Totálne som ponížená

30. sep 2024

Totalne som sa ponizila. Priatel sa so mnou rozisiel. Stale to bolo take, ze mi daval nadej, ze uvidime. Aj som mu dnes pisala a sa totalne ponizila. A on mi napisal, ze cim dalej si mysli, ze to rozhodnutie sa rozist bolo spravne. Ako mam pozbierat zvysky dostojnosti? Viem, bola to strasna chyba, bolo to take medzi nami neutralne, mozno by sme sa dali do kopy. Teraz si myslim, ze som totalne zabuchla dvere za sebou....je mi hrozne. Vsetky moje ciny su oplyvnene tym, ze ho stale lubim a zalezi mi na nom

ivik4
30. sep 2024

No hlave sa uz teda neponizuj ako pises a viac mu nepis, ber si posledne zvysky hrdosti . Tym ze mu pises a pises, sa citi ako na koni
Viem ze to moze byt velmi ,velmi tazke

alienkami
30. sep 2024

Nemyslím si, že by ste sa dali dokopy. Len ťa naťahoval ako "gumu v gatiach". Buď rada, že vieš na čom si a môžeš sa pohnúť ďalej. Držím palce!

la_dolce_vita
30. sep 2024

Nikdy sa nikoho nepros o lasku..

simca06022011
30. sep 2024

nedali by ste sa do kopy, len ta natahoval. A neboj, neponizila si sa, on je tupec, ty za svoje city sa nemas co hanbit a riesit. Teraz sa spravaj uplne hrdo a sebavedome = vymaz ho zo svojho zivota. Keby bol fer, tak ta nenatahuje a nedrzi to v stave "ved uvidi sa"

amy2807
30. sep 2024

dala si najavo svoje city on ta odmietol ta uz viac mu nepis, lebo naozaj sa ponizis ešte viac a on z teba bude mat akurat tak srandu pred kamosmi..

luciaruz
30. sep 2024

Spamätaj sa dievča a daj si imaginarnu facku. A prestan sa laskavo ponižovat, ked ta ma chlapec ocividne u riti. A tie dvere zabuchni hlavne za nim, ne za sebou.

dadis
30. sep 2024

Neponizila si sa. Vyznala si sa mu z citov, lebo si mala mylne dojem, ze je este sanca to zachranit. Nie je, ani ta sanca nebola, nic si tou spravou nepokazila, len si si potvrdila skutocnost - ze uz o teba zaujem nema. Co je na jednu stranu smutne, na druhu stranu pokojne mozes tuto etapu uzavriet, posmutit si a rychlejsie sa cez to dostat. Ak by si mala aspon malu nadej (ktoru ti zbabelo nechaval), tak sa z toho budes dostavat dlhsie. Takze vlastne vsetko tak, ako ma byt.

zuzanka.zuzu
30. sep 2024

boooze 🙄 takých ešte bude....

maryetta
30. sep 2024

Kolko mas rokov?
Niekedy je lepsie nechat tomu cas. Bez slov. Bez otazok.

bublinka1426
30. sep 2024

pred nikým sa nepovyšuj , pred nikým sa neponižuj.
nikdy to totižto nestojí za to.
nepíš mu, muži nestoja o takéto ženy co sa vtieraju.
neväzíš si samu seba, ako si ma potom on vazit teba?

asi si ešte mlada....

nika23t
30. sep 2024

Jeminy. Keby mi niekto vo vzťahu povedal, ze uvidíme, tak nech ide kade ľahšie. V živote som to nepovedala, v živote nepočula. Bud áno, alebo nie. Do zdravého vzťahu toto slovo nepatrí, pokiaľ ide o samotný vzťah. Verím, ze Ta čaká niečo lepšie.

klotildabazarik
30. sep 2024

A cim si sa akoze ponizila? Ze si mu napisala ci co nechapem

deti95060810
30. sep 2024

tel .číslo si vymaž a žiadny kontakt s týmto chlapom...
však vidíš ako blbo reaguje - no potrebuješ to?
isto sa dakde kámošom chváli ako má takú dámu čo sa mu sama tisne a nemôže sa jej za nič na svete zbaviť...

deti95060810
30. sep 2024

@klotildabazarik áno že mu napísala a on zareagoval dosť blbo...

klotildabazarik
30. sep 2024

@deti95060810 no to je potom tak celetoto vypisovanie medzi ludmi uplna kktina😂ja to vobec neuznavam,

januska12323
30. sep 2024

Neponizila si sa len dúfaš v niečo čo už nebude.

monikkatt
30. sep 2024

Nie nedali by ste sa dokopy. On ta proste nechce.
Si predstav aka zufala, ponizena a bez stipky hrdosti vyzeras v jeho ociach. Toto chces? Na just by som ho zablokovala a bola stastna ze som sa ho zbavila.

milos81
30. sep 2024

Určite by ste sa dokopy nedali, keby ťa chcel, bol by s tebou, o žiadnu dôstojnosť si neprišla, len si ukázala svoje city, zabudni na neho, možno ten pravý na teba teraz niekde čaká, tak sa týmto vôbec netráp. Spáľ mosty, zbav sa vecí čo ti ho pripomínajú a choď ďalej...

