Na zoznamke som spoznala mileho, pekneho chalana. Par krat sme sli von, bolo nam velmi fajn. Obaja sme na zoznamke s cielom najst vztah, sympatie medzi nami boli, ale potrebovala som cas sa rozhodnut. Komunikacia cez chat, ked sme neboli spolu nam vsak posledne dni nesla. Neslo o ziadne vazne temy, prave naopak, chcel sa rozpravat o comkolvek, ale velmi do hlbky a ja naopak nie, bola som unavena, unudena a naposledy neprijemna. Napisala som mu, ze sa asi rad hada a ma pravdu, ze riesi somariny atd. nebola som k nemu mila. Ak by som si bola ista, ze ho chcem, odpisovala by som inak, no bola som nim otravena a bolo mi to jedno. Navrhol vsak zrusit zhodu, bol tiez podrazdeny, este sme si vymenili par sprav, chcela som sa aj stretnut, ale netlacila som sa mu, moznosti mam vela. A tak nejak somu vysvetlila, ze keby vedel komunikovat zmysel by to malo, lebo sa mu pacim...zhodu si do rana zrusil...nemame na seba iny kontakt a realne mi je to luto, lebo sme sice rozdielny ale v niecom aj podobny a malo to nejaky potencial. Bola som rada, ze mam niekoho na stretnutia, kavu, vylet, pacil sa mi aj fyzicky, tiez som premyslala nad rozdielnymi vecami medzi nami, ale rozhodne malo cas rozhodnut sa...viem kde byva kedze z vyletu som bola unho na kave, ale iny kontakt nemam...je to take odveci, ze zrusil kontakt, lebo sme nemali naladu a nepohodli sa ...sme dospely ludia a to kamaratstvo aj ked zacinajuce malo pre mna nejaky vyznam. Je to take, ze ja ako zena by som mala byt teraz hrda a zacat randit s inym...za nim mozem ist max po moje slnecne okuliare, ktore unho akoze ostali...ale je to take...kazdopadne to on podla mna urcite lutuje...chcela by som ho este vidiet...a najhorsie je ze som ho nahlasila na oslavu kamaratky, ze tam pridem s nim ako s partnerom, jemu som to nestihla spomenut, takze ho musim zrusit...
keď ťa chcel si nemala záujem a bola nepríjemná a keď ťa chalan nechce tak sa mu ideš tlačiť do bytu? Ty si dobre mimo
@janai1 asi ty si mimo
Ser na to
Autorka... Zbytocne hejtujes @janai1, ved ma pravdu. Naco sa mu chces vtierat, ked evidentne nema zaujem.
Z tohoto príbehu by sa všetci mladí muži mali poučiť čo majú robiť, aby vzbudili záujem ženy. 😂
Ty si ho v podstate poslala do muky, a cakala si, ze sa bude doprosovat. Ked sa pobral sam tam kde si ho poslala a nedoprosuje tak teraz co vlasne chces? Pripomenut mu o co prisiel, ked sa na teba vykaslal? Alebo ta trap, ze na oslave u kamaratky nebudes predvadzat svoj ulovok?
(lutujes to iba ty, chlapi si bez problemov povedia Nie je tato, bude ina)
Čo ti ja viem autorka, ja nie som tá čo tu zakladá tému o tom, že nechcela chlapa ktorého zrazu chce, lebo on ju už nechce 😂
@viestta nie vsetci chlapi, zas ich nepodcenuj
Keď si na neho bola nepríjemná vtedy ti veľmi nechýbal a zrazu sa mu chceš vtierat? Nájde si inú ktorá bude mať záujem aj so zlou náladou.
.".kazdopadne to on podla mna urcite lutuje..."
Obdivujem tvoju sebadôveru, väčšina žien má MK by sa mali od teba učiť 😁
Mňa len šokuje, že ste boli niekoľkokrát spolu von, dokonca si bola u neho doma, "na káve" 😁 a ani jednému z vás nenapadlo vymeniť si čísla? Ale ok, to nie je podstatné, pravdepodobne si našiel niekoho iného, kto sa nesnaží zmeniť ho a neodstrká ho od seba, keď má svoje dni 😁
Autorka, a to nevieš ani priezvisko, ani kde pracuje...nič?
V dnešnej dobe sa dá človek jednoducho nájsť
(Ig, FB, Linkedin...)
