Svokra a vzťahy

laurinka2023
11. júl 2024

Dobrý den ženy. Idem si k vám po rady resp.po skúsenosti so svokrou ,,,Mam 29r. Žijem s chlapom jedinakom čiže mu ostala mamka len ,,, od začiatku som vedela že jeho mama je naňho naviazaná, ale ajtak som to skúsila pretože on mi stal za to! Dcérku mam jednu z iného manželstva čiže moju Dcérku mi vzali ako za svoju čo som strašne rada, som ten typ ženy ktorá si ťažko zvyka na niečo nové mam rada ten svoj stereotyp, ale život sa mi zmenil na koľko som musela sa presťahovať kvôli partnerovi do zahraničia, mala si musela zvykať na novú školu nove prostredia nový ľudia čo bolo pre ňu veľmi ťažké a stále je stále si len zvykáme, ale prejdem k veci : Moja svokra keby mohla je pri nás 24h denne všetko čo spravím alebo poviem je pre ňu zle už fakt sa tu dusíme ja ju nemôžem citit nemam ju rada všade pcha nos do všetkého sa stará a nevie predychat že od kedy som sem prišla vzala som Jej synacika 5km od nej a sme si vzali vlastný byt aby sme mali od nej pokoj,,, stále počujem ze som zla že si robím po svojom,že som drzá iba keď poviem svoj názor, držím si od nej vzdialenosť ako sa len dá, ale nebol bi deň čo bi som sa snou psychicky neničila,,priatel jej veľakrát povie zastane si ma ale nie tak ako bi som chcela ona jeho nevníma vôbec pred ním hra inú hru aby ju on ľutoval a keď je somnou je ties iná,,neviem co robiť som zúfalá ale stratiť partnera kvôli nej nechcem (sorry za chyby )

zelenina1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zelenina1
11. júl 2024

Svokru musi upratat tvoj partner. Ak nepomoze - tak by som ju na nejaky cas odstrihol.

janinah
11. júl 2024

Ako sa vám do všetkého pcha.ked je 5 km ďaleko? Telefonuje či ako?

laurinka2023
autor
11. júl 2024

@janinah chce každý deň chodiť chce žiť s nami chce brat jeho peniaze ano každý deň volať

januska12323
11. júl 2024

Musí si ju upratať on. Mali ste sa odsťahovať ešte ďalej.

cacianka
11. júl 2024

Nie 5 ale 500 km

personality
11. júl 2024

No pevné nervy prajem. 🙂 Mám o 10r viac, som šťastne nezadaná už a ešte šťastnejšia že nemám svokru. To je život! 😀 Nič si z nej nerob, aj keď sa to ľahko povie, musíš ju proste škrtnúť zo svojho života. Čo keby si zaviedla, že sa s ňou už baviť nebudeš? Nech sa baví len so synom a ty si svojím mužom, nepotrebujes mať vzťah s jeho matkou, či? Deti nemáte, tak čo máš s ňou čo debatovať, keď Ti to nerobí dobre.

oli18
11. júl 2024

@laurinka2023 aj ja mam jedinacika a kym svokra zila, musela som ho tahat k mame na navstevu. Ona zas bola rada, ze ma pokoj a nezaujimala sa. Ale vztah mali pekny, na to, ze to bol syn, nie dcera, az velmi doverny.

dahlia25
11. júl 2024

Úprimne to prediskutuj s partnerom, vysvetli mu, čo presne ti prekáža a aké to má na teba (a váš vzťah) následky. Popros ho, aby sa so svojou mamou porozprával (ale nie štýlom "moja žena mi povedala..., mojej žene vadíš..." - Nech to mamička neotočí proti tebe a nespraví z teba tú zlú). Ak je tvoj partner normálny, pochopí to a bude vedieť, čo má urobiť.

rozculena
11. júl 2024

@laurinka2023 ako chce brať jeho peniaze😲