Susedine deti veľmi dupú

25. okt 2023

Ahojte, zacnem tym, ze aj ja mam deti. Byvame v malej tehlovej bytovkemmm
Susedine deti to je ale ako stado slonov, ozaj. Ved aj moje deti behaju, ale naucila som ich nedupat, neskakat po patach, proste neotriasa sa cely barak. Kdezto susedia oproti to je ozaj strasne, nebyvame pod nimi ale strasne to pocut. Buchaju do stien, rany akokeby im nieco padalo alebo neviem co a aj v noci, hocikedy sa strnem zo spanku na buchot, otrasie sa nam az stena. Proste opice v pralese nic. Susedia co byvaju pod nimi sa uz s nimi ani nezdravia, dokonca ani ti, co byvaju pod nami a ti zazeraju aj na nas, urcite si myslia, ze to trepeme my, lebo je to isto pocut az k nim. Dohovaranie nepomaha ani nic.
Co s takymi susedmi robit? Ale asi nic, ze?

paradajkova
25. okt 2023

Nic. Odstahovat sa do domu, alebo si dat odhlucnit byt.

huxy
25. okt 2023

Čo ti napísať? Bývam na prvom, na tretie sa prisťahovali pred mesiacom noví nájomníci s dieťaťom (odhadom 4-5 rokov), a aj on dupe ako slon, a popritom behá. Nechápem, ako je možné, že to počujem cez 2 poschodia až tak, že ma to vyslovene znervózňuje, buď pridám hlas na tv, alebo zapnem rádio hlasnejšie, nech to nepočujem. Najhoršie je to po nočnej, keď by som sa fakt potrebovala vyspať. Ale žiaľ, v bytovkách to tak niekedy býva 🤷🏼‍♀️

lukbe
25. okt 2023

Dupú v noci, po 22.hodine? Alebo pred šiestou ráno? Lebo ak nie,tak neviem,kde je problém. Jednoducho bytovka.

lili929
25. okt 2023

@lukbe no to nie je podla mna jednoducho bytovka, to su jednoducho primitivni bezohladni rodicia.
Ja mam tiez deti ale ked zacnu dupat alebo skakat, upozornim ich, napr. teta co byva pod nami uz spinka, tak ju nebudeme budit...
Deti sa mi vyskacu a vybehaju dostatocne v skolke a von na ihrisku, doma mame kludnejsie aktivity.

lukbe
25. okt 2023

@lili929 ale jasne,ze nie dupať nejako naschvál, ale zažila som už susedu, ktorej vadilo i to,že som rano vstavala do prace a poobede prišla.A to doma chodím v znackovych prezuvkach z lekárne. Jednoducho v jej hlave bola fixná idea,že dupem v drevakoch. Asi som mala lietať ako holubicka. Odvtedy beriem sťažnosti susedov naozaj s rezervou.

ninusa221
26. okt 2023

No aj ja mám susedov ktorí o 1 rano pustia práčku počujem niekedy ako sa rozprávajú, sexuju kúpu sa hučia po sebe neriešim.. predtým sme mali suseda ktorí si robil žurky každý deň to už som zakročila a aj tak nás mal hlboko v p… to je panelakovy život 😀

taja244
26. okt 2023

Bud nevychovanost alebo hyperaktivita (ADHD). A s ani jednym moc toho nezmozes, jedine sa odstahovat.

zuzulka558
26. okt 2023

My mame suseda co mu vadí keď mala večer o 22.05 skočila z postele lebo sa zobudila ze cikať a ledva dobehla , už trieskal na stenu mladý zakomplexovaný frajerka ho nechala ale vonku mi nepovie nič,, inak normálne sa chovajú celé dni,, u nás je počuť deti o 4 poschodia vyššie večer asi tiež slony ale s tým nič nenarobís