Susedia nám asi hádžu horľavé veci do záhrady

21. sep 2024

Ahojte. Mame susedov nad nami Talianov a robia párty hádam každý den. Hlučný sú neskutočne, budík im vybruje každé ráno aj hodinu (ako keby ho mali na zemi) a pes im steka neustále. Manžel im bol 2x povedať nech sú potichšie a odvtedy sa hnevajú. Normálne nás ani nepozdravia keď nás stretnú. A pri tom sme my nič zle nespravili. Stále keď sa poháňajú tak ona chodi po byte ako hulk. Úplne sa nám poháre natriasaju v obývačke na stole.
A teraz k veci, minuly týždeň som našla kúsky zhoreného papiera v záhrade. My bývame na prízemí v záhrade a oni nad nami. A dnes sme boli tiež všetci preč a keď sme prišli domov tak som našla papier zase zhorený ale tento raz v našej záhrade. Skoro ma vystrelo, keďže tu mame stoličky s vankúšmi a všeličo čo by hneď horelo ako fakľa. A normálne som už ostala vystrašená že keby sa ten papier niečoho chytí tak tu vyhorime. Čo robiť ? Zase ist dohovoriť a nabudúce spravia ešte niečo horšie ? Mame aj my psa ale on ma na háku, cely den je po tichu ani keď nie sme doma (mame kameru) a už mám z nich vážne pomaly strach

anjelicek26
21. sep 2024

Je to spálený papier, nemáš jediný dôkaz, že to letelo dole zapálené a neodfuklo z grilu po vyhoreni keď vychladol ako popol...strasne pochybujem, že sa snažia podpálit bývanie priamo pod sebou...chod za nimi az keď budeš mat istotu,že to tak je...

slavomira236
21. sep 2024

Ale ak by sa nieco chytilo vyhoria aj oni. Pokial nevidis ze to hadzu nic im nedokazes

vorkola
21. sep 2024

A ten papier to bolo prvykrat?

rezanka73
21. sep 2024

Treba im to vrátiť, keď budeš vidieť suseda hoď na neho molotov

vanilkovazmrzka
21. sep 2024

Volate policiu ked robia v noci hluk?

1ryba
22. sep 2024

A kde sú tie horľavé veci?