Len tak mi napíšte čo si o tom myslíte. Ja som uviazla v bode kedy neviem či hladám problém aj tam kde nieje, alebo by som sa mala pohnúť od tohto vzťahu ďalej.
S partnerom sme spolu už dlhšie žili pred dieťaťom, boli sme obaja nezávislí od druhého, jedli sme zväčša von, zarábali každý to svoje… potom som otehotnela a ostala len na rodičáku 400€ on zarobí cca 1500€. No stále máme len to svoje, on mi nepošle ani cent. Mali sme sa brať ale od svadby upustil vraj je drahá, co je ale výmysel lebo som kludne aj za svadbu na úrade. Prerobil rodičovský dom, peniaze dáva tam a na seba avšak ja a ani syn tam nemáme ani len trvalý pobyt. Čiže ja nemám vôbec nič. O domácnosť sa starám len ja, financujem to sama, s varením mi za tie 3 roky na RD pomohol len raz keď som si vyprosíkala od neho aspoň praženicu cez covid. V telefóne má na tapete všeliaké fotky nahých žien z internetu, na insta profil na ktorom sleduje samé nahotinky, presviedča ma že je to v poriadku a že som chorá ak mi to vadí. Mňa si nevšíma, pritom som pekná, to môžem povedať že sa o seba starám možno aj lepšie než pred dieťaťom. Každý večer vypije 6 pív vyfajčí krabičku cigariet a ide spať. Ja som rada keď si môžem dovoliť jedno víno pred rodičákom. V minulosti vyvolával na kávu “kamarátky”. Ja som len doma s dieťaťom a čakám kým príde z práce aby som sa mohla aspoň s niekym porozprávať- on mi povie že ho to otravuje. Teraz mám nastúpiť do práce, vopred mi povedal že variť nebude. Že si to mám sama vyriešiť. On robí na záhrade ale nieje to každý deň, kludne má dni kedy len vylehuje vo vírivke a ja sa starám. Presťahoval nás na dedinu bez toho aby to somnou vôbec prebral, ja tu trpím nieje to život pre mňa aj keď tiež pochádzam z dediny. Je to policajt, ja si tu nájdem prácu možno tak v závode čiže sa bude nadomnou povyšovať viac než teraz. … Už som raz od neho aj odišla, bolo mi fajn, no nakoniec ma uprosil nech sa vrátim že stopne aj alkohol ale je zas tam kde bol. A teda opitý vulgárny a nevšímavý. Čo by ste robili vy ? Aký je váš názor
tiež si myslím, že odísť
A prečo si s ním?
odist
@ivka14789 a prečo si ešte v tom dome??
@tenkratpodruhe Hej vieš čo kvôli uniforme som ho chcela 🤦🏽 Lebo velmi sú sexi v tých rozgajdaných nohaviciach a polokošeli
Ja som sa kľudnou otázkou, opýtala na kľudné názory. 🙂
Naozaj potrebuješ radu? Prečítaj si ešte raz po sebe príspevok, zober kufor a choď 🙈
@ivka14789 to snad nemyslis vazne. Prestahoval nas na dedinu? Co si handra? Uz davno si mala byt od neho prec. Rozculuju ma ludia, co pisu doslova pekelne elaboraty a pytaju si nazor. No aky nazor moze mat na toto sudny clovek? Si sprosta. Utekaj, alebo trp dalej. Ked uz si sa rozhodla zit ako posledna chudera, tak aspon mysli na tvoje dieta. Chces aby vyrastalo s vedomim, ze si v ociach jeho otca len handra? A ta prva veta, ze hladas problem kde nieje... to si snad robis srandu...
@ivka14789 normálne si sadni a napíš na papier + a -. Potom si to prečítaj a rozhodni sa. Ja ti nepoviem čo by som robila na tvojom mieste, lebo možno je tisíc vecí, v ktorých si možno vyhovujete, ale tu si nám vypísala len tie negatíva 🤷🤷🤷. (Ja neviem, super sex, zahŕňa ťa drahými darčekmi, výborne si rozumie so svokrovcami, denne upratuje celý byt,...).
Podla stylizacie a zrozumitelneho opisania situacie si inteligentna zena a tak vies presne, ze je tvoj partner egoista, ktory ta len vyuziva. Skusene zeny by ti odporucili presny postup, ako si zaistit ako take zabezpecenie. Asi nejake to predbezne opatrenie o zverenie syna do opatery a ziadost o urcenie vysky vyzivneho na dieta. A potom moze nasledovat dalsi krok, ale to je len na tebe. Nezabudni, aku ma profesiu a az zisti, ze sa chces o zakladne naroky postarat uradne, bude sa branit....
Toto je fakt reálny príspevok? Tých negatív je tam nejako priveľa.
Ty nemáš ústa? Nerozprávaš sa s ním? Nepovieš mu "idem nakúpiť, daj mi peniaze"? Nepovieš mu "nepôjdem bývať k tebe na dedinu, nemám tam prácu"?
@ivka14789 blahoželám k výberu partnera
Hallooooooo…. Budíček…! A to ty si sa uz nadobro zlaznilo dievca zlate?? Ty na co si s nim?? Ja som sa nasrala, len co som to citala! Vazne si myslis, ze tvoji rodicia ta vypiplali na to, aby si robila nejakemu dementovi poskoka a matrac? Ja osobne by som moju vlastnu dceru prefackala, keby viem, ze niekomu dovoli, aby sa k nej takto choval! Sebaucta dievca! Sebaucta a sebalaska ti chyba. Nemozes cakat, ze ta niekto bude respektovat a lubit, pokial ty sama nie si toho voci sebe schopna…
Spakuj si tie dve igelitky a zatrúb mu na pozdrav.
Ak potrebujes, pridem ti pomoct
@h2 Jasné že som rozprávala ale jemu to išlo jedným uchom dnu a druhým von. A ja som tehotná už nemala čo vymyslieť, hlavne potom prišli locdowny a už som vedela že s nájmom a brigádou popri RD môžem ísť do riti. Tak som ostala a šúchala nohami.
@mikadooo juj veru ten sex som si ešte neuvedomila aký je lebo za dve minúty si človek niekedy nevšimne kvality. A darčeky ani nič iné tiež nemám. Dostala som sušičku na Vianoce 😂
… Ale hej keď to po sebe čítam tak ja neviem načo si pýtam radu keď ju už vlastne v srdci ajtak poznám
Ja neverim, ze toto dokaze zena trpiet. Ze ma h0vno lepene h0vnom a bude sa pytat na nazory 😵
presne tak hovno lepene hovnom a susicku
Hm to je teda pán policajt. To je mentalita niekde inde veď preto sú cajti. Česť výnimkám. Pozri fungujes v podstate už teraz bez neho aj finančne. Zober sa a utekaj.
@ivka14789 Odpovede som necitala ale zbytocna otazka ba konci. Debil bol, bude aj ostane. Ja by som odisla, zvlast ked pises, ze uz si zo urobila a bolo ti lepsie. Povedz mi naco ostst s takymto bolom, ked si schopna sa o vas postarat sama s pokojom v dusi. A inak, on nejedava co varis ked nedava € na chod fomacnosti ??
a čo ťa pri ňom drží? však keby umrel ani vdovský nebudeš dostávať keďže nie ste manželia 🙊 tak?
Odísť, veď sa správa, akoby si tam už ani nebola.