Ahojte možno som sprostá krava ale neviem si rady strašne túžim po jednom mužovi a neviem čo s tým 😒😏
@irusa ja neviem či on túži či nie ja som mu nikdy o tom nepovedala ani nepoviem … len som chcela niekde vyliať svoje pocity lebo bohuzial nemam komu
tak pokiaľ je slobodný bez záväzkov a aj ty..tak nevidím problém spraviť prvý krok
Keď sa o nič nechceš pokúšať tak na neho zabudni.
Pokiaľ sama o sebe píšeš, že si sprostá krava, tak ho nikdy mať nebudeš. Žiadny chlap nechce sprostú kravu.
@h2 som pretože je zadaný a nebudem ničiť nikomu vzťah určite by sa jeho priateľka necítila dobre .
Nie, nie si. Keby si bola, bolo by ti jedno, že má priateľku. Zabudnúť, prerušiť kontakt. Alebo čakať, či sa nerozíde, ale to neodporúčam.
@h2 no iné mi neostáva .. aj keď ma niekedy take beťarske pohľady na mna ale z toho nic neni možné vyčítať a ja ani vlastne neviem čo chcem 😒
Mozno túži aj on po tebe 😯
Taketo zalubenia do zadaneho muza su na figu.
Jednak dobrovolne stracas cas, lebo kym ty si myslienkami i srdcom pri nom, moze ti uniknut niekto, kto by sa k tebe hodil, len ty ho ignorujes a prehliadas, lebo kazdeho podvedome porovnavas s tymto vysnenym idealom. Pricom tohto betarskeho chlapa vlastne ani riadne nepoznas.
Jednak cakat, ci sa s nou nerozide, a potom skusit mu dat najavo city moze byt tiez strata casu, lebo moze na teba prekvapene pozriet, preco si si myslela, ze prave ty si jeho typ a chcel by ta (su muzi, co hadzu betarske pohlady, ale robia to neumyselne, alebo je to ich styl komunikacie - doberat si niekoho - no nic hlbsie za tym nie je.).
A jednak, keby kvoli tebe opustil priatelku, na sto percent vies do vasho vztahu o nom iba jednu vec - ze podviest vie a nema s tym problem.
A to isto pre seba nechces.
a ako Ti máme pomôcť ???? Pokiaľ on po tebe netúži, tak máš po probléme....