Ublížil som priateľke

sergo1750
19. nov 2022

Veľmi sa za to hanbím ale potrebujem sa vyrozprávať alebo vypočuť názor niekoho nestranného pripadne niekoho kto ma s tým skúsenosť ...
S priateľkou sme sa pred týždňom pohádali na obvyklú tému " deti " , viac krát sme sa na tom už pochytili v minulosti ale stále sme to na koniec urovnali ... Moja priateľka je o niečo staršia než ja , ma už dve dospelé deti ďalšie už samozrejme nechce ... V roku 2020 som sa rozhodol aj som jej to povedal že radšej budem bez vlastných deti než bez nej . Od vtedy neviem prečo som mal nejakú potrebu ju s tým podpichovať , samozrejme že niekedy to vyhrotilo do ďalšej hádky , ktorú sme vyriešili po nejakom čase ... Hádky u nás prebiehali spôsobom že ja som začal zvyšovať hlas až kričať , ona zas sa utiahla do seba a po väčšine nechcela nič riešiť v donnu chvíľu ...Po par dňoch sme stále problém vyriešili pre to že nikdy som ju nechcel stratiť .Hádky boli všelijakého druhu , za všelijakých okolnosti a stavov, za triezva aj v opitosti.. Nikdy som na ňu nedvihlo ruku , nikdy som jej neublížil .. Milujem ju ... .Posledný rok bol skoro ukážkový na to aké mame povahy...
Pred dvomi týždňami nastala situácia keď sme sa zasa pochytili na rovnakú tému . Triezvy sme neboli ,teda ja určite nie . Pri hádke som ju škrtil , ten moment si nevybavujem absolútne...
Po par dňoch odišla a dva týždne som sa s ňou nevedel skontaktovať žiadnym spôsobom .
Je mi to strašne ľúto ,mrzí ma to a som s toho zlomený .. Nikdy nič podobne sa nestalo , a to za žiadnych okolnosti ...... Áno mam krátku zápalnú šnúru ,mam agresivitu v sebe keď som naštvaný ,ale neublížil by som nikomu koho milujem , jej určite nie ... Pred týždňom keď som za ňou šiel aby sme sa porozprávali , zavolala na mňa políciu lebo sa bála ... Ďalší týždeň bol bez komunikácie . Dnes sme sa konečne porozprávali po telefóne , ale nechce ma vidieť , neverí mi ,boji sa ma , nechce to urovnať ani vrátiť sa ..... Ľúbi ma aj nenávidí , je sklamaná a zdrvená s toho čo sa stalo. Je mi s toho celého na nič ,.
Je nejaká šanca také niečo napraviť, odpustiť, alebo získať nejakým spôsob dôveru človeka späť?

0silvia0
19. nov 2022

@sergo1750 nech sa paci, smer psycholog, ries si svoje neskrotene emocie a prejavy a az potom rozmyslaj nad vztahmi. Takehoto pripiteho agresora nikto nepotrebuje v zivote.

ukulela
19. nov 2022

@sergo1750 chlastas, si agresivny, napadol si ju .... tiez si myslim, ze je to na terapiu a tiez abstinenciu. Uprimne. Niekto, kto by ma skrtil, by uz ku mne nesmel ani na 100 krokov. Uplne jedno, ci si to pamata

oli18
19. nov 2022

Ja by som ta ani po terapii, ani po protialkoholickom lieceni nevzala spat. Si najhorsia kombinacia, agresivny alkoholik.

zuzanaulicna
19. nov 2022

@sergo1750 daj jej pokoj, nech žije svoj život bez Teba... Ak ju miluješ, tak odíď a nechaj ju na pokoji. Už navždy sa Ťa bude báť, to nezmeníš. Siahol si na ňu, tak za svoje chyby zaplať. Musíš prijať, že je koniec a že ťa nechce...

sergo1750
autor
20. nov 2022

o alkoholizme tu reč nebola . nie som alkoholik ,ani nechlastám .....

