Ahojte,
ako by ste reagovali, keby sa vaša svokra stretáva s rodičmi jeho bývalej manželky (pol roka v mladosti manželia bez deti, bez majetku... nerozvážnosť)
A píše si na mess+telefonuje s ďalšou jeho bývalou (ktorú teda nemala v obľube)
Manžel má bratov, ale s ich bývalými nekomunikuje a to ani s takou ktorú dlho ospevovala aká je super ....
Viem, že je dospelá a môže si robiť čo chce...ale čo ja viem.....neviem...tak sa pýtam vás....
Ano, je dospela a moze robit co chce. Ani by mi nenapadlo riesit s kym sa kontaktuje mama mojho priatela. Je ti cudzi clovek. Co jej to chces zakazat? Ak je k tebe neprijemna, tak sa s nou nekontaktuj. Je mozne, ze to robi naschval. Tym duplom sa s nou nekontaktuj.
A tebe to vadí prečo?
Nie, je na tom nič zle. Nie, nerobí ti to napriek.
Áno, nie je v poriadku, že sa tým vôbec zaoberasš.
Nemám problém, vyrobím si! Aby mne mlada chránia diktoval s kým sa budem /nebudem baviť... A to teda v drvivej väčšine som na strane "nevesty". Ale toto co je za infantilne chovanie? Je k tebe hnusná? No ake požičajú také vráť- ale riešiť s kým a prečo sa baví? Ty bud mas nádherný život nudný alebo toľko minerálov, ze sa radšej budeš zaoberať svokrou ako riešiť vlastne 💩, ci?
Ja skor nechapem tych byvalych svokrovcov a tu byvalku.
za mňa troška zvláštne... ale keď to ona chce tak nech sa páči...
V pohode, ved ked si rozumeju, tak preco by si jej ty mala schvalovat s kym sa moze alebo nemoze bavit?
Mne to pride dost zvlastne. Svokra je ale dospela a svojpravna a moze sa bavit s kym chce.
Ja osobne si neviem predstavit bavit sa po rozchode s matkami mojich ex, nemala by som s nimi o com a hlavne by ani nebol dovod, kedze to co nas spajalo uz nie je.
Ja byť tvoja švagriná,tak ma pravdepodobne nenávidíš. Som v kontakte s expriateľkami môjho brata niektorými babami aj po 10 rokoch. Jednej dávam pravidelne oblečenie po deťoch, s druhou chodievam na kafé atď, len tak lebo sme si sadli
jaké ste všetky tolerantné 🙂 to ma baví .. áno, je to divné, nie, s tým nič neurobíš, ukáže sa časom čo je za tým ...
Nechápem, čomu sa čudujete toľké. Ja som tiež zostala v kontakte so synovou bývalou priateľkou a to sa rozišli v zlom. Ale my dve sme mali dobrý vzťah, tak nie je dôvod, aby som na ňu zanevrela. Nechaj svokru, nech sa baví s kým chce, je dospelá osoba a vie, čo robí. A vôbec to nerobí naschvál, len proste si s tými ľuďmi rozumie.
Toto je najväčšia haluz od nevesty, čo som tu čítala. Mladá chce svokre organizovať, s kým sa môže a nemôže stretávať. Niektoré ste už ozaj rozum potratili. Keď ti to strašne vadí, nájdi si slobodného chlapa bez záväzkov, panica alebo starého mládenca.
K nám chodia na kávičku aj bývale manželky mojich bratov a bývalý manžel mojej sestry. Stále volajú moju mamu - MAMA...volávaju si, píšu si, navštevujú sa a nikto a tým problém nemá...
Asi si ludsky sadli. Neviem, ale vobec by mi toto nenapadlo riesit. Ked si rozumeju, nech sa stretavaju. Mna to predsa nema ako ohrozit.
@fajnova svokra oslavovala keď sa rozišli....s ňou sa baví
Frajerku jeho brata ospevovala a tej nenapíše ani na narodeniny...
@biba_18 áno, nemala ju v obľube, celý čas tlačila na rozchod....
Hovorila o nej, že to bol prípad pre psychiatra....Oslavovala keď sa rozišli...
Mne by asi najviac vadilo, ak jej rozpráva o mne minimálne tak ako mne o nej...
No a? Prečo to vlastne riešiš? Potrebuješ za niečo svokru neznášať? Alebo o čo ti ide? Fakt nechápem.
A ty to ako vieš, že spolu píšu? Chodíš jej do mobilu, či? Dúfam, že mňa toto raz nečaká, že moje nevesty bude trápiť s kým si píšem, nepíšem. Ani môj muž nevie s kým komunikujem, nieto ešte nejaká priateľka môjho syna 😀😁
@fajnova lebo sa mi to zdá zvláštne? Niekoho 5 rokov neznášam a potom som s ňou kamoška?
A o čo ti ide? No tak zmenila názor, vysvetlili si veci, zistila, že sa mýlila... A čo teraz? Ty si nikdy nezmenila na niekoho názor?
@biba_18 Tak vieš, pokiaľ je niekto vyrovnaný, spokojný sám so sebou, nebude riešiť somariny. Teraz kvôli jednej princezničke sa prestanú stretávať, kontaktovať, alebo nedajbože si hrýsť do jazyka, aby náhodou nejakú byvalú partnerku nespomenuli...ja neviem...ja som sa aj bývaleho nedávno pýtala na dievča, s ktorou ma podviedol 🤣 proste čisto zo zaujimavosti, že ako sa jej darí a tak 😄 a divné mi to neprišlo a ani jemu, proste priamo a úprimne mi odpovedal...ale tak to som ja..ja na ľudí nežiarlim a ani nepestujem nenávisť a nevraživosť...
prepáč, ale čo je ťa do toho, s kým sa stretáva tvoja svokra?
@biba_18 preco ti pridu divne tie "tolerantne"? Vsak dospeli ludia sa mozu stretavat s kym len chcu. Co ked s tymi byvalymi svatovcami svokra dobre vychadza, maju spolocne temy? To akoze teraz sa nemaju stretavat, lebo dalsej neveste sa to nepaci? A asi ten pan ma celkom pestru minulost, ked jedna byvala, druha byvala... To bude asi vychyteny kus, ked tak casto meni "majitelky" 😅
Autorka, to ze byvalku nemala v oblube mas od koho?
Myslím,že je to jednoduché bez rozdielu či sú bývalí alebo aktuálni prosto si rozumejú ako ľudia....ja som.tiez v kontakte s mojou bývalou svokrou a pomôžeme si keď treba.....a že ona si nerozumie s aktuálnou partnerkou svojho syna🤷.....
Ked ich nevodi k sebe domov ked ste tam aby ju/ ich mal muz na ociach tak ziadny problem.
Moze byt kamoska s kym len chce
Nie je to nejakým spôsobom vplyvná osoba, kontakt, ktorý by sa jej hodil? Neviem doktorka napr. alebo čo 😅 je to zaujímavé, keďže ju v láske nemala, ale nenapadlo by mi to riešiť..
V tom druhom odseku si to vystihla. Je dospelá a okrem toho nič na tom nie je zle.