Moj muž stravil so svojou sestrou (mojou svagrinou) zopar hodin osamote a svagrina sa stazovala, ake darceky od nas dostava.
Svagrina je podstatne mladsia odo mna a pred par rokmi mi povedala, co ma rada. Kupovali sme jej niekedy veci s touto tematikou (kabelka, penazenka, hrncek, mikina, tricko).
Dozvedela som sa, ze ona to nema rada. Tak si viete predstavit, ako sa citim. Lebo gro som to vyberala ja a ukazala manzelovi, ci moze byt.
Viete, ja som ten hyperaktivny debil, ktory vyberal to najkrajsie a najlepsie a teraz sa to proti mne obratilo. Manzelovi som vzdy ukazala predom, ci moze byt a on suhlasil.
Svagrina doslova a do pismena klamala, ze to nema rada. Ja som z toho vysla ako...Manzel bol na mna neprijemny.
S jej darcekmi, vyberom a kupou som skoncila. Nech si to riesi manzel sam.
Ide mi o princip, ze svagrina klamala, aby urobila zrozbroje. Nie je to prvykrat.mmnseba chudatko, ma 27 rokov. Ja teda od dnes dostavam tiez
@jj298 Ano, je to chore. Suhlasim.
a ona co kupuje vam, vasej rodine? Ak muz s tym prisiel odteraz by kupoval darceky on
ale ja by som to vyuzila na zrusenie darcekovania
Manželovi by som vysvetlila, že mohla dostať za 1.Kavej/dezert/kvet alebo za 2. Peniaze do obalky :D a bola by vybavená. Keďže namiesto vďaky prejavila "toto" dostane odteraz 1 alebo 2ku :D to by som povedala manželovi.
Nevdačnica bude už navždy spokojná.
ahoj, nech kupi muz alebo jej dajte peniaze - ak si teda davate v rodine darceky. u nas kupujem darceky vzdy ja a vzdy si dam velmi zalezat, ale viem, ze svokrovci darcek hned strcia niekam prec, do skrine atd, vobec si to ani nepozru, iba podakuju. svagrina pri gratulovani si dokonca darceky nikdy ani nevzala do ruky, iba podakovala a ja som darcek potom dala na najblizsi stol. najprv ma to mrzelo, ale potom som si povedala, ze to nebudem riesit. na muza kupovanie darcekov nemozem nechat, ten vobec nevie nakupovat pre druhych.
@mamina7070 Ona kupuje muzovi pekne a mne nahadze do darcekovej tasky malickosti, co su pre nu nadbytocne. Ziadne extra dary.
A možno sa jej za tie roky zmenil vkus. Čo sa jej páčilo kedysi, už sa jej teraz nemusí.
Mne sa tiež kedysi páčila napr. červená farba a teraz by som ju na seba nedala, ani si nič červené nekúpila.
tak potom to je jasne muzovi vy som vynadala spat ze som s nakupovanim darcekov pre nu skoncila a nech si to riesi sam a pri najblizsim darovani blbosti by som ich priamo pred nou ofrflala a navrhla zrusenie darcekovania
Ale ved jej povedz,co si sa dozvedela a co jej mas teda kupovat, alebo,či s darčekmi radšej neprestanete a zostane to len pri blahozelani.
@maca1984 Podla mna sa jej zmenil vkus, lebo z nej ostala akasi namyslena znackova panicka. Toto ja chapem. Ale nechapem, ze sa stazuje bratovi a robi dusno. Ona stredobod, ona chudatko. Toto neni prvykrat.
Skor ako svagrinu by som riesila muza. Byt na teba neprijemny a riesit nejake darceky...to vazne? Asi mate vacsie problemy ako len toto.
tak zas na druhej strane, komunikacia je zaklad. tak mu povedala, ze take darceky uz sa jej nepacia. na co by bolo dobre, keby uz skoro tridsatrocna dostavala mikiny, hrnceky...
Viem ze zamrzí ale povznes sa nad to a odteraz nech kupuje manžel.
Ú nás je to tak, chlap kupuje svojej rodine a ja svojej. A nerada dostávam darčeky od jeho rodiny lebo vždy je to zbytočnosť alebo vec co sa mi nepáči. Ale paci sa im.