0silvia0
20. nov 2022

@sergo1750 pises, ze pri tej hadke ste triezvi neboli, predchadzajuce hadky boli za opitosti aj za triezva... evidentne to tu niekto s alkoholom prehana... Ci pijete spolu alebo kazdy zvlast je jedno, evidentne vam alkohol dobre nerobi.

nika523
20. nov 2022

Nie žiadna šanca nie je, dúfam kvôli nej

nataly420
20. nov 2022

On nemá problém len napity každý týždeň a ešte sa chce vadiť a škrtiť ľudí 🤣🤣🤣 sa preber ty ochlasta a začni riešiť že ti chlast nerobi dobre na tu hlavu prepitu … keby som ja tvoja frajerka už mám dve ruky zlomené po tomto tvojom výkone

ankare
20. nov 2022

@sergo1750 ako môžeš tvrdiť,že by si jej nikdy neublížil, keď si mal okno počas skrtenia? Ty v amoku asi o sebe nevieš. Odporúčam Ti nepiť a navštíviť psychológa. Držím palce!

nikaeli
20. nov 2022

... nikdy by si na ňu nedvihol ruku
... škrtil si ju

🤷🏻‍♀️ sorry
čo od nej očakávaš?
má dospelé deti -> predpokladám, že má minimálne +40 -> my v tomto veku už nestojíme o divadielka a už vôbec nie o drámy so strachom o vlastný život.. daj jej pokoj..

mirro
20. nov 2022

@sergo1750 až je to rozumná baba, už skončila. Takého nepotrebuje. A nie, nie je šanca urovnať to.

oli18
20. nov 2022

@sergo1750 o to horsie pre teba, ze si agresivny AJ za triezva.

dzulli1980
20. nov 2022

A čo chceš urovnávať? ... si chorý, seba daj na poriadok ... a ona urobila správnu vec ... pre mňa je chlap, ktorý na ženu položí ruku, strašný úbožiak, primitív ... by bola sprostá, keby Ti dala šancu.
@sergo1750

kitycat
20. nov 2022

@sergo1750 koj bzdy ked je tu epos od chlapa, kde sa obhajuje tym ze miluje, ze by nikdy neublizil, ze sa hadaju ale urovnaju mi je do placu aj do smiechu lebo v tych ich polutovania hodnych pribehoch je potom jedno velke ALE.

Ty si posunuul svoju hranicu agresie na dalsi level.. Zvoeracia kazqjka na 3 mesiace by nebola na zahodenie

miadi
20. nov 2022

Dufam ze si troll 😈 a robis si tu z ludi dobry den. Ak nie tak sa chod liecit z alkoholizmu a agresivity a ex Daj pokoj . A Hlavne sa nemnoz. Ty si uplne delusional. Si len ty myslis ze ste mali super rok kde si ju ppdpichoval na temu deti . To skrtenie bola posledna kvapka otras roku co stebou mala ci 2 ci kolko ste spolu boli.

cyberk
20. nov 2022

Ak ju tak milujes, nechas ju ist, zasluzi si lepsieho ako ty.

nelca0510
20. nov 2022

Našťastie od teba odišla. Urobila správnu vec,opustila agresora a nechce sa vrátiť. Ty sa daj dokopy u psychológa.

jenni_p
20. nov 2022

Však si protirečíš, nikdy by si neublížil nikomu koho miluješ, jej určite nie a predsa si jej ublížil tým, že si ju škrtil, vykašli sa na tú ženu a urob jej službu tým, že ju necháš žiť bez tvojej krátkej zápalnej šnúry, bez toho, že keď si z času na čas vypiješ tak si k nej agresívny, hádaš sa a vyeskaluje to tým, že ju škrtíš, ale vlastne by si jej neublížil...asi si neuvedomuješ, že to môže eskalovať ešte viac a môžeš ju fyzicky atakovať aj keď ty by si jej neublížil...škrtenie je ublíženie na zdraví, nehnevaj sa na mňa, ale nechaj ju žiť bez tvojej prítomnosti, bude jej ľahšie.

