Toxický vzťah

prosteclovek
16. dec 2024

‎Ahojte, mám 21 rokov a mám priateľa s ktorým som už 4 roky no posledný rok a pól zmenil chovanie.. Odpovedá hnusne, Väčšinou ma udre keď je nahnevaný a hnusne sa vyjadruje, väčšinou ma zdrapí alebo sa rozkrikuje v spoločnosti pre nič za nič. Dosť mi robí hanbu všade kde sa nachádzame. No ale na druhú stranu sú s ním aj krásne chvíle... Len už nie tak často. Skúsila som robiť aj skúšam nejak aj v sebe niečo zmeniť. Lebo čo ak je to mnou? Ja neviem. Zakazuje mi sa obliekať vyzývavo, priateľov, vadí mu len keď prehovorím z nejakým mužom alebo keď sa kus zohnem na verejnosti kvôli topánkam alebo keď mi niečo upadne... A keď po mne kričí všetko prehodí na mňa že ja som začala, ja za všetko môžem a potom sa cítim previnilo. Úprimne dakedy
‎mi príde že ma má len na sex.. len hovorí a dotýka sa môjho tela. A keď mu poviem nie, nedotýkaj sa, nie nechcem sex.. Neberie ma vážne a robí si so mnou to čo on chce... A áno možná si hovoríte že a prečo ho neopustíš? Ale skúšam to neustále, začne sa rezať, ubližovať si na zdravý a vyhrážať že sa zabije a podobné veci, prenásleduje ma a ani zablokovanie nepomôže pretože mi volá nejak cez dáke číslo čo sa ani zablokovať ani nahlásiť nedá.... Neviem vôbec čo robiť. Poraďte mi niekto prosím. 🙏

zmrzlinka2021
16. dec 2024

@prosteclovek
Ale ty vies co mas robit - dat mu kopacky.
Tak co este chces riesit?

A co ked sa zabije? Ved to bude iba jeho rozhodnutie.

ukgirls
16. dec 2024

takych co sa rezali a zabijali uz bolo-a revazna vacsina cuduj sa svete stale zije a uz prestriedalo xy zien ... opustit nereagovat nezdvihat cisla .. ak sa bude vyhrazat -ukladat si spravy .. chodit vsade s kamaratkou ak sa da nech mas svedkov ..ak ma dobry vztah s jeho rodinou poprosit o pomoc a ak nie a bude agresivny-volat policiu ... po case ho to prestane bavit

demodun
16. dec 2024

@prosteclovek odíď, už včera bolo neskoro.
Takýto sa majú radi, on si nič neurobí.

janetinka27
16. dec 2024

@prosteclovek ahoj, neostava ti nic ine len ho okamzite opustit.najlepsie este dnes. Lepsie to nebude, vydiera ta, nevaci si ta, udrie ta, zle sa k tebe sprava, vynucuje si sex. Uz davno si mala odist, uz teraz na tebe vidiet, ze si stratila "zdravy" usudok.
Uz teraz si obeť, odid od neho, vaz si svoj zivot, mas iba jeden.
Tu nie je ina moznost. A co najskor sa o tom zver nejakej blizkej osobe, ktora ta podrzi a preberie ta, ked sa budes nahodou k nemu chciet vratit.

bessie12
16. dec 2024

@prosteclovek to píšeš o mojom ex ??? Podobný debil to bol. Tiež som bola za vsetko vinná, aj par faciek som od neho dostala, vyhrážky a urážky na moju osobu boli na dennom poriadku. Po rozchode sa mi tiež vyhrážal, že sa zabije 😂😂 myslíš, že to urobil ?? Nie, na to sa má az príliš rád, aby niečo také urobil 🤷‍♀️ bola to len sprostá manipulácia z jeho strany.
Odid od neho, zmeň si číslo a zablokuj vsade kde sa len dá. Aj Facebook si vytvor nový. Si ešte veľmi mladučká na to, aby si si zničila život s takým idiotom.

abbey1
16. dec 2024

@prosteclovek Neverím, že by toto znášal normálne mladé dievča. Nemáš žiadnu rodinu či kamarátku, ktoré by tebou zatriasli?
Buď zapni rozum, alebo trp ďalej a ako bonus minimálne 2,3 deti k tomu. Nech si aj oni užijú krásny život s debilom.

sissy27
16. dec 2024

@prosteclovek vyser sa nanho. Chce sa zabit? Nech sa paci, bude o jedneho debila menej, nikomu chybat nebude a ty budes mat svaty pokoj. Keby niekto chcel argumentovat tym, ze urcite ma rodicov ci surodencov, ktorym chybat bude - tak nech sa paci, mozu si ho zobrat k sebe a zabezpecit, aby nerobil druhym zo zivota pakaren.
Ty zmen bydlisko, telefonne cislo, email, zrus socialne siete. Ak ta bude obtazovat niekde na ulici, v praci, pred skolou - volaj policiu. Tolkokrat, kolkokrat bude treba. Povedz, ze ta prenasleduje, obtazuje, vyhraza sa ti… a kludne povedz, ze nevies kto to je, nepoznas ho, lebo je mozne, ze ak natrafis na debila policajta, tak ti povie, ze milenecke problemy oni neriesia…
A ignoruj ho - neodpovedaj na spravy, nedvihaj telefonaty z neznamych cisel, na ulici prejdi na druhu stranu…