Minule mi doniesla jeho lama ako darček parfém, vôňa kt by som nikdy na seba nedala. Tak som to riadne nastriekala v kúpeľni keďže chlap už asi 3 dní prečo ten darček neotvorí. A keď prišiel ze to co tu tak divne vonia, vravím to ten úžasný parfém od tvojej mami. Viac sa ma naň nesoytal. Ale už som dostala aj obrus, aj náušnice nejaké homemade. Šálky kt chvalabohu sa vždy nejaká rozbije a podobne veci... Ale už chápem po kom ma aj on taky vkus. Alebo kto mu radi pri vyberte nejakých darčekov pre mňa. Ale vždy sa tie veci záhadné vyparia
@amelie2017 Samozrejme, ze mame. Ale vycistila som mu zaludok a muz je uz ako med. Predychaval to 24 hodin. Dnes sa uz zobudil normalny. Mame velmi velke problemy ohladom jeho sestry. Pocnuc, ze ona ma nemoze vystat a tym padom aj ja ju. Ale nechcela som to az takto, chcela som mat priemerne vztahy s toleranciou a stipkou ucty, ale neda sa to s nou. Ona si ma zrejme pomylila s nejakou jej kolegynou, ktoru nema rada. Vsetko som povedala muzovi a zrejme to prijal.
@maca1984 Ona zaptela, ze tu znacky vobec niekedy mala rada ❗❗❗ Cize klamarka, nie zmenil vkus ❗❗❗
Bonboniera, víno, dovidenia.
@janetinka27 Ona zaprela, ze to vobec nikdy nemala rada. Cize podlo klame. Z tohto som vo vyvrtke. Cize ona zaprela, tym padom JA klamem a 5 rokov vyberam zle darceky.
ja ťa chápem ako sa cítiš. Ja napríklad mám rada ružovú farbu, a Barbie (a to mám 31rokov). Vždy keď bol sviatok tak som dostala od (teraz už ex) svokry ružové veci. Liezlo mi to na nervy. Papuče, šál, tričká, topánky ... proste všetko ružové . Aj keď mám rada tú farbu, to neznamená že chcem všetko ružové . A to nie som nevďačná.
Keď mi ale kúpila kolegyňa alebo priateľ niečo ružové , tak som sa úprimne tešila.
Tým chcem povedať, že ona možno má rada tú tematiku, ale má problém s tebou ako ja s ex svokrou. Ale teda ja som vždy pekne poďakovala a nikdy som nikomu nepovedala že to nemám rada. Nahnevalo by to aj mňa. Tiež som sa vždy snažila dať jej najlepšie , a ona to vždy ofrflala. Ale teda muž by sa nemal hnevať na teba. Tak odteraz nech jej kupuje on, alebo jej daj kávu, čokoládu, a neodpusti si poznámku, že keď sa jej darčeky nepáčili tak snáď toto ju poteší 😂
Úkladne robi rozbroje v rodine ❗ Ja som v nemom uzase. U mna skoncila tymto klamstvom.
aha, no uz chapem, neznasas svagrinu a prisla si si pokecat. tie darceky asi nie su jediny problem podla tvojich vykricnikovych reakcii
@puertorico Ona praveze tu znacku dostava sporadicky, nie vzdy. Sem-tam. Cize nebolo to take silene, ze vzdy vsetko len to.
No daj teda, co si kupovala skoro 30 rocnej zene
@janetinka27 Podla Teba je v poriadku, ze niekto klame?
V prvom rade neznasa ona mna.
bože žena, upokoj sa a nerieš kraviny. Máš o starosť menej, povedz mužovi, nech sestrine darčeky rieši on a vybavené.
To vážne takýto je vás rodinný problém? Neriešte vôbec nepáčia sa jej darčeky ok už žiadne nedostaneš a hotovo. Ak si chodíte pri sviatkoch gratulovať tak bonboniéru a víno, pokiaľ je to väčšia oslava okruhlin tak peniaze do obálky. Bože ľudia nerobte problem tam kde nie je.
Sranda, z čoho dospelí ľudia dokážu urobiť drámu.. V tomto prípade všetci traja: švagriná, manžel i autorka.
Manžel bol na teba nepríjemný? Je kompletný? Za toto 😳 aby ste kupovali dospelej žene darčeky a tá sa sťažuje že nie sú dobré, no ja mám dosť.. dospelý dudley dursley len v zenskom prevedení.. 😅
@jana_eyre_2 Ano 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ja som chcela, az sa kupuju darceky len detom v ramci rodiny. Ale kedze manzelova rodina je velmi materialne zalozena a potrpi si na darceky, tak vznika toto. Pre mna hlupost. Ja som sa bola nutena tejto ich tradicii prisposobit 👀
Pardon, dost to tu hapruje. Ja somvcera onemela, ked mi to muz oznamil. Vnimam to ako podlost z jej strany. Nema 15 rokov, ale 27. Nedostavala darceky len s tou tematikou. Ona chce robit rozbroje v rodine. Rada je stredobod pozornosti, rada sa lutuje a robi zo seba chudatko.