Toxický vzťah

osmickaosemman
3. nov 2024

Zdravím som skoro pol roka po rozchode, toxický vztah, manipulácie a nakoniec podvod, bolo to čiastočne z oboch strán, cítil som sa trocha lepšie no stále mi chyba tá zlá osoba, minule mi napisala a totálne mi zničila sebavedomie že som nikto, že som sa nezmenil, a stále tie iste veci, ja som sa zmenil zapracoval som na sebe cvičím, mentálne som vyzrel, som muž, už niesom taký ako predtým, mám dobrý zivot som spokojný, az na tu jednu osobu ktorá mi ho stále ničí a nedovolí mi sa posunúť, alebo neviem už ako ďalej, stále ju mám len v hlave, a stále si moja hlava domýšľať že všetko sa raz zmení a budeme spolu, ja už tak nechcem žiť, som fakt bezradný, neviem čo mám robiť.. som nešťastný.. bez života.. prečo ľudia dobrým ľudom tak ničia zivot, prosím o nejakú radu, skúsených ľudí alebo fakt už neviem.. ďakujem

stanulienkat
3. nov 2024

Nepustaj si tu osobu do zivota, ked ta dava psychicky dolu. Si na nej nezdravo zavisly. Zablokuj a venuj sa sebe.

viestta
3. nov 2024

@osmickaosemman nie, ta osoba ti nebrani v tom aby si sa posunul. V tom branis ty sam pretoze sa nechas zdeptat, pretoze stale cakas na zazrak, ktory nepride. Popracuj na tom, aby si sa aj voci nej vedel ohradit, aby si si v hlave veci usporiadal a konecne sa od tej osoby odputal. No a ked budes mat toto vysporiadane nikto ti neznici sebevedomie, pretoze sebevedomie je tvoje rozhodnutie, tvoj postoj, tvoj pocit a ked ho mas, tak sa hocikto moze aj pokrajat, aj tak ti ho neznici, pretoze ty poznas svoj cenu a hodnotu

lentilka23
3. nov 2024

Pokiał si sadomasochista, tak ti bude chýbat vždy. Ak nie si, otvor si oči a pozri sa do zrkadla a uvedom si, že si na sebe popracoval a zaslúžiš si niečo lepšie, takú čo si ťa bude vážiť a nie ponižovať!

osmickaosemman
autor
3. nov 2024

@stanulienkat milujem ju stále plus asi som závislí no nevidel som ju pol roka a stále.. na všetkom som zapracoval len na tej jednej veci neviem..

stanulienkat
3. nov 2024

@osmickaosemman mozno ju milujes len zo zvyku. Kazdy vztah musi preboliet, pol roka nie je dlho. Najdi si konicka, alebo novu babu. Keby ta tato chcela, tak ti da sancu. Takto ta ma len za zufalca.

osmickaosemman
autor
3. nov 2024

@stanulienkat lenže ja sa jej do života netlačím, povedal som jej aj cez tu lásku, že spolu už nikdy nebudeme, lebo sklamala ma milión krát oklamala, nevazila nič.. takže zúfalec niesom vážne, mohol som mať dokonalú ženu, mudru peknú milú všetko no len kvôli tomu že niesom vyrovnaný som sa jej nedokázal ani dotknúť.. a to som sa dlho snažil.. neviem čo robiť.. som sklamaným sám zo seba už.

januska12323
3. nov 2024

Ako môžeš milovať takú osobu? Zablokuj si ju všade a vedome mysli na niečo iné.

osmickaosemman
autor
3. nov 2024

@januska12323 ja neviem je to psycho, extrémne ma to už nici..

sbear
3. nov 2024

@osmickaosemman noo zene trva ovela dlhsie ako muzovy, kym sa odputa od partnera, bez ohladu na to, aky bol ten vztah. Ona je na vas este citovo naviazana. Neviem sa este cez ten rozchod preniest. Moze byt, ze sa este nevyrovnala so svojou osobou. Proste len pevne nervy a zit si svoj zivot. Ak nemate spolu deti ani spolocne zviera, spolocnu nehnutelnost ani nic zavazujuce, tak to mate jednoduche. Proste jej napiste, ked vas bude kontaktovat, ze si uz zijete svoj zivot a drzite jej palce v jej zivote. A koniec. Vymazte si ju odvsadial, zablokujte si jej cislo a emaily nech idu do spamu. Ja som 5 rokov buzerovala svojho ex. Ale my mame spolocne dieta v striedavej starostlivosti. Ex si do 2 rokov nasiel novu zenu a zobrali sa.

osmickaosemman
autor
3. nov 2024

@sbear no ona sa ozvala po 4 mesiacoch, neviem čo robila do vtedy že sa nevedela ozvať ale okej, a pochybujem že sa cez to nepremýšľa, ona nemá city, alebo niečo žeby ju trápilo.. poznam ju dobre.. takže skôr len zaujímavosť či sa stále trápim, nič iné.. aby mala spokojní duši…že áno trápi sa môžem byt spokojná dalej

kitycat
3. nov 2024

Nudi sa a bavi sa, ze ti tobi zke, ze si slaboch a ze si to nechas. Dufas, ze sa k tebe vrati.

Preber sa

dharmasanata
3. nov 2024

Nechápem toto pripomínanie sa ex, byť v kontakte , ešte keď si dvaja rozumejú tak ok napísať na sviatok, ale toto na čo je dobré keď sa ľudia nemusia a robiť si napriek, ste obaja nevyzretí. Ty sa nechceš pohnúť ďalej a vôbec si nevyzrel. Keby hej zablokuješ a odstrihneš od seba takú osobu. Si v tej istej nízkej úrovni ako ona.

osmickaosemman
autor
3. nov 2024

@dharmasanata v tom som nevyzrel no, priznám si to preto píšem sem o radu ako ďalej..

osmickaosemman
autor
3. nov 2024

@kitycat ach no, je čas sa prebrať.. a odstrihnúť to lebo nikam to nikdy už viesť nebude.. vedome ubližovať a baviť sa na tom aký človek musí byt zlý?

dharmasanata
3. nov 2024

@osmickaosemman odstrihnúť ju a vyliečiť sa z toho vzťahu. To je jediné čo treba urobiť. Kým ju budeš riešiť v hlave ďalej sa nepohneš a šťastný nebudeš.

osmickaosemman
autor
3. nov 2024

@dharmasanata ďakujem, idem nato.

komplikovana
3. nov 2024

@osmickaosemman zaklad je poznat svoju hodnotu. To, ze ti ex povie, ze si nikto, neznamena, ze ma pravdu. Takze skus sa zamerat iba na seba. Ju uz neries, preco to urobila, preco to robi atd. Vsetky tie otazky na jej osobu zabudni. Jednoducho nebola vhodny partner pre teba a tam to konci. Na jej spravy nereaguj, ignoruj. Toto uz v zivote nepotrebujes a nemas ziadnu povinnost jej nieco dalej vysvetlovat. TY rozhodujes o svojom zivote, iba ty. Namiesto tohu studuj, co je to vlastne vztah, co pre teba znamena laska, ake je tvoja definicia. Skus premyslat preco si myslis, ze milujes osobu, ktora ti robi zle. Mas co robit teda 🙂 Ak by si si nevedel rady, zajdi za nejakym odbornikom.

osmickaosemman
autor
3. nov 2024

@komplikovana ďakujem pekne za krásnu odpoved, začnem na sebe pracovať, definitívne už. Dakujem

annamarin
3. nov 2024

Nesnaž sa na ňu zabudnúť, lebo aj tým dávaš energiu jej smerom. Skôr sa sústred na to ako môžeš si užiť ten deň, ktorý žiješ. Na tvojom mieste by som si ju zablokovala, aby ta nemohla aspoň určitý čas kontaktovať.

osmickaosemman
autor
3. nov 2024

@annamarin vykonané, už viac neodblokujem, sústredím sa na seba, ľudia sú strašne zlý, robil som všetko pre ňu a ona sa mi vysmeje, taký človek mi už viac nemôže ublížiť, je to pre mňa nikto viac, ďakujem za radu

sbear
3. nov 2024

@osmickaosemman najlepsie, ked jej nebudete odpisovat. City urcite ma. Ale zjavne nie je vyrovnana osobnost. Cize pravdepodobne je zavistlivy clovek. Ona to musi sama prekonat. Ak to sama neprekona, nikdy sa v zivote dalej nepohne. Ak sa aj ozve este raz, proste ju odignorujte. Jedine ak by napisala, ze caka s vami dieta, by som to nejako riesila. Zamerajte sa na pracu, konicky, kamaratov, casom to vsetko zoslabne. Medziludske vztahy su komplikovane. Ak na nu myslite, tak skuste zavriet oci a predstavte si, ako vam vo vobec nefungovalo a aky pad by to bol pre vas, keby ste sa stretli a nieco spolu zacali. Vseobecne plati v zivote, ze viacej myslime na svojich nepriatelov ako na svojich dobrych blizkych a priatelov. Nasa mysel je proste negativisticka, ak s tym clovek nieco nerobi.

osmickaosemman
autor
3. nov 2024

@sbear ďakujem pekne, posledná sprava od nej bola aby som jej dal pokoj, je závistlivá a nevyrovnana takže už to neriešim vo mne som to dnešným dnom ukončil a viac nechcem nič s ňou už si nedám viac ubližovať vytrpel som si dosť

earlgrey
3. nov 2024

Neklam sám seba...nič si neukončil...tak rýchlo sa to ani nedá 😄 len, že ti niekoľko žien na MK napísalo, že to máš ukončiť? ...toto si vážne potreboval? napíš sem o niekoľko týždňov, vtedy ti uverím, že si to ukončil...

taktotedanie
3. nov 2024

@osmickaosemman blokovat cislo

osmickaosemman
autor
3. nov 2024

@earlgrey 😂klamem sám seba ale už nevladzem ukoncujem to podviedla ma a ma ma za nič..