspánie, ty si sa starala včera on sa bude dnes a odíď na noc zase ty. Bez názornej ukážky nepochopí o čo ti ide.

maxalla
29. júl 2023

Toto by som asi nehrotila, len sa s nim dohodla na nejakej rozumnej frekvencii.. bude 2 dni v tyzdni v noci prec? No budis, ak suhlasi s tym, ze sa aj ty na dva dni v buducom tyzdni vyberies prec a full starostlivost o deti bude na nom. Skratka sa prestriedat. Alebo len on potrebuje oddych?

mamamasama
29. júl 2023

Všetko len nie rybár 🤣 V mojom okolí je ich dosť a teda chudák ženy a deti. Vravia, že bodaj by radšej chodili do krčmy, alebo si našli milenky, len nie tie ryby 🤣🐟🐟🐟🎣

thoughtfulweirdo
29. júl 2023

Mne by na tom vadilo to, že na ďalší deň je nepoužiteľný a podráždený. Môj manžel má iné hobby, trávi ním dosť veľa času hlavne od jari do jesene, ALE keď je doma, je doma na tisíc percent a skáče okolo celej rodiny, aby nám to vynahradil. Takže ja by som navrhovala kompromis týmto smerom, aby si ten čas ošéfoval sám, ale s tým, že keď príde domov, bude fungovať.

thoughtfulweirdo
29. júl 2023

A súhlasím veľmi aj s komentármi vyššie, koľko času je on preč, toľko času budeš preč ty. Potom to bude fér a nebudeš mu mať čo vyčítať.

poppy22
29. júl 2023

chlapi tam maju klud dlhe hodiny,nemusia nic robit,su v prirode...komu by sa takyto konicek nepacil? ja takto uz nejaku dobu sledujem jedneho suseda oproti cez ulicu-ma asi 33 rokov...on ked pride z roboty o chvilu uz cupita prec s udicou... a prichadza neskoro v noci...cez vikendy ide aj za jemneho dazda.vzdy len nechapavo stojim pri okne a zamyslam sa,ci vobec ma nejaku utajenu frajerku ,lebo nikdy som ho nevidela s babou iba s udicou 😂 .ale on si tie rybacky moze dovolit..ak ma niekto rodinu,mal by poznat trochu limity..je lahke vsetko hodit na zenu...vysvetli mu to takto-ze ak on travi tyzdenne tolko a tolko hodin a noci prec tak ze mas na to pravo aj ty-a ze kto sa potom bude starat o deti a domacnost...pripadne mu normalne urob graf 😂 ,aby videl,kolko volneho casu mimo roboty travi sam,s rybami, kolko s tebou a kolko s detmi...fakty nepustia😎...ale je pravda,ze radsej dobry chlap s blbou zalubou,ako rozmyslat ci zas pride nachlastany alebo ci nie je s inou...