Tehotná po rozchode

27. jan 2023

Ahojte zienky!
Som tehotna, viem to iba par dni...dietatko som velmi tuzila,aj moj ex partner.
Teda, rozisla som sa s nim asi 3 tyzdne dozadu.
Ja ho sice milujem, no spolocny zivot nam nefunguje.
On sa chce stale vratit.
O dietatku nevie.
Avsak, zistil by, byva nedaleko.
Co robit? Tuzim si malicke nechat.

cyberk
27. jan 2023

Si nevyspela este, to ze chces nieco je pekne, ale asi si neuvedomujes co to obnasa, bez neho by si tehotna ani nebola, zasluzi si vediet, ze sa nieco taketo deje, a to ze vam spolocny zivot nefunguje, trebalo zistit predtym ako ste sa rozhodli mat dieta. Ach cele zle...

malacibulka
27. jan 2023

Rob co chces. Si dospela. Ak potrebujes internet na to aby si vedela co mas robit, nie si schopna byt matkou.

doriiis
27. jan 2023

No čo robiť? Dospieť mentálne a začať sa správať ako dospelý človek.
Zisti to,lebo býva neďaleko?Keby býval ďaleko,tak by si mu to nepovedala? Či ako?

anjelicek26
27. jan 2023

Pockala by som a utriedila by som si myslienky v hlave. Prvy trimester je este neisty, pockaj par tyzdnov, ci je babatko v maternici, ci je zdravucke, povedat mu to mozes aj potom. On sa chce vratit, s dietatom na teba samozrejme bude mat "lepsie" psychicke paky o "rodine", takze si dopraj tych par tyzdnov sama pre seba, utriedit si v hlave, co chces TY. Vediet, ze si tehotna ma samozrejme pravo, ale nemusi to vediet hned, potrebujete obaja spracovat rozchod, aby ste bez emocii vedlei riesit situaciu, ze budete rodicia... lebo su pary (nastastie), kde to byt rodicmi funguje bez hadok a napriekov, proste si pomahaju, doplnaju sa, aj ked neziju spolu... ale ked pises, ze ho milujes, on sa chce vratit... mozno to chce len v hlave fakt trochu upratat, nastavit si spolocne lepsie pravidla a uvidite casom.. byt sama na dieta nie je v dnesnej dobe vobec jednoduche... skratene uvazky su stale rarita, sama nestihnes s normalnou pracou ani dieta do a zo skolky vozit, pn-ky vykryvat... cely system zle nastaveny.

dzulli1980
27. jan 2023

Povedz mu to ... čím skôr, tým lepšie ... lebo sa môže stať, že kým budeš čakať, zahľadí sa do inej, čím dlhšie ste od seba, tým ťažšie sa vám bude k sebe vracať ... železo treba kuť za horúca, ako sa hovorí.

tessa2299
27. jan 2023

Jasne ze mu to povedz. Ked budes cakat par tyzdnov, moze si najst inu a teba a dieta nebude uz chciet. Skoncis bud ako slobodna matka alebo na "operacnom stole".
Cim skor mu to povies, tym je vacsia sanca sa udobrit.

lily14
27. jan 2023

Koľko máte rokov?

oliolijanka
27. jan 2023

Ale nepises, preco vam spolocny zivot nefunguje, kolko mate rokov, ci pracujes, ci mas kam s dietatom ist....

Je viacero moznosti.
Ked nechces aby priatel tusil, ze moze byt otcom, tak si najdi noveho priatela, s ktorym sa poukazujes a ludia aj ex si budu mysliet, ze otcom je ten novy.

Ak chces, aby sa vratil a aj on chce, tak sa dajte dokopy. Mozno si kvoli dietatu budete tolerovat viac chyb a spolunazivanie bude znesitelnejsie, ako doteraz.

casillas28
27. jan 2023

Ak sa ma k nemu vratit len kvoli babatku tak je to blbost...lebo taky vztah aj tak skor ci neskor nedopadne dobre...ja suhlasim s anjelicek26 - oznamit mu to treba ale kludne az ked budes mat po prvom trimestri lebo za ten cas sa moze stat hocico..ak si za ten cas najde inu nuz tak ta laska k tebe nebola az taka silna 🙂 daj si cas pre seba, aby hlavne si zvladla 1 trimester v poriadku ;)

autor
27. jan 2023

@anjelicek26 vdaka za vsetky rady, nestihla som reagovat skor.
Odpoviem takto hromadne...ano, mam vek po 30tke, skvely job, aj svoje byvanie. O dietatko sa bez problemov postaram sama.
Rozhodne by som s nim nebola iba kvoli babatku.
Ano, je to cerstve vsetko...plus hormony do toho, strach o malicke..chcem teraz hlavne klud, aby dietatko bolo v poriadku.
Musim si to naozaj cele upratat v sebe.

jan510
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. jan 2023

Tak baby, uz to vie...bol za mnou.. asi to teda este skusime, asi to tak malo byt.

jan510
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katkazuz
30. jan 2023

Aj ja vám držím palce 👍

autor
30. jan 2023

Vdaka baby, zlate ste. Uvidime. V prvom rade pozeram na malicke

jan510
Autor odpoveď zmazal
Zobraz