Ahojte, nejdem si po radu. Chcela som sa skôr podeliť so skúsenosťou a podporiť iné ženy pretože mnohokrát čítam v diskusií totožné otázky. Pred 4 rokmi som sa ich tiež pýtala a teda, že či mám zotrvávať vo vzťahu, v ktorom si ma muž neváži. Vo vzťahu, kde bol skvelý sex ale žiadny rešpekt a stačilo, že mi len jedna napísala, aby som to skúsila a ja som sa toho chytila. Rodina a známy mi vraveli nech sa na to vykašlem no bola som tak veľmi pobláznená a myslela som si, že to je láska. To, že ja sa ženiem za mužom ako zmyslov zbavená zatiaľ čo on mi dáva omrvinky pozornosti a záujmu. Že doslova prosím o jeho pozornosť a bojujem za našu lásku. Navravala som si, že ma určite má rád rovnako, keď občas pre mňa niečo spraví a stoj čo stoj chcem byť s ním, lebo inak sa môj život zrúti.. Ale žila som žiaľ iba v predstave, v mojej predstave, kde ma muž skutočne ľúbi a kde je láskavý a pozorný a hnala som sa za touto predstavou pri mužovi, ktorý nebol absolútne pre mňa. A toto bolo veľmi náročné si pri hnať, že mi ten muž absolútne nevyhovuje, pretože na začiatku som ho videla ako dokonalého človeka pre mňa.
Bola to dlhá cesta poznania seba samej, svojich hodnôt a svojich hraníc, ktoré boli neustále prekračované. Uvedomila som si, že ako ma môže mať niekto úprimne rád, keď nemám rada samú seba? No a svoju pozornosť som zamerala najmä na seba a akosi sa to všetko začalo meniť, začala som vidieť jeho správanie ku mne a časom ma to prestalo baviť úplne. Myslela som si, keď som v tom bola, že nikdy nestretnem už nikoho lepšieho ako je on. No ale stalo sa. Prišiel muž, ktorý je úplne iný, ani vo sne mi to nenapadlo, že skutočne príde niekto lepší. Chcem tým hlavne podporiť ženy, ktoré si myslia, že ich život závisí od toxickeho partnera a nikdy nestretnu lepšieho. Hlavne si váž samú seba 🙏🏼🙏🏼 to je najdôležitejšie, nájdi samú seba a maj sa rada takú aká si 💛
@zanka777 ahoj, približne 4 roky. Len je to asi veľmi individuálne. Ja keď som si čítala, že sa z takého niekto dostal za mesiac, tak som si myslela, že som nejaká chybná a asi sa z toho nikdy nedostanem. No trvalo to určite aj nejaký rok, kým som sa rozhodla to naozaj nechať za sebou
@xnatalkax 🙏🏼 je určite. Samozrejme je to iné, ak majú dvaja medzi sebou aj väčšie záväzky, ako sú deti, majetok a podobne. O to náročnejšie to je. No aj keď medzi nami neboli záväzky, aj tak som nevedela odísť. A teší ma, ak som dokázala niekoho inšpirovať, prípadne potešiť
@lidavor Ďakujem ❤️❤️❤️Toto som potrebovala ...