rebi789
16. dec 2024

@prosteclovek Maj sebauctu a odíď od neho. Aj keby sa dorezal tak čo, su to jeho ruky keď chce tak nech si to robí

madeincssr
16. dec 2024

@prosteclovek a ty nemas kam odist (predpokladam, ze byvate spolu)? Aspon docasne k rodicom, ci k inej rodine, kym si najdes nejaku aspon garsonku (prenajom)? Dalsia moznost by bola najst si nejaku pracu, kde poskytuju aj ubytovanie.

vikiki29
16. dec 2024

Veľmi jednoduché riešenie - odísť. Si mladá, nemáte deti, nemá ťa čo držať. Neboj sa, neublíži si naozaj, to je len manipulácia.

mikadooo
16. dec 2024

@prosteclovek odísť. Keď si ublíži, je to jeho vec, nie tvoja. On si je zodpovedný za svoj život sám, pokojne mu to aj napíš, keď sa ťa zas bude snažiť "zahnať domov". Je to manipulátor. Ak sa chce podrezať a ublížiť si, je to jeho vec, nie tvoja, tak nech ťa do toho nezaťahuje. A nech ti volá z 1000 čísel, nie je problém bloknúť 1000 čísel. Nenechaj sa manipulovať blbečkom. PS; on si neublíži, a keby aj, tak len naoko, aby z toho boli "pekné fotečky", ako si KVÔLI TEBE ublížil. Nenechaj sa zaťahovať do jeho hier. Nech si nájde inú na toto... On potrebuje takú, ktorá uverí, že za všetko môže ona a vyzerá, že ty si už na polceste, takže bacha bacha, utekaj a rozmýšľaj, či za to naozaj môžeš, alebo ti to len pánko natĺkol do hlavy a porozmýšľaj, či je normálne, aby chlap udrel ženu a povedal jej, že vlastne za to môže ona, lebo......hocičo. porozmýšľaj, keby sa toto dialo kamoške, či by si si myslela, že naozaj za to môže ona, alebo má jednoducho drbnutého chlapa veľa seba. Hlavne najskôr odíď a buď chvíľu sama, prehraj si všetky situácie a daj do hlavných rolí naj kamošku do svojim priateľom, či ti to príde ok, keby sa k nej tak správal...

sissy27
16. dec 2024

@prosteclovek a este jedna a najdolezitejsia vec, prosim zapamataj si ju a opakuj si ju 100x denne

NIE JE TO TVOJA VINA, TY ZA TO NEMOZES !!

on je magor, nie ty.

olimuc
16. dec 2024

Zabije sa … jeho volba. O jedneho blbca menej. Keby sa vsetci blbci sami vyzabijali ako by bolo fajn. Oni to neurobia, svojimi vyhrazkami iba terorizuju len vsetkych ostatnych, pretoze maju seba najradsej na svete. Ked mas rozum opustis ho a budes mat moznost na Pekny zivot. Ostanes s debilom, poondis si ho sama. Si dospela, za svoju volbu si zodpovedas sama. On sa otrase velmi rychlo a za chvilu ma nejaku naivnu chudinku, co mu to zhltne. Nenic si zivot …

januska12323
16. dec 2024

Prosím, že je to vymyslené.

ovaaa
16. dec 2024

Ty len ber ohľad na seba nie na neho. Veď ma z teba handru a manipuluje s tebou ako majetok a ešte sa aj vyhráža. Taký sralo si neurobí nič a keby aj, je to jeho problém. Nenechaj sa ťahať jeho hrou to nie je život len trápenie a ty snáď chceš byť šťastná či?

bystrozraky
16. dec 2024

Ocividne je to psychopat. Takze pockaj - udre ta ked je nahnevany, manipuluje ta a v podstate to co si popisala splna vsetky znaky znasilnenia. Plne chapem, ze sa bojis. Podla mna by si mala zacat jednat a to rychlo. Ak sa ho nevis zbavit, zavolaj kludne na Národnu linka pre ženy zažívajúce násilie, oni su tam 24/7 a presne vedia co robit v takychto situaciach a daju ti kvalifikovanu radu: 0800 212 212 (to cislo je zdarma). Si velmi dobra osoba, ale musis sa mat zacat viac rada a viac si seba vazit. Prajem este pekny den ;)

