Teta niečo potrebuje, ale kontaktuje rodičov

7. máj 2024

Dobry den. Je podla vas normalne, ak odo mna moja teta nieco chce (opakovane) a miesto toho, aby kontaktovala mna, tak kontaktuje mojich rodicov? Kontakt na mna ma. Som uz dospela, takze nechapem. Je to podla vas taka „manipulacia”, aby ma skor dohnala k tomu, co chce, ked ma nahana cez rodicov?

stanulienkat
7. máj 2024

Jasne, ze manipulacia. Ignorovala by som.

lindous
7. máj 2024

Môže to byť len zvyk, stále ťa vníma viac ako dieťa tvojich rodičov, než samostatnú jednotku, je jej prirodzenejšie sa ozvať im... povedz im, nech ju nabudúce odkážu priamo na teba 🙂

mandarinka555
7. máj 2024

A ty si jej poskok, že opakovane od teba niečo chce? To stále vyskočíš a utekáš? Veď povedz, že nemáš čas a bodka.

kleopatra114
7. máj 2024

Tiež si myslím , že je zvyknuta bavit sa viac menej len s tvojimi rodicmi , tak sa obrátila na nich , nech ti povedia . Aj v mojom okoli je dost takych ľudí …hlavne starších .

gribka1
7. máj 2024

Veď keď ti to budú tvoji rodičia odkazovať, tak im povedz, nech zavolá ona keď niečo chce. A vybavené. Dovtedy nerieš.

sevrin
7. máj 2024

Možno chce byť len slušná, najprv sa ohlási u tvojich rodičov, či ťa môže zas otravovať s nejakou hovadinou.

konikmodry111
7. máj 2024

Nepíšeš koľko máš rokov a čo take po tebe teta chce. Kľudne to môže byt ako píše
@lindous

mantilka
7. máj 2024

Rodičia by mali tetu usmerniť, že má volať tebe. Môže to mať rôzne dôvody ale toto fakt nie je otázka na MK.

maxalla
7. máj 2024

Ja by som to nedramatizovala, ani za tym nehladala ziadnu manipulaciu. Mozno si len nebola ista, ci ta s tym moze otravovat, tak sa najprv opytala rodicov.