jenni_p
20. nov 2022

A vlastne ty nechlastáš a keď ju škrtíš, tak si daný moment neuvedomuješ...tak si musel byť pod obraz, keď si toto nepamätáš, asi to bude latentný alkoholizmus a či už niekoho fyzicky napadneš a nepamätáš si to alebo piješ a nepamätáš si čo robíš, tak nie si bezpečný pre svoje okolie a mal by si to riešiť s odborníkom a mal by si abstinovať, zjavne ti alkohol nerobí dobre a vlastne komu áno...

aurora33
20. nov 2022

@sergo1750 priateľke drzim palce, nech sa nadobro zbaví takého agresívneho alkoholika ako si ty.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
20. nov 2022

A ty by si chcel byt s clovek, ktory ta skrti??? Ty si jej nedal facku. Ty si ju skrtil. Ona bojovala o zivot. Par minut dlhsie a je mrtva. Toto si uvedomujes?

viestta
20. nov 2022

@sergo1750 myslím si, že tvoja priateľka spravila najlepšie čo mohla, opustila agresívneho chlapa. Konečne pochopila, že ty nie si vhodný na život v pare. Ju nechaj žiť a rob niečo so sebou aby si vedel zvládať agresivitu, slovnú aj fyzickú. A kým sa toto nenaučís, bud tej lásky, žiaden vzťah nezačínaj. Žiadna žena si nezaslúži život vedľa agresora.

spadnutaslivka
20. nov 2022

tejto daj pokoj, daj sa kus dokopy a keď budeš hľadať niekedy inú, rozhodne už nikdy v živote nepi! Opitosť nie je poľahčujúca okolnosť! Nejde o urazenú pýchu alebo niečo, ide o ohrozenie života.

ninusa221
20. nov 2022

@sergo1750 chudence tie deti

azzflo
20. nov 2022

Nechaj ju na pokoji, to co tvrdis ze prezivas teraz ty je absolutne nic oproti tomu, co preziva ona. Po tom ako ju skrtil clovek, ktoreho lubila. To je neodpustitelne.

Dobre ze si to aspon uvedomujes. Pre vlastne dobro a pre dobro vsetkych okolo teba, pokial nechces zostarnut sam, vyhladaj psychologa a uz nikdy si nedaj ani kvapku alkoholu, ked sa potom nevies ovladat.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
laurita285
20. nov 2022

Neublížil by som nikomu, obzvlášť koho milujem a potom pokračuješ že si ju škrtil.

Môj zlatý ty by si nemal chovať ani rybky a prosím ťa nevolal jej ani nikomu inému. Ani na rande s nikým nechoď ani si psa nekupuj. Najlepšie by bolo keby si vlastne aj nežil.

karolinakr
20. nov 2022

ßkrtit? a nepamätaš si to..a čo keby si svoje dielo dokonal? vieš o sebe, že si agresivny, ale vztiahnes na niekoho ruku a potom hladas lutost odpustenie.Ona ta može mat rada, ale jej život je prednejši, tak by si to mal chapat.Ked sa nevieš ovladat, skus navstevovat terspie..Tiez by ma nebavilo zit s chlapom, co ma v opitosti prefacka, skrti a potom sa vyhovara, že si nepamätá...

retatka
20. nov 2022

Ty ju nemiluješ !Človek ktorý miluje by to nikdy neurobil .Ty miluješ len seba .
Keby si ju miloval ,necháš ju ísť a chceš len jej dobro .Ty jej ho nevieš dať.

A prosím Ťa nezačínaj si žiaden vzťah ,zostaň sám a nerob si deti .Týranie si žiadna žena nezaslúži .

Koľko máš rokov ?