Trápne príhody, keď ste sa prvýkrát stretli s rodičmi svojho frajera

lilipetrova
21. máj 2024

Čaute baby, pamätáte si na nejaké trápne príbehy ktoré sa vám stali, keď ste išli prvýkrát stretnúť rodičov vášho frajera ? :D

kitycat
21. máj 2024

Ked som sa 1x stretla s rodicmi na obede u jeho rodicov, tak si ten moj dal hodinku a pol slofika po obede. Trapne to nebolo, ale neprijemne ano.
Uz je ex.

ivka225
21. máj 2024

Toto sa nestalo mne, ale ktosi o tom hovoril dávnejšie v televízii. Z nejakých príčin sa po prvý raz stretol s rodičmi svojej nastávajúcej až v deň, keď ich bol požiadať o jej ruku. Keď teda povedal, o čo mu ide, nastalo prekvapené ticho, do ktorého sa ozval rozhlas, kde bola práve nejaká hra, s vetou: "Vy a mou dceru? Nikdy!!!"

reanda
21. máj 2024

@ivka225 😀

pukina
21. máj 2024

Mama mojho ex ma na prvom stretnuti oslovila inym menom :D Ale potom to robila dost pravidelne, neviem ci to bola nejaka predosla frajerka alebo co, ale zo zaciatku to prijemne nebolo veru 🙂

really8
21. máj 2024

@lilipetrova nebolo to prve stretnutie ale raz som bola u neho a prisli aj jeho rodicia. Sedeli dlhoooo do noci a bola pustena telka. On odisiel na wc, kedze bol na voziku velmi dlho mu to trvalo. Pocas toho sa v telke skoncil program a zacala nejaka eroticka relacia. Nikto to neprepol a vsetci sa tvarili ze telka zrazu neexistuje.

vkatush
21. máj 2024

Ja mám super 😂😂😂
Boli sme spolu krátko, mal meniny, prišla som k nemu mu zablahoželať a popíjali sme víno na terase. Nejak sme sa zabudli, nestihla som posledný autobus (vodičák som si vtedy ešte len robila).
Bol koniec leta, samé koncerty, chaty, rozlúčky s letom, nebolo koho zohnať, kto by po mne a prišiel a hodil ma domov (celý zoznam sme prešli, rodina, kamoši).
Tak povedal, že však nech v pohode prespím a ráno pôjdem. Tak sme išli po tichu pomaly hore, že ideme spať do jeho izby. Na schodoch zrazu sa objavila jeho mama, povedala "kam si myslíte, že spolu idete? Každý ide pekne domov!". Doslova ma vyhodila.
Tak sme sa otočili. Odprevadil ma na koniec dediny, poslala som ho domov a ja som sa zobrala, že idem sama krížom cez pole a les (autom po ceste by to bolo 5 minút, pešo polhodina. Mne, ktorá som chcela "skratku" cez les to trvalo skoro 2 hodiny, stretla som cestou diviaka, roztrhala si novú hodvábnu blúzku, celá sa doškriabala v kriakoch a nakoniec som sa aj tak musela vrátiť na cestu a ísť po nej).
Keď som mu ráno poslala fotku, ako vyzerám a popísala moje "dobrodružstvo", povedal to jeho mame. Tá vtedy netušila, že som nemala ako ísť domov a cítila sa veľmi kokotno, že ma vyhodila. Jemu nadávala, že ma mal odprevadiť, že ho lepšie vychovala (ja som nechcela, prišlo mi zbytočné ísť hore dole pre neho) a mne sa doteraz za to ospravedlňuje 😂
Inak je to super svokra.

jana_eyre_2
21. máj 2024

Môj muž bol pred vzťahom môj najlepší kamoš.. dlhšie sme sa nevideli keď sme sa dali do kopy a začalo to tak, že ma odprevadil ku mne do bytu a odvtedy už neodišiel, jednoducho ostal u mňa.. nikomu doma to však nedal vedieť, máme nezavolal, chodil odomna do práce a vracal sa späť akoby sa nechumelilo, po pár dňoch mame zavolal že býva u mňa.. ani som o Tom netušila (môj muž je taký, že si mnoho veci neuvedomí, vekom je to však našťastie lepšie) po pár dňoch u mňa si šiel zobrať domov pár veci, išli sme k nemu a tam bol jeho otec, úplne odpalkovany ze zrazu ma jeho syn nejakú priateľku u ktorej býva.. potom prišla jeho mama, veľmi prísne pôsobiaca žena, naštvaná veľmi že sa neukázal vôbec doma a nevedela poriadne čo je s ním.. ja som to vôbec netušila že rodičom nič nevysvetlil, nepovedal a tak som sa tam cítila ako totálna harpia čo im odvliekla syna doslova zo dňa na den.. našťastie ale prvotný hnev opadol, svokor ma podľa mňa mal veľmi rád a svokra ma má tiež rada aj ja ju, hoci sme v mnohom odlišné, vzťah sa od prvotného trapasu a nepríjemného vypočúvania kto som a čo som prehupol do fajn roviny..

naneta258
21. máj 2024

Pripnem sa 😀

jajanka31
21. máj 2024

@pukina mna nie len na prvom stretnuti. Volala ma po jeho byvalej a to viac krat. Neskor som prisla na to ze to nebola najostrejsia ceruzka v peracniku a ani si to neuvedomila aj ked sme boli velmi odlisne. Ja a jeho byvala.

hopsas
21. máj 2024

@lilipetrova tak mojej príhode neuveríte. Chodila som s mojím mužom asi desať rokov ale s jeho rodičmi sme sa nestretli bývali sme na opacnych koncoch republiky a on sa k tomu nejako nemal aby ma k nim pozval...ale svokrovci mi posielali darčeky na sviatky a všetko ako má byť ...a potom sme sa.isli brat a išli sme im to povedať a svokra na to: Tak to teda nie, ja si to neželám! 😄 My s mužom sme.boli na infarkt ale vzali sme sa aj bez ich potlesku, časom ma akceptovali, ale nejako sa veľmi nestretávame

naneta258
21. máj 2024

@hopsas darčeky sa posielajú doteraz? 😀😀

hopsas
21. máj 2024

@naneta258 predstav si že áno.....😄 ja to nechápem...zrejme si.mysleli že muz ma aj na lepšiu nevestu dúfali že sa rozideme ale nechceli byť oni ti zli...a vybuchli až keď bolo jasné že sa nerozideme...ale keďže inú nevestu nechcel tak sa s tým museli zmieriť

mircalla
21. máj 2024

@vkatush Tak toto vyhrava

haraburdova
21. máj 2024

Ked som sa prvy x zoznamovala s mamou mojho uz manzela, tak som u nich rovno aj prespala. Rano som vstala skoro a nevedela som ze aj moja buduca svokra vstava skoro, takze mi o takych 10 minut vbehla do kupelne pocas sprchy (mala stuple v usiach a nepocula vodu) a na dalsi den som ja jej vbehla na zachod 🤷🏻‍♀️😂 zobrali sme to obe velmi sportovo a zasmiali sme sa na tom ze sme si kvit 🤣

naneta258
21. máj 2024

@hopsas hlavne, že je manžel spokojný, čo tam po svokrovcoch 😀

vkatush
21. máj 2024

@mircalla foto dôkaz škrabancov z leta 2019 😂 niekde som mala aj tú zničenú blúzku odfotenú, ale už nemám.