Ahojte. Mame susedov nad nami Talianov a robia párty hádam každý den. Hlučný sú neskutočne, budík im vybruje každé ráno aj hodinu (ako keby ho mali na zemi) a pes im steka neustále. Manžel im bol 2x povedať nech sú potichšie a odvtedy sa hnevajú. Normálne nás ani nepozdravia keď nás stretnú. A pri tom sme my nič zle nespravili. Stále keď sa poháňajú tak ona chodi po byte ako hulk. Úplne sa nám poháre natriasaju v obývačke na stole.
A teraz k veci, minuly týždeň som našla kúsky zhoreného papiera v záhrade. My bývame na prízemí v záhrade a oni nad nami. A dnes sme boli tiež všetci preč a keď sme prišli domov tak som našla papier zase zhorený ale tento raz v našej záhrade. Skoro ma vystrelo, keďže tu mame stoličky s vankúšmi a všeličo čo by hneď horelo ako fakľa. A normálne som už ostala vystrašená že keby sa ten papier niečoho chytí tak tu vyhorime. Čo robiť ? Zase ist dohovoriť a nabudúce spravia ešte niečo horšie ? Mame aj my psa ale on ma na háku, cely den je po tichu ani keď nie sme doma (mame kameru) a už mám z nich vážne pomaly strach
Ale ak by sa nieco chytilo vyhoria aj oni. Pokial nevidis ze to hadzu nic im nedokazes
A ten papier to bolo prvykrat?
Treba im to vrátiť, keď budeš vidieť suseda hoď na neho molotov
Volate policiu ked robia v noci hluk?
A kde sú tie horľavé veci?
Je to spálený papier, nemáš jediný dôkaz, že to letelo dole zapálené a neodfuklo z grilu po vyhoreni keď vychladol ako popol...strasne pochybujem, že sa snažia podpálit bývanie priamo pod sebou...chod za nimi az keď budeš mat istotu,že to tak je...