Ahojte, zaujíma ma, či si tykáte so svojimi svokrovcami alebo či Vám to niekedy navrhli. Ja teda nie, ani to nenavrhli, ale ani by som netykala keby k tomu náhodou prišlo. Ale príde mi čudné, že oni navrhujú tykanie úplne každému, napríklad aj mojej švagrinej, ktorá nie je ich nevesta a je mladšia odo mňa, mojej kamarátke atď. Neviem načo mi to je, ale len tak zo zaujímavosti, príde mi čudné že všetci okolo mňa si s nimi týkajú. Diki za názor
My si tykame, prisli s tym oni, asi po cca 6 rokoch
Ale my sme si velmi sadli, lubime sa, su mi ako rodicia, chodievame aj na dovolenky spolu, volavame si, piseme si...
Ja si so svokrou tykam a ona si tyká aj s našimi kamarátmi alebo mojou sestrou, švagrom napr a svokrovi vykam. Vzťah mám s oboma výborný
Mne to navrhli ale mne to nejde z huby. Vidim ich tak raz za 2-3 tyzdne
Mne navrhli svokrovci tykanie až po 7 rokoch a môjmu mužovi moji rodicia navrhli tykanie hneď
U nas sa vzdy vykalo, takze ked mi navrhli svokrovci tykanie, zdvorilo som odmietla. Pokus este zopakovali, ale odolavam doteraz, tj 20 rokov 🙃. Mam ich rada, aj mame pekny vztah, a vykanie na tom nic nemeni. Oni mi tykaju, pozname sa este od skolskych cias 😃
Ja si tykam, teda uz len s nadejnou svokrou, lebo nadejny svokor uz zomrel. A to su teda o takmer 40 rokov starsi ako ja. Zo zaciatku som s tym mala problem, ale casom som si zvykla.
mozte si aj onikat 😁 ... ale v priamej rodine je celkom normalne si tykat.
Ja si tykam so vsetkymi svokrovskymi surodencami, ale priamo so svokrovcami nie, haha 😅
Tykam, navrhli po svadbe, z muzom som predtym bola 10+ rokov. Je mi to doteraz cudne, ale zvykla som si.
mne nenavrahli ale vobec mi to nevadi, je uz predsa len medzi nami dost velky vekovy rozdiel. moja mama navrhla muzovi po svadbe ale medzi nimi je len 10.
@egonsk 96 rocnej prababke onikame 😅
Syn zije s priatelkou a tykame si. U nas v rodine je to zvyk, ze si vsetci tykame. Stretla som sa ale s tym, ze niekto vyka vlastnym rodicom a to mi pride uz prehnane.
Naši si s mojim mužom týkajú skoro od začiatku, mne svokor navrhol po svadbe ale ja som mu slušne povedala ze mne to nejako nejde mu týkať. Svokra vykala ešte aj svojim rodičom, takže u nej už vôbec si to neviem predstaviť, a som s tým v pohode.
Mne "svokra"(nie sme zobraty) navrhla tykanie po 13 rokoch, keď sa nam narodila Mala. Odolávala som 3 roky, no ten nátlak, čo robila sa nedal, tak som si zvykla na tykanie, aj keď mi to stále príde zvláštne. Svorok mi to navrhol pred 2 rokmi, no nejde mi to. Je medzi nami 30 rocny rozdiel. A už sme v takom štádiu, že s ním komunikujem tak, aby som ho nemusela oslovit.😏 Chytá ma za každé slovíčko, stále opravuje... Už mu aj môj chlap povedal, nech s tým prestane, no on chce a hotovo. Ešte majú "3 nevesty" ale im tykanie nenavrhli. 🤷♀️
Tykame si, navrhli to hned po svadbe. Podla mna je to v poriadku, ved sme rodina, tykaju im moje deti, bolo by fakt divne, keby im ja vykam.
Mne skor pride cudne, a casto to tu vidiet, ze svokrovci navrhnu tykanie a nevesta to tvrdohlavo odmieta.
Podla mna toto je neucta.
Nie, ze si potykate.
svokre áno, už roky, navrhla mi to, keď sme s mužom randili asi rok, svokrovi vykám ani neviem prečo 😀 Pritom máme výborné vzťahy, rovnaký zmysel pre humor a kľudne mu poviem "tato, s tým choďte do prdele"😂
Svokra nemám ale so svokrou si vykam.. teda, ona mne tyka a ja jej vykam. Tiež mi prišlo divné keď muzov brat mal priateľku ani nie rok a ona si s nou týkala a ja som s mužom 15 rokov a nikdy mi to nenavrhla ale neriešim to len sa zamýšľam.
Tykame si od prvého dňa kedy sme sa zoznámili. Je ale ozaj čudné že tvoji svokrovci navrhujú tykanie kadekomu ale tebe nie. 🤷 A aký máte vzťah?
Mne svokrovci od začiatku týkajú (nenavrhla som to), ja im vykám. Je to niekedy zaujímavé počuť náš rozhovor, kde mne svokra tyká a ja jej odpovedám vykaním.
my sme si potykali naprieč obidvoma rodinami ešte pred svadbou. Máme sa radi, takže ja si neviem predstaviť situáciu, že by mi svokra navrhla tykanie a ja by som odmietla
@la_dolce_vita Mne to príde práveže krásne, také starosvetské 🙂
Buď rada že si výkate. Často je to omnoho lepšie