Suseda žiarli

29. máj 2024

Ahojte, nasťahovali sa hneď vedľa do domu rodina, žena, asi 45r, muž okolo 50r, dve ich pubertalne deti.
Každý deň som na dvore s deťmi, radi hráme futbal, alebo v piesku, sem tam sa hraju sami, ja zatiaľ obrabam záhradku. A tam je kameň úrazu, sused tiež začal sadiť hneď vedľa plotu, kde máme my. Dnes som sa stala svedkom, ako jeho žena vybehla von a začala na neho kričať, že načo je toto dobre