Tykáte svokrám?

30. jún 2023

Tykáte či vykáte svojim svokrám? My máme po svadbe svokor navrhol tykanie už pred svadbou úplný pohoďák, zo svokry (51r) sa smiali jej sestry, že prečo aj ona nenavrhne tykanie, že sa robí dôležitou, tvrdila že až po svadbe. Už je po svadbe a nič…😀nevadí mi to lebo aj svokrovi týkať mi príde divné ešte nezvyk, len chcem vedieť ako to je v iných rodinách

andreakg
30. jún 2023

Áno,tykáme,aj ja,aj manžel obidvom

bibina32
30. jún 2023

Nie, vykáme.

lauriik
30. jún 2023

Ja svokrovcom tykam, moj muz mojim rodicom tiez.

martinkatinka
30. jún 2023

Mne to svokra navrhla, ale ja som si vybrala z ucty vykat. Ale mame priatelsky vztah.

lulana79
30. jún 2023

ano, tykam obom - moj muz ale vyka mojim rodicom napriek tomu, ze mu tykanie navrhli... jemu to proste nejde... ja som si na tykanie tiez zvykala asi aj 3roky

luliu
30. jún 2023

Vykam jej a aj manžel mojim rodicom

hladamematku
30. jún 2023

nechcem.

rhodesian
30. jún 2023

Vykala som, už sa s ňou na šťastie nestretávam 😁
Môj partner mojim rodičom tyká, ale môjho otca poznal skôr ako mňa 🤣🤷‍♀️

michaela412
30. jún 2023

Mne svokra po 7 rokoch navrhla tykanie, ale povedala som, že už som si zvykla na vykanie, tak budem aj naďalej ...

irusa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinka13
30. jún 2023

Nie, aj keď mi to navrhovali

divokykonik
30. jún 2023

Vykám a som za to rada. Tykanie mi k svokrovcom nejako nepasuje 😃.

44janica44
30. jún 2023

Naši manželovi navrhli tykanie a oslovenie mama a oco keď sme sa zasnubili. Tykanie mu ide oslovenie este nie 🙂) ( môj svagor nemá problém ani s oslovenim ani s tykanim) muzovi rodicia mi nenavrhli ani oslovenie ani tykanie čiže vykam a sú pre mňa ujo a teta. tykanie asi ani nikdy nenavrhnu lebo svokra vyka aj svojej vlastnej mame.

irusa
30. jún 2023

vykám..nie je to moja kámoška a podľa mňa tykanie mení vzťah. Je medzi nami veľký vekový rozdiel skoro 40 rokov, takže si to ani neviem predstaviť. Moje deti im tykajú. Čize len ja a švagor z rodiny im vykáme. A podľa mňa je to tak lepšie. Nikdy nenavrhli tykanie a ani by som nechcela.

evaachesa
30. jún 2023

Áno. 🙂 Navrhla mi to hneď na prvom stretnutí. 😅

queen_mary
30. jún 2023

Tykam. Ked sme so potykali, povedala ze ju mozem volat mami 😀 ale nejak mi to nejde do ust

thereisabear
30. jún 2023

Vykám a úplne mi to tak vyhovuje.

aaadkaaa
30. jún 2023

Svokre som tykala, svokor to nenavrhol, ale jemu by som tykat ani nechcela

la_dolce_vita
30. jún 2023

Ano, vykala som a matke partnera teraz tiež, hoci v našej rodine si všetci tykáme. Čiže on si tyká aj s mojim 80-ročným otcom a jeho družkou. Ja pokračujem v tradícii a tykám si s partnerkami mojich synov, vychádzame výborne.

ivanakal
30. jún 2023

Nie. ani to nenavrhli a aj keby to navrhli, znelo by to zvlastne a nechcela by som to. 🙂 a navrhli ze ich Mozem volat mama, tato... co som zavrhla lebo nie je moja mama.

dota6
30. jún 2023

Tykame si 🙂 so svokrou aj svokrom. Ide podľa mňa o vzťah a vek. Svokrovci sú mladí o dosť mladší ako moji rodičia. Ale môj partner mojim rodičom vyká, asi je to tým vekom, no. A pritom sú to srandisti a bolo by im možno lepšie padlo tykanie:D ale nejde mu to do úst.

petamich
30. jún 2023

svokre tykam a svokrovi vykam

diewcatqoo
30. jún 2023

Vykam obom.

blancheporte
30. jún 2023

Mám len svokru,ktorej vykam...

victory7897
30. jún 2023

Vykame

taminka1986
30. jún 2023

Tykame si,zacali sme zhruba rok potom ako sme sa dali dokopy s mojim muzom,uz je to skoro 20 rokov😅

weronika171717
30. jún 2023

Tykam od začiatku. Navrhli mi to hneď na prvom stretnutí. Aj môj muž tyka mojim rodičom.

pbra40
30. jún 2023

Vykam, ale oslovujem ju menom.
Teta Janka, dali by ste si kavu?

evka258
30. jún 2023

Obom vykam a nevadi mi to.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz