Toxický vzťah, alkohol a žiarlivosť

andrea112255
16. aug 2022

Ahojte

Nenájde sa tu medzi vami niekto kto si prešiel toxických vzťahom kde bola žiarlivosť alkohol a aj manipulácia istým spôsobom

Práve si tým prechádzam.. Rozhodla som sa takýto vzťah ukončiť.. Uz je tomu cca mesiac ale cítim sa hrozne a zmätene... Nikdy predtým som take niečo nezažila a je mi ťažko

Z emocionalneho hľadiska som viacmenej v poriadku, city ochladli všetkými tými situáciami ktoré sa udiali ale skôr sa cítim zle po psychickej stránke

S rodinou a kamarátkami ktoré sú mi blízke som sa o tom už rozprávala ale ani jedna si tým neprešla preto by som si rada pokecala s babou ktorá má konkrétne také niečo za sebou.

timirita
16. aug 2022

@andrea112255 ahoj, kľudne napíš, prešla som si podobným vzťahom

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bessie12
16. aug 2022

@andrea112255 mozes mi napisat. Zila som v toxickom vztahu. Moj ex bol manipulator, alkoholik a tyran.

andrea112255
autor
16. aug 2022

@fairyprincess moje prvé pocity keď som sa konečne odhodlala mu povedať že končím boli rovnaké.. Zrazu ma oblial taký pocit úľavy.. No len potom som sa zobudila do reality trochu.. Viem ze som to musela skončiť aby som sa viac netrápil a ale sú tu iste veci ktoré sa musia vyriešiť a z toho som trochu v strese keď mám pravdu povedať

marselitka1
17. aug 2022

@andrea112255 skús skupinu na fb Nikdy viac