Témy rozhovorov na prvé rande

11. jún 2024

O čom ste sa bavili? Ako ste zachraňovali, keď nebolo o čom hovoriť?

mys1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mys1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aeruginosa
11. jún 2024

Tak rozne. Mozes nadviazat (predpokladam, ze stretko z netu) na nieco, o com ste si tak zbezne pisali a viac to rozvijat, napr. nejake zaluby, volnocasove aktivity... „Spominam si, ze si pisal, ze mas rad turistiku. Kde vsade si uz bol a kam sa este chystas? Kde sa ti pacilo najviac?” atd..😅

yelena159
11. jún 2024

"Máš rád Marvel filmy?"
"Áno mám, pozerávam ich už roky."
"Ja tiež. A na druhý mesiac ide v kinách Deadpool a Wolverine. Pozeral si trailery?"
"Hej. Tie chýry a tom, že tam bude TVA boli pravda."
"Mhmm, ktovie, čo budú chcieť od Deadpoola."
"No, asi nájsť Wolverina."
"Hej, však jasne.😄"
"Ale myslim si, že tam budú aj iní varianti tých postáv."
"Hej, myslím si, že som zahliadol Deadpoola ženu."
"Ja tiež. Počula som, že aj Mobius mal byť vo filme, ale vraj ho stiahli a namiesto neho dali Paradoxa."
"To je škoda. Mobiusa mám rád, dúfam, že sa objaví aspoň niekde na konci."
"Myslíš, že tam bude TVA Loki?"
"Pravdupovediac, nevidím dôvod, prečo by tam bol. Podľa toho, ako Loki skončil, by som povedala, že bude až v The Kang Dynasty alebo v Secret Wars. Bolo by to príliš skoro, keby sa objavil v Deadpoolovi."
"Máš pravdu. Plánuješ na to ísť do kina?"
"Jasné."
"Ja tiež. Ak chceš, môžeme ísť spolu."
"Dobre. Áno, prečo nie?"
"Super."

Alebo o niečom inom.

bolarazjedna
11. jún 2024

Keď neni o com hovoriť, tak o com ma byt ten vzťah? Keď už na začiatku treba zachraňovať, aby nebolo ticho? Na dobrom rande sa ti to zaručene nestane. Ten správny partner bude taky, že zrazu si uvedomíš, že už to rande trvá 6 hodín a vy sa stále máte o com baviť a s tou najväčšou samozrejmosťou a prirodzenosťou....

jajanka31
11. jún 2024

Mala som v zivote par prvych rande. S manzelom som 2 hodiny sedela v aute na parkovisku a nerozpravali sme sa nic, ako ani sme nic nerobili pre tych co maju bujnu fantaziu. Sedeli sme a pozerali na rieku pred nami na velky mesiac a hviezdy ( kabrio)
Dalsie prve rande s manzelom sme kecali a kecali.. ze hodimy bezali a bezali.
V jednom pripade som mala 27 v druhom 18
Ktore manzelstvo skoncilo rozvodom kto uhadne?

jajanka31
11. jún 2024

Jaj a temy? Vsetko mozne hlavne sa nepretvarovat a byt sama sebou, hovorit pravdu... o skole, o praci o konickoch o sebe o nom.. o hocicom.

vkatush
11. jún 2024

Ja som na môjho už manžela tasila rôzne otázky a proste konverzácia išla.
Najlepšia/najhoršia/prvá spomienka, aké zviera ťa najviac vystihuje (prekofeínovaný leňochod), čo by si robil ako neviditeľný, aké by si si dal posledné jedlo pred smrťou (moje sú švédske stoly 😂), rôzne otázky typu would you rather (napr radšej mať miesto nôh ďalšie ruky alebo miesto rúk ďalšie chodidlá?), obľúbený citát, čo si vyviedol ako dieťa (zavrel mačku do mraziaku),...
A niekedy sme nemuseli rozprávať vôbec nič a to ticho nebolo vôbec trápne, len sme si užívali vzájomnú spoločnosť.

Je to prvé rande, nechaj tomu voľný priebeh 😊
(A napíš potom, ako dopadlo 🤭)

miadi
12. jún 2024

Sa mi nikdy nestalo ze Nebolo o com hovorit. A osobne som nesla na druhe rande ak prve bolo v style otazok a fraz ze aka farba sa ti paci aka hudba ake zviera atd . To je take pre pubertiakov. Alebo ako pracovny pohovor . Mne prisiel taky clovek jednoduchsi. Spoznavat a vsetky tieto veci ktore su nepodstatne sa da postupne. Hnet na prvom rande by mal ten rozhovor byt spontanny duchaplny a zaujimavy. Ak su tam vzajomne sympatie tak by to nemal byt problem tu konverzaciu si uzit. Bud sama sebou a nemaj nejake pripravene temy. Snad nemas bublinu v hlave a nieco ta napadne v tom danom momente. Je to len rande ..ked bude vydarene nemusi byt trapne ticho moze byt aj prijemne ticho.😊

melanta
12. jún 2024

Ak nie je o čom hovoriť, nie je čo zachraňovať. Nestalo sa mi to, ale ak by hej, odišla by som a viac by som nemala záujem. My s mužom sa vieme rozprávať denne hodiny, televízor nepotrebujeme. Neviem si predstaviť žiť s niekým, s kým neviem hovoriť o čomkoľvek. Ako tu už odznelo, buď sama sebou. Ak to bude dobré, tak fajn. Ak nie, príde iné rande s iným človekom. 😉

heidy222
12. jún 2024

@jajanka31 to ide ste sa nerozprávali skončilo rozvodom?

jakoma
12. jún 2024

Len bud sama sebou, aby si zistila, ci k sebe pasujete.. na mna keby niekto vybalil otazky typu "kavenky alebo kakaove rezy?", tak to rovno zabalim, niekomu inemu sa taketo diskusie urcite pacia :D

jajanka31
12. jún 2024

@heidy222 zatial nie, este sme manzelia. Paradoxne s clovekom s ktorym sme sa bavili velmi vela a mali rovnake sny plany zaluby atd.. to nevyslo.