To sa naozaj ľudia nemenia?

10. dec 2023

Môj ex bol pred par dnami chorý. Kaslal. Teplotoval. Cítil.sa dosť zle. Nemal mu kto doniesť ATB a nákup lebo matka s ktorou býva nevládze chodiť. Tak som mu vybrala ATB v lekárni a nakúpila. A zaniesla na dvere. Nepodakoval cez fon. Tak mu vravím ďakujem. A on nato chod do pi.. Z nervov ze co si dovoľujem vychovávať ho. Ked bol jarmok syn vraví kúpme otcovi perníkové srdce s nápisom ockovi. Ja ze ok. A jeho reakcia? Ze rozhadzujem eur.. To sa ľudia naozaj nemenia? Neprichádza pokora po chorobe?

egonsk
10. dec 2023

No asi moc stqstny z rozchodu nie je, tak sa tym netrap. chlap sa nemeni, len zena sa vo vztahu a po vztahu zvycajne zmeni ;)

viestta
10. dec 2023

Vsak davno vies, ze je debil, tak co cakas na zazrak. Keby bol kompletny asi uz nie je ex

pkgirl30
10. dec 2023

po chorobe? choroba s tým nič nemá, trebalo by upratať v hlave

eliska13
10. dec 2023

Mal mu nakúpiť kolega, kamarát, alebo si objednať načo ho obskakujes?čakala si vďaku?vidíš čo si dostala

danica2711
10. dec 2023

normálny človek sa nezačne správať takto zo dňa na deň, musel byť hulvát už predtým, než si si s ním urobila dieťa. Takže sa nečuduj, ale sa teš, že už je bývalý. A dúfam, že to boli posledné lieky a nákup, čo si mu v živote doniesla

danielahamar
10. dec 2023

Nie, ani v mojom okolí po vážnych diagnozach pokora neprišla.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
negymama
10. dec 2023

neviem ci sa ini ludia menia po chorobe ...Ale vies co? mozes sa po jeho reakciach zmenit ty. Prestan to robit. Nech mu kupuju a pomahaju ti, ktorych neposiela do..

trinityf
10. dec 2023

Tak ale ty si sypes popol na hlavu. Na co to robis.

ysseba
10. dec 2023

Po chorobe zvykne prísť pokora, ale po smrteľnej chorobe, nie po po sopli a kašli 😀 Ber to ako ponaučenie a nabudúce keď bude od teba dačo chcieť, do pi.. ho pošli ty.

uhnakova
10. dec 2023

Veď sa už naňho vykašli a bude ti lepšie. Žiadne nákupy ani vyzdvihovanie liekov. Je dospelý, nech sa postará o seba sám.

nikyball
10. dec 2023

Preco sa zeny dobrovolne davaju do tejto pozicie a robia zo seba chudery?

bloger
10. dec 2023

No väčšinou sa nemenia. Dúfam ale, že on si uvedomí čo v tebe má. Je to veľký dar mať takú kamarátku.

viestta
10. dec 2023

@bloger ty brdo, ty citas s porozumenim? To nie je kamarat, ale otec jej syna a byvaly partner...

bloger
10. dec 2023

@viestta Nikto nie je dokonalý. Teda okrem teba.

uhnakova
10. dec 2023

@viestta čítanie s porozumením nezvláda vysoké percento populácie. Tu na koníku to extra vidno 😄

h2
10. dec 2023

Nabudúce sa naňho vys... totiž vykašli!

cafelatte
10. dec 2023

Nerieš jeho, rieš svoj pocit, svoje svedomie a keď si to tak cítila dobre si spravila.

mikadooo
10. dec 2023

My nevieme čo je všetko za tým "choď do pi...". Ty to vieš. Z mojich skúseností sa ľudia menia, alebo aj nemenia. Nedá sa to paušalizovať. Nechápem, prečo máš potrebu stále sa o neho starať, behať mu po ATB., kupovať mu srdcia a podobne. Malému nabudúce povedz, že tatkovi nekúpime nič, lebo ma potom zdžube, že rozhadzujem peniaze na zbytočnosti. A keď bude chorý, nech si po atb ide pekne krásne sám. Šup paralen do seba a ideme hajde. Neboj, tá predchádzka by síce nebola príjemná, ale určite by ho to nezabilo... Už sa od neho odstrihni a nerieš ho, či sa zmení alebo nezmení. Je načase, aby si zmenila svoj prístup trochu ty.

grof_monte_christo
10. dec 2023

Po chorobe prichádza pokora? Určite nie po chrípke. To by musela byť dlhodobejšia a váznejšia choroba, ale aj tak to má kazdy inak, niektorých choroba naozaj pokorí a začnû si vážiť život aj ľudí, ale sú aj ľudia, ktorí sa stanú horsimi, len sa ľutujú, závidia a nadávajú na celý svet.

pkgirl30
10. dec 2023

@chodec15 to nie je pravda, ide o to ako sa k tomu človek postaví

veselo_neveselo
10. dec 2023

Neprichadza, a nemenia. Raz by ma niekto poslal do pic, a uz by som prenho prstom nepohla.

mimikarol
11. dec 2023

Ty si sa zachovala ako človek ktorý má svedomie, on ako prvotriedny ch.j Nabudúce sa naňho vykašli. Podala si pomocnú ruku, vidíš ako sa zachoval. Nabudúce nech si žne čo zasial.... Nech sa nabudúce pre tie lieky alebo čo bude potrebovať aj doplazi keď nebude môcť chodiť. Kto si pomoc neváži, žiadnu si nezaslúži

mariska1989
11. dec 2023

Aspoň budeš vedieť že je to ex tak tým to aj jasné .nech si zabezpečí všetko sám .nie to ešte mu nosiť pred dvere .🙈. Raz je k....t a tým aj ostané

domak2
11. dec 2023

Očividne sa ani ty nemenis a stale dufas, že sa ľudia menia.