@earlgrey tak v dnesnej dobe pouzivam cislo ina na call so sefkou
@gejb priezvisko mi vravel, ale nepamatam si ho. Pracuje vo firme s desat tisic zamestnancami a nemaju zverejneny menny zoznam a nie je napozicii, ktora by sa lahko dala vyhladat cez kontakty, fotky na fb a insta nedava, takze ani podla jeho fotky z tindru mi ho google nevyhladal inde
Divné je už to,že ste sa spolu stretávali a ďalej ste si písali cez Tinder a nemali ste na seba čísla..Každopádne neskoro plakať nad rozliatym mliekom,on si bol dobre vedomý toho,že keď zruší zhodu,tak tým skončí medzi vami kontakt a aj tak to urobil,to,že to "určite ľutuje" je len tvoje zbožné prianie,ale takto chlapi nefungujú..Ale zabilo ma to,že najhoršie na tom celom podľa teba je,že si ho nahlásila na kamoškinu oslavu,ani si sa ho na to nespýtala a teraz ho budeš musieť odhlásiť,to ma fakt pobavilo 🤣
podla mna to on urcite nelutuje 🙂
Ja teda len od mladších randiacich kolegov, dobre zarábajúcich, dobre vyzerajucich, s vlastným autom a bývaním po 30-tke, viem tolko, ze ked zena robi z niecoho drámu do 3 mesiacov od zoznámenia, nemaju vobec zaujem. Teda niekedy, ked pocujem, tie pribehy ani sa im necudujem. hladaju, mile zeny, ktore su pohodacky, ziadne drámy, ziadne problemy navyše, kedze ich v praci riesia dost aj bez divnych zien. A plne si uvedomujú, ze problemy vo vztahu pridu ale ked je to moc skoro od zoznámenia, vedia, ze to bude iba horsie 😉. Autorka to len taky postreh pre budúcnosť.
Ty máš.kolko rokov? Keby chcel, zhodu nezruší...Aši na takéto náladovky nemá chuť. Zabudni na neho. On na teba iz zabudol.
@lucylaw vsak to stretavanie netrvalo dlho, aj ked prebehlo viac krat. Ja nedavam kontakty hned
Posrala si to. Čo by si ešte chcela? On to ukončil a tým dal najavo, čo jediné už od Teba chce.
@betulinka1 nie on nie je ako tvoj kolega
@vilma7 ved on mi liezol na nervy, preco mna obvinujete? Ja neriesim blbosti hodinu dookola, nechcelo sa mi s nim bavit o nicom a pridlho. Len mudroval a stale potreboval argumenty, akoby sa sam so sebou hadal...
Prečo chceš kontakt na niekoho, kto Ti liezol na nervy? Ofučať sa pri probléme, je také dospelé namiesto zrelej komunikácie. Ty číslo po krátkom stretávaní nedávaš, ale k nemu do bytu si sa dotrepala vpohode.
Ty nechceš jeho, ty si len chces dokázať že on ťa chce. Že je o teba záujem.
A môžeš napísať svoj vek? Lebo sa mi až ťažko verí, že toto robia dospelé ženy.
ked si unavena a nemas naladu, je predsa lahsie povedat, ze sorry nemam naladu, som unavena, napiseme si zajtra ako sa dotahovat.. a ist offline :DD takze ani jeden nie ste v tomto nevinne, on mozno hccel preberat co ty nie, ale ty nevies tiez ako reagovat... nauc sa to v online svete a uvidis, bude ti lepsie. Taketo malichernosti su cez internet horsie, lebo ty nevidis ako sa clovek tvari, ako to mysli, pise, ci je unaveny, ci nie, ci to chape tak ako to pises ... cize ked nie si mila, otravuje ta, chod offline a neodpisuj.
S tymto uz neurobis nic, len sa poucis do buducna. Mozno na seba este niekedy niekde zakopnete a vysvetlite si to.
a ide ti na nervy, tak celkom nechapem, na co ho hladas? na okuliare kasli a kamoska to pochopi... tiez neviem, preco nahlasujes vopred znamosti z tindru na oficialne zalezitosti, bez toho ze sa najskor spytas danej osoby.
Ano, len ten tvoj si teraz bucha hlavu o stenu, ze nemal taku co ho poslala do muky zrusit... Mal sa jej viac doprosovat🙄
Vsak vezmi ineho. Moznosti mas vela 😂😂
Fo postele si mu vosla, ale cislo mu nedas. Teraz si vravis, ze nebol az taky zly. Neskoro, zmier sa s tym
Určite to neľutuje, mat na krku takú pušu😂😂
vyser sa na okuliare aj toho mladenca a obrat list..fuu jesus zavidim ludom taketo starosti