Trápim sa kvôli chlapovi

10. jún 2024

Zdravím . Toto mi príde veľmi trápne..ale bohužiaľ nemám nikoho kto by mi pomohol alebo poradil . Začnem tým že sa veľmi trápim kvôli chlapovi . Neviem ani ako začať no začnem asi ako to celé bolo . On sa mi páčil fakt dlhšiu dobu . Vlastne 5 rokov...nikdy sme nemali šancu sa moc vidieť lebo buď bola pandémia alebo tam boli iné okolnosti že on si niekoho našiel alebo aj ja . No lenže raz sme si povedali že kašľať na to že už sa musíme vidieť. A tak sme sa teda po takej dlhej dobe stretli . Bolo to naozaj silné stretnutie. Obaja sme boli šťastný. No ja som si myslela že konečne budem mať chlapa ktorého som tak dlho chcela . No lenže po tom stretnutí to išlo celé dole z kopca . Začal sa správať inak , bol stále podráždený nemal už ani na mňa čas mi písať. Keď som pýtala že ako ma berie povedal že viac než kamarátku ale menej ako priateľku.Neskôr začal vyčítať že ja som ho nikdy nemilovala lebo som sa kurv*la s inými mužmi za tú dobu . Že mu chcem iba ublížiť . Neskôr som zistila že si píše vtedy s mojou najlepšou kamarátkou... Totálne ma to zlomilo . Prerušila som s obomi kontakt. Ibaže on stále niekedy napísal že ako mu chýbam ako na mňa myslí ale aj tak nikdy nič z toho nebolo. Ja vôbec neviem čo robiť ..ťažko s ním ...ťažko bez neho . Už je to pól roka a ja totálne mimo z toho . Cítim sa totálne slabá že som sa cez to nepriniesla stále . Každý chlap ktorý sa len na neho podobá tak mi ho začne pripomínať,a ja sa začnem cítiť veľmi nepríjemne . Často na neho myslím . Plačem za ním . Aj keď viem že je to zbytočne.
Čo by ste mi poradili ? Ako sa cez to už preniesť ?

adka176
10. jún 2024

Chce to len čas... veľa času... všetko raz prebolí...nemalo to význam a nemá význam ani tvoje trápenie...a všetko je to v hlave...ty sa musíš nastaviť, že je koniec... urobiť definitívnu bodku... spáliť poslednú spomienku...a nastaviť sa v hlave na nový začiatok... uvidíš, že sa budeš cítiť oveľa slobodnejšie, keď si povieš dosť a je tu nový začiatok a už ani jednu jedinú myšlienku na neho si nemôžeš pripustiť...je to na tebe, ako dlho sa budeš umárať a trápiť... čím skôr si povieš dosť, tým skôr sa vyliečiš... držím palce

marianarem
10. jún 2024

Tak evidentne je to chlap s nejakym problemom. Tak miesto myslenia nanho by som radila mozno porozmyslat, preco zrovna takeho chces. Lebo ja by som takehoto hraca na city nemala problem pustit z hlavy, nemala by som zaujem o taketo hry a spravanie, len by som si poklepala po cele a dovidenia.

jaond19
10. jún 2024

Toto chce silné pracovanie na sebahodnote, pretoze pokial jedinec vycíta druhému to, co on sám vpodstate robil este k tomu na viacero smerov, a ty sa tymto stale trapis, tak si este nezistila ake stastie mas ze s nim vlastne uz nic nemas.

lonely66
10. jún 2024

mala som rozpísaný príspevok, ale neviem čo mi ho zmazalo.... tak stručne. podľa toho, čo píšeš... skús si naštudovať správanie manipulátora...

suge
10. jún 2024

Chlap, ktorý by mi povedal, že som sa kurv*la by mi nestál ani za založenie témy.

alickapusinka
10. jún 2024

Ak by ťa ľúbil miloval by nepovedal že si k..a podľa mňa nie je o čo stať. Pri každej hádke jak by si bola s ním by si zo mala vyhodene na očiach. Príde TI normálne že chlap s ktorým ani nič nemáš že ti hovorí že si s k..a o takom by som ani nerozmýšľala evidentne má problém sám zo sebou. Vyčítať niekomu že si sa k..a a nikdy ste spolu neboli vo vzťahu mi príde také že ten chlap je chorý na hlavu. A áno jak ho bude svrbieť čvirik ta sa TI ohlási. Mne by sa hnusil po tom čo Ti povedal byť na tvojom mieste tak sa ani neobzriem na neho. Ja sa Ti čudujem všade by som ho zablokovala a a vyhýbala sa mu za to čo TI povedal.

olimuc
10. jún 2024

Si mlada, nebud sprosta, taky naruseny kus najdes hocikde. Ked nebude mat kam pichnut tak sa ozve a bude mily. Zvysok casu sa bude spravat ako idiot. Chces mat nieco take doma? Naco? Aby si robila sluzku a on bol na teba hnusny?

kitycat
10. jún 2024

Preco vsetci pisu "pól"? 🤔🤔🤔

No a k teme... premrhanych 5 rokov, tak este 5 pridas?

januska12323
10. jún 2024

@kitycat automatická oprava
Ten chlap nestojí ani za jedinú tvoju slzu. Vždy keď budeš nad ním premýšľať spomeň si ako ti vynadal a bude vybavené.

kitycat
10. jún 2024

@januska12323 hadam ze automaticka, ale tolkokrat to vidim a ziadna si to neopravi 😂😂

barborachors
10. jún 2024

ked sa ti niekto az prilis moc paci, zvycajne to nikdy nedopadne dobre..

libertz
11. jún 2024

najdi sebahodnotu... iba tolko