Susedia pijú, fajčia a nadávajú

11. máj 2024

Pijú, fajčia, nadávajú,hádajú sa a z ich bytu ide nehorázny smrad neviem z čoho,jeden z nich je prepnutý agresor ktorý keď si vypije je agresívny....stačí že otvoria dvere na 1 minútu a smrdí chodba...hanbím sa niekoho k sebe zavolať aby zas neboli opití,alebo aby sa nehádali alebo aby u nich zas nebola polícia....neviem čo s nimi robiť najhoršie že byt vlastní jeden z nich a ďalší dvaja s ním bývajú čiže vyhodiť ich nikto nemôže ....som zúfalá neviem ako sa správať k ním a čo im povedať aby začali fungovať aspoň trochu normálne...každú sobotu sú všetci na mol a nedá sa tam nikoho si priviesť ani kamarátky alebo si vonku posedieť... poraďte mi prosím niečo

candii
11. máj 2024

Odsťahovať sa. Všetko ostatné je na dlhé lakte s neurcitym výsledkom

autor
11. máj 2024

@candii byt sme kúpili len pred dvoma rokmi

candii
11. máj 2024

Tak to ma mrzí. Bohužiaľ susedov si nevyberas ..

kacena4
11. máj 2024

vsak znamych nepozivaj k nim ale k sebe, to co robi sused ta vobec nemusi zaujimat problem nas asi ty. ze to velmi vnimas a riesis. susedov si vyberies ken raz bud si zvyknes alebo sa odstahuj ake aj v novom mozu byt problémy

pribinak
11. máj 2024

Ak rušia nočný klud, tak by som volala 158. Dostanú zopár pokút a stíchnu aspoň niekotri členovia rodiny

natirobko
11. máj 2024

Kúpte si Rodinný Dom a máte po probléme, asi v každom byte nájdete suseda čo fajčí,pije, háda sa,oslavuje atď..

caroline_
12. máj 2024

Odkiaľ si prosím? Kľudne do správy