Ahojte, aký trapas sa vám stal keď ste náhodou stretli bývalého? Ja som si myslela že po toľkých rokoch ma nerozhodí nič, stretli sme sa v obchode, keď sa ma spýtal ako sa mám začala som koktat a zopakovala som po ňom jeho otázku a zabudla som vyložiť nákupný košík...predavačka len nechápavo sledovala tento výjav 😂
my sme sa len pozdravili a každý šiel svojou cestou
Stretli sme sa na stanici plnej ľudí a keď ma zbadal, tak na plnú hubu nazdaaaar, ty jak si pribrala 🥴
@fajnova na mňa zase: ty ako dobre vyzeráš, čo robíš? A ja tým najpisklavejsim hlasom na svete: Cvicim a zdravo sa stravujem.. a on: aha, tak to nič... 😅😂🤦
Je to ex vždy sa nahodím aby ľutoval co stratil 🤣🤣🤣
ja vzdy vyzeram ako bezdomovec prave vylezeny zo zumpy, proste oblecena na bezdaka, mastne vlasy v cope, tvar opuchnuta, neviem preco...moj pes serie, alebo je tesne po kadeni a ja drzim v ruke sacok s exkrementom.
moj ex vyzera ako boh sexu skrizeny s dzordzom klunym a jeho aktualna modelka vyzera tak, ze mam chut plakat od zufalstva 😀
P.S. - vychadzame velmi dobre
@nyusika 😂 bože, aj som sa zasmiala aj mi prišlo ľúto..ale viem o čom hovoríš, to sa aj mne stáva, tentokrát ale prvý krát po 10 rokoch som bola ja nahodená a on pribratý 😅
Keď si tak znervóznela z neho, neni to tak, že ešte stále tam niečo z tvojej strany je? Inak by ti bol možno viac ukradnutý...... Ja som sa tak správala, keď som bola zamilovaná.
No a trapasy ako skôr to beriem ako srandu, lebo to som bola ešte taká pubertiačka, s jedným chalanom som sa rozišla po nejakých troch mesiacoch a zdalo sa, že ho to dosť trápi. Potom som ho neskôr stretla a rozprávali sme sa a tak aj o vzťahoch a on mi hovorí, že je len jedna baba na ktorú nemôže zabudnúť a ktorej fotku stále nosí pri sebe (vymieňali sme si totiž aj fotky) a tak ja na to hovorím niečo v zmysle, že to mi je ľúto, ale že ja už to tak necítim a nevidím šancu, že by sme sa k sebe vrátili a bla bla a on medzitým vytiahol peňaženku a z nej tú fotku a kuká na mňa a ukazuje mi ju a tam úplne iná baba 😀 on totiž vôbec nemyslel tým mňa, no 😀
som bola červená jak paradajková hriadka
po kazdom takomto stretnuti si vstupim do svedomia a aj na vencienie idem nahodena ako hviezda...ale potom od toho postupne upustam, az pride moment, ako opisujem vyssie 😀
Ked mi povedal že som patrila medzi jeho topky po 2 rokoch a že či ma može objat a že dame kavu😂 ešte že som mala 2 promile ( diskotéka) pretože už aj sbs-kar nas chcel ist rozdeliť lebo sme sa tam raz pochytili 😂 viem vyzera to ako z telenoveli😂
Moj byvaly ked sme este spolu chodili mal mierne narazky na moju postavu a Pan Bozko ho strestal len teraz sa gula ako sud. Sme inak v kontakte, ostali sme kamarati, bol s mojim muzom na pivo. Ale ked sme sa stretli po dlhsom case a zbadala som ako vyzera, nedalo mi to a naznacila som mu to, hned to pochopil a povedal len: viem, viem....
Ešte dám jednu perličku. Akože nie je to stretnutie s bývalým, ale keď toto spravil, vedela som, že už ho môžem smelo zaradiť k bývalým. Aj sa tak stalo. Po prvom rande ma odprevadzal na taxík a na ulici s ľuďmi si tak prdol, že som sa tam skoro od hanby prepadla. A ešte komentár jeho že zvykaj si. 😒 No nezvykla som si.
@fajnova 🤦🤦🤦 riadny sedlák 😅 ešteže si išla taxíkom, aspoň nevedel kde bývaš keby plánoval ďalšie stretnutie
No ja som po dlhšom čase stretla môjho bývalého, ktorý mi zlomil srdce. Zrazu sa o mňa náramne zaujímal, dokonca aj na kávu ma pozval, tak som išla, že šak sranda musí byť a keď ma chcel pozvať na ďalšie rande, tak mu vravím, že prepáč, idem sa vydávať. Tak kukal ako vyorana myš a ja som slavnostne odplula domov. 😂
😂😂😂 dobré aj tak sa dá. Ja si nepamätám nič také našťastie 😀