alickapusinka
16. dec 2024

TY ber ohľad na seba a nie manipulátora vydierača a psychopata.Násilie do vzťahu nepatri.Maj úctu voči sebe neboj taky sa majú radi nič si neurobí.A aj keby jeho život jeho rozhodnutie.Vie ako na teba manipuluje ťa citovo vydiera.Potrebuje rýchlu pomoc psychiatra a nie vydierať teba.Verím tomu že to s nim skončiš.Nechaš sa biť aka je tvoja úcta.To ťa rodičia vychovali pre takeho debila. Nepokaz si život taky si nezaslúži žiadnu ženu zvieracu kazajkua na uzavrete oddelnie psychiatrie. Raz by ma udrel muž viac by ma nevidel a skončilo by sa to rozvodom aj keby som mala 10 deti. Takeho debila otca by si chcela pre deti neblázni. Však to má sám čo zo sebou psychický chory robiť. Zbaľ veci ak bývate spolu preruš všetký kontakty a viac sa k nemu nevracaj ak by ma tak vydieral že sa zabije reže ešte sama by som mu dala do ruky nožík.Skonči to s nim budeš neskôr chora troska a deti by trpeli.Ono sa to všetko da len treba chcieť kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvody.TY vidno že si slabšia lebo keby si bola silna odideš zo dňa na deň zbališ veci a prerušiš všetky kontakty.Ak nebývate spolu je to lepšie. Zabiť sa bude jeho rozhodnutie nie tvoje manipuluje s tebou vydiera ťa bije ťa nádava ma ťa len na sex.Takto sa správa milujúci partner však ON je prípad pre psychiatricku kliniku na uzatvorene oddelenie.Potrebuješ aby ťa prizabil však je psychický chorý.Taký si neuvedomi v afékte čo urobi.Skonči tento vzťah pokiaľ ťa nedostane na psychicke a fyzicke dno.Ochoreješ z nervou a stresu a strachu.

0silvia0
16. dec 2024

@prosteclovek dalsia narcisticka porucha, neboj, on sa nezabije, tito psychosi sa maju velmi radi, tie dristy su len manipulacie.
Ked bude mimo domu, v praci, zbal sa a zdrhni k rodicom, sestre, kamoske, to je jedno. Zablokuj ho a ries si psychiku so psychologom.

gerber58
16. dec 2024

@prosteclovek prosim ta, toto chces nazyvat krasnymi chvilami? Zakazuje ti veci, chova sa jak kok** a ty vidis na tom co normalneho? Psychopat, narcis, labilny, mozes si vybrat. Nic dobreho ta s nim necaka. A mimochodom fyzicke nasilie nepatri do vztahu! Posli ho k vode

adrestia
16. dec 2024

Buď mu preskočilo, alebo začal brať drogy. Utekaj od neho, kým to neskončí tragédiou.

barborachors
16. dec 2024

@prosteclovek prestala som citat po slovách, sem tam ma udrie. Asi si bola bita doma ked si aj po bitke ostala s nim. Tu nieto co radiť.

ariannazara
16. dec 2024

Zmeniť číslo a nadobro poslať do prdele.

oktobermimi
16. dec 2024

@prosteclovek chce sa zabit?
Zssk ma novy harmonogram, vytlac mu ho a nech sa zoberie a ide si najst niekde do Materinej Jamy miestecko kde sa moze ist zahrabat... idiot. Odchod od neho, nove cislo nova adresa vsetko...keby sa chce zabit spravy to davno to je len vydieranie nic druheho.
A ze sa reze? Nic to nemeni na tom, ze vie ze ta to udrzi kde potrebuje, lebo zase, keby sa chce zavit zarezie tak ako ma a nie iba aby sa "nepovedalo"...

lindusss2016
16. dec 2024

@prosteclovek ten si nic nespravi. Si este velmi mlada a chapem, ze sa bojis, ale mozes mi verit, ze nic vazne mu nehrozi. Ten sa poreze tak, ze z toho moze max dostat infekciu, ale v ziadnom pripade nevykrvaca a ani nijak inak neohrozi svoj zivot. Vsetko je len manipulacia na dosiahnutie svojho ciela, vyser sa na to. Odid a zablokuj si ho vsade, alebo si kup novu simku, povedz o tom rosicom a uz ho k sebe nepustaj, takto sa k tebe nemoze spravat nikto.

patrissaa
16. dec 2024

@prosteclovek Ahoj,mala som dávno rovnaký vzťah, nič lepšie ti nebudem radiť len to že utekaj! Vyhrážky typu,že sa zabije neber ani vážne-, nič si neurobí len ťa manipuluje aby si sa cítila vinná a aby si sa bála ho opustiť,ten môj ex sa tiež šiel zabiť (doteraz žije a bezomna a terorizuje inú nevinnú ženu),nanič nečakaj nenechaj si ničiť život nejakým bezmozgom

ahhola
16. dec 2024

Prosteblbka👽

Ten prasak ti bol prideleny riaditelom zemegule a musis sa nechat otlkat???

Neverim, ze si skutocna, narodena po roku 2000 a myslenim v stredoveku.

jozef1890
17. dec 2024

@prosteclovek, Tu sa nedá nič iné poradiť, preč od neho je to narcista. Nie je treba sa báť nič si neurobí, chce byť len stredobodom pozornosti, potom sa bude ľutovať a voči vám sa nič nikdy nezmení, len vás utýra berie energiu, netreba mu naletieť na jeho pekné slová tak to robia narcisti. Mám jednu skúsenosť, a je to veľmi nepekné.

prosteclovek
autor
18. dec 2024

@všetci Ďakujem vám veľmi pekne všetkým..