Ahojte ženy..trošku si sem k Vám idem vyliať čo mám na srdci..snažíme sa o bábätko vyhýbam sa zbytočnému stresu pracujem s ľudmi tak je to niekedy náročné, avšak máme aj taký problém že keď sa svokra poháda s manželom hneď s plačom vyvoláva aj mne do roboty hocikde alebo vypisuje mne to nevadí ale zas odtiaľ potiaľ my máme tiež svoje problémy a svôj život a potom to manžel medzi nimi neustále rieši a všetko cez neho si komunikujú a chudák je už z celého unavený vidím to na ňom keď príde z práce konečne si lahne vedľa mňa a posťažuje sa mi že ho to trápi že musíme takéto riešiť a že je z toho celého na nervy už ale tak viete on nieje taký že len tak sa vykašle na rodičov a ja mu to ani nezakazujem ale už sme jej raz toto aj povedali že proste to takto ďaľej nefunguje oni sú už tiež dospelý tak nech si to vybavia medzi sebou..mňa to trápi že teraz keď sa snažíme o bábätko a malo by nás to tešiť tak sa tu proste vždy handrkujeme s problémami iných..
Manžel sa neháda s mamou ale jeho rodičia sa hádajú a potom všetko cez neho riešia že povedz mu že toto hento a ty jej povedz zas toto chápete ako malé deti..
@crazy_cat_lady asi ti bolo myslene, ze svokra sa pohada so svojim manzelom
Si, trochu precitlivelá, veď s tebou to nikto nerieši a ani sa ťa to netýka.Popros manžela, aby ťa do toho nezatahoval a vybavená vec.
Manžel nech povie,,vyrieste si to vy medzi sebou."
Hotovo, vybavené.
Prepáč, ale trošku je to také úsmevné, to sa tak často hádajú, že to ovplyvňuje vaše snaženie? Moc by som to nespájala. Trošku sa treba odosobniť.
Rodicia by podla mna nemali zatazovat problemami, ktore maju vo svojom vztahu, svoje deti...a to v ziadnom veku
No zaťahujú do toho aj mňa keďže mi vyvoláva do roboty a neustále vypisuje 😀a áno dosť často sa hádajú mám pocit že to je už každotýždenná rutina..
@autorka a uz im to manzel aj povedal, (nejak citlivo, lebo toto nevyznie dobre :D), ze aby ho nezatazovali svojimi zabo-mysimi vojnami? co cakaju, ze on za nich vyriesi ich problemy, alebo sa mu mama len postazuje..? skratka nejak citlivo vysvetlit, aby si taketo problemy riesili medzi sebou a nezatahovali do toho jeho/teba
A viete keď ste už o 9 v noci v posteli obidvaja lebo idete do práce a niekto Vám zavolá aby zas riešil s vami hádku o 9 v noci keď idete do práce ráno tak už to je vrchol a áno zasahuje nám to do súkromia..
My sme im to už povedali ostali s hádkami mesiac ticho a teraz zas..
@crazy_cat_lady
@mimi3008 tiež si myslím..
Zasa 9 hodin vecer nie je polnoc. A ked viete aki su - na co im vobec dvihate?
No ja by som nedvihla ale zakazovať to manželovi isto nebudem
preboha, manzelova mama je fakt divna, ze ta zasvadcuje do takych veci...
tak chápem že ťa to otravuje a unavuje, ale zas cudzie problémy sa riešia najľahšie.
Tak, im dajte nejaké hranice. Jednoducho, nebudeme riešiť vaše záležitosti, ste dvaja dospelí ľudia riešte si to sami a nezatahujte nás do tohto, lebo nás to obťažuje.Čo, neviete rozprávať?
alebo skus nieco radikalne, co ju odradi, aby to s tebou prestala preberat: navrhni im rozvod a opakuj to niekolkokrat kym neprestane
Už sme to skúšali tu nepomáha ani povedať urazia sa na 1-2 týždne a potom to začína odznova ako keby do steny by sme rozprávali ale zas človek keď nebýva s nimi v jednom meste tak sa o nich bojí a predsa len dvihne lebo človek nikdy nevie čo sa mohlo stať..
V práci telefón
Od svokry nedvíhaj.A doma áno ale akonáhle začne sa sťažovať na svokra tak povedz.. prepáčte.ale to si vyriešite doma.nas sa to netýka.Urob to tak trikrát.tvoj muž rovnako a oni pochopia.Aj sa urazia. Ale potom sa odrazia.Nemas inú možnosť len byť rázna a dôsledná.
@janinah ďakujem ste zlatá to mi príde ako rozumné riešenie
Večer o 8 si vypni zvonenie na mobile a máš pokoj. A ostatné ako poradili vyššie.
Trosku odbocim, ale uz dlhsie sa zamyslam... je dusevna pohoda ozaj tak dolezita pre pocatie? Ved zeny od nepamati otehotnievaju aj v casoch zlych, obdobiach stresovych, v žiaľoch, v nevyhovujucich zivotnych situaciach, zeny s tazkymi zivotnymi osudmi. Nie je to pozitivne myslenie v tomto pripade precenovane?
a kvoli comu sa manzel hada s mamou?