Stretávate sa počas vianoc s takými členmi rodiny, z ktorých sa vám dviha tlak? Čo robíte preto, aby ste takéto rodinné sešlosti zvládli čo najlepšie? Dajte svoje top tipy...
@michaela12_34 nie nestretávam sa s takou rodinou. Nemám s nimi poriadne kontakt ani cez rok, tak tak načo zrovna na Vianoce😄
Nestretávam sa... prečo by som to aj robil? Vianoce sú o pohode a nie o tom, aby som sa dakde tváril na niekoho.
To, že je niekto tvoja rodina, ešte neznamená, že nemôže byť toxický a že ho nemôžeš vymazať zo svojho života.
@michaela12_34 nestretávam sa a ani nechodím na návštevu k nim. Oni si nespomenú na mňa ako je rok dlhý. Vianoce sú o pohode. Takže si nerobím stres
Ja som u nás zaviedla,že počas 4adventnych nedieľ, každý zapáli svoju sviečku na adv.venci.Prvu adv.nedelu syn.druhu dcéra,tretiu ja a poslednú štvrtú nedeľu sviečku zapaľuje manžel.
Také stretávame našťastie nepraktizujem, ale daj si predtým niečo na náladu;)
Nie nestretávame prečo by som to robila? Ak by sme boli niekde pozvaní a oni tiež debatovala by som s domácimi, nemôžem za to koho pozvali oni.
Nestretávam sa ...
Teraz si uvedomujem,aké šťastie vlastne mám. Nikoho takého z celej veľkej rodine z jednej ani z druhej strany nemám.
@michaela12_34 s takými by som sa ani nestretávala. Načo si zbytočne kaziť náladu a Vianoce ?
@michaela12_34 nie nastastie sa uz nestretavam s nikym s kym by mi bolo neprijemne a ani sa uz nebudem premahat/pretvarovat a niekoho trpiet, moj cas a klud mi je prednejsi.
Ale ano mala som aj take osoby v blizkosti, kde som sa citila vylozene neprijemne a az mi bolo od zaludka zle uz 2 dni pred stretnutim a hnusilo sa mi tam chodit 🙈 nastastie uz s touto osobou nie sme ja ani muz v kontakte.
Bohuzial v tichosti pretrpim. Je to nastastie len raz za rok. Ale uz teraz ma z toho chyta depresia😖