katik22
30. sep 2024

Toto iste som prežila pred pár Rokmi aj ja .. tiež som sq ponizovala .. vedome .. s tým zámerom, že mi to vôbec nevadí .. a stojí mi to za to, aby sa vrátil .. tiež má nechal niekde medzi áno/nie … a ja som len prosíkala .. ako trúbka 😀😀😀 teraz po pár rokoch sa strašne za seba hanbim a banujem to.. ale tak čo už… jedna kamoska mi raz povedala .. poviem to aj ja tebe, i keď v tom čase som sa tým vôbec neriadila … muz buď chce , alebo nechce .. tvojim prosikom si ho nepritiahnes .. on sam musí prísť .. sám od seba .. bez nejakého tlačenia do vzťahu atd … existuju len dve možnosti .. buď A alebo B .. nič medzi .. tak keď budes mat Zrovná chuť na nejaký výlev .. radšej to nápis a odišli nejakej kamarátke .. ale nie jemu ! Proste tá nechce .. :( zmier sa s tým.. keby chce, tak to vidíš a cítiš .

milos81
30. sep 2024

@katik22 tiež som to robil, bolo to zbytočné a k ničomu to neviedlo, ale nehanbím sa za to, cítil som to tak, cítil som k nej niečo, čo ona ku mne nikdy, no už by som to nespravil znova pre nikoho. Chcem tým povedať, že sa nemáš za čo hanbiť, bola si úprimná a zaľúbená, to nie je nič, čo by malo byť zahanbujúce.

katik22
30. sep 2024

@milos81 áno, toto mi povedia aj baby, keď niekedy aj teraz príde reč a hovorím, aká som bola hlupa .. a ako hovoríš presne .. teraz by som to už neurobila .. človek naberá skúsenosti no.

milos81
30. sep 2024

@katik22 malo to tak byť, možno aj kvôli tomu, že keby sa to nestalo, vzala by si ho neskôr možno na milosť keby sa chcel vrátiť a zasa by to dopadlo zle pre teba, bola by si ako piate koleso na voze, trpela by si znova a možno aj viac, tiež som si to tak zdôvodňoval a teraz si už ani neviem vybaviť to ako vyzerala...

katik22
30. sep 2024

@milos81 take iné počuť názor aj od muža 😁 super ! ☺️ ale áno, máš pravdu ..

kandelabra
30. sep 2024

Vsetky tvoje ciny su ovplyvnene tym, ze ho lubis a zalezi ti na nom... CHYBA! V prvom rade ti ma zalezat na sebe samej, ty sa musis mat rada. To nie je sebeckost, to je zakladny respekt voci sebe samej. Tvoje stastie nezavisi od nejakeho chlapa,a uz vobec nie od takeho, co sa s tebou sice rozisiel, ale natahuje ta. Neponizila si sa, urobila si proste chybu, to robime vsetci. Treba sa z nej vsak poucit, zdvihnut hlavu a ist dalej. Nikdy nevies, mozno za rohom caka niekto, kto ta bude naozaj milovat.

robertoo1
30. sep 2024

Buď rada že si sa ho zbavila,, nájde si takého ktorý si ťa bude vážiť👌

autor
1. okt 2024

@kandelabra ale ako mať rada samu seba?Ako sa naučiť seba láse? Všade to.pocuvam a čítam ale ako na to?

milos81
1. okt 2024

@autorka ide o to, klast seba na prve miesto, nevychadza to z narcizmu, aj ked to evokuje nieco podobne, no a niektore zeny su take, ale z toho si priklad neber, ide o to, ze vzdy porozmyslaj, ci to, co chce ten druhy je dobre aj pre teba, pozriet sa na to z odlisneho pohladu, nestranneho. Uvediem priklad, kamaratka zije s chlapom, ktory ju podvadza, no ona ho aj tak chce, odpustila a stale veri, ze to bude medzi nimi ok, no nie je. Povedala by si jej, "pocuj, nie si ty sisi ? posli ho kade lahsie". Sama si v niecom podobnom mozno zostavala, cize v tomto pripade si predstav ked si v takej nepeknej situacii, ze ako by si to videla akoby z nestranneho pohladu, ci je to, co robis spravne, alebo nie vo vztahu k sebe samej. Ci je pre teba dobre, ked niekomu povies co citis a ten si o teba len nohy otiera a aj tak ho chces a tuzis s nim byt v kontakte.
Ak rada citas, je plno knih o takychto veciach, taka tensia je trebars Sinelnikov - Ako sa mat rad, alebo potom cela rada knih od Petra Casanovu, mimochodom, obaja autori su psychologovia, Casanova ma aj hromadu podcastov, ked sa ti nechce citat, ale skusil by som niektoru knizku, od neho, mozno Jamy spriaznenych dusi, alebo 4 prany stastia pozri sem:
https://firstclass.cz/kategorie-produktu/knihy-...

autor
1. okt 2024

vdaka ti moc, nasla som kopu podkastov ale teorie o vesmirnej energii nie su pre mna

milos81
1. okt 2024

Nevidel som tam nic o vermirnej energii 🙂 ani o podobnych teoriach, Casanova sa zaobera ciste len vztahmi, Sinelnikov ma vacsi zaber, psychosomaticke poruchy a ochorenia suvisia so vztahmi, cize ten to ma viac rozvetvene...

lubina
1. okt 2024

Uz mu nepis a ani ho inak nekontaktuj ani nevyhladavaj. Maj nejaku hrdost. A ak sa da, tak si urob cez vikend volno, chod niekam do prirody s kamoskami, alebo na welness, proste sa zabav niecim inym a hlavne bud s ludmi, aby si iba nepremyslala o nom. To je prve, aby si na neho zabudla. Chce to cas, ale da sa to.