Čo v prípade ak syn nechce bývať u mňa? On je proste doma u otca, tam vyrastal. Otec má veľa peňazí všetko mu kúpi... Čo by ste robili? Cítim sa ako keby som o syna prišla 😢 pritom ma ľúbi, len s otcom hrá Xbox...
@pribinak 8
Už to máte súdne? Skúsila si sa s ním dohodnúť, že domov môže ísť kedy chce ale napríklad dve hodiny pred spaním a noc strávi u teba?
@januska12323 nemáme ešte nič sudne, premýšľam že to dám na súd
Poriadne si to premysli čo ideš podať, lebo to bude určite záťaž aj pre syna
A škola? Ako mu ide?
@som_realistka dobre. Co to má so skolou?
Ahoj :( Viem, ako sa citis :( Moje deti nechceli byt v striedavke a jeden rok syn byval u otca. Myslela som, ze to uz tak bude navzdy, aj som bola pripravena suhlasit s tym, ze su deti podelime. Mal u otca svoju izbu, otec mu kupil novy pocitac, airsoftovu zbran, ktoru som mu zakazala (teda, ani ju mladsi ako 18r mat nemozu, to vsetko bez mojho vedomia, az po 2 rokoch sa mi syn priznal)...nikdy som to synovi nevycitala, ze sa tak rozhodol, vedela som, ze to je jeho rozhodnutie a akceptovala som ho. No syn sa mi po roku vratil, chybala som mu ako mama, aj sestra mu chybala. On mal vtedy 13 rokov, ked sa rozhodol ist k nemu.
@dadis 😢
Gratulujem. Práve zažívaš to, čo zažíva ~95% mužov pri rozvode. Síce, ešte nie úplne, to príde až vtedy, keď od teba bude vymáhať ~25% tvojho platu ako výživné.
@ravador ahoj, ja si nemyslim, ze zaziva to co 95% muzov, skor si myslim, ze je to naopak a teraz zaziva to, co zaziva 1% muzov. V mojom okoli, sa malokrat stretavam s tym, ze by sa otec staral a lubil svoje dieta a zena sa s nim rozvedie.
Vies vacsinou je to tak, ze to manzelstvo krachne preto, lebo zena je na domacnost a deti sama, plus praca, ucenie sa s detmi.... a pan manzel vecer pride domov a zacne vymenovat, co vsetko robi zena zle.
Vacsinou ked je manzel starostlivy otec, tak je aj taky manzel a od takeho sa zeny vacsinou nerozvadzaju 🙂
Autorkin ex nie je prave najstarostlivejsi, ked dovoli dietatu sa cely den hrat na xbox-e.
Dovoli mu, lebo ma pokoj. Toto nie je pre dieta najlepsie.
Toto je uz tvoja 10 tema?? Uz si dostala milion rad a nazorov.
Autorka u nas to bolo podobne ako u Vas, aj ja som sa bala. Zobrala som syna do upsvar ku psychologicke na odporucanie kolizneho opatrovatela.
Bola by si prekvapena ake otazky dostal moj syn.
1.povedz mamickine 3 dobre vlastnosti to sa uz nepamatam, co povedal presne, ale povedal 3 alebo 4 dobre vlastnosti.
2.povedz mamickine 3 zle vlastnosti.
Krici, ked mam neporiadok v izbe, krici ked sa nechcem ucit, nuti ma, aby som sa ucil a upratal izbu.
Tu som sa zahanbila, ale psychologicka povedala toto je dobra vlastnost, lebo ho ucim, aby udrziaval poriadok a aby sa ucil.
3. Povedz 3 dobre vlastnosti otecka. Syn nevedel povedat ani jednu.
4. Povedz 3 zlych vlastnosti otecka. A zacal menovat, psychologicka povedala ze ich povedal neurekom vela.
A tymto sa vlastne rozhodlo.
Oni sa ho nepytaju, s kym chce zostat. Lebo samozrejme dieta povie toho, kto je prenho najpohodlnejsi. Aj u nas to bol jeho otec, lebo ak nechcel tak sa ucit nemusel a mohol cely den hrat xbox.
Koľko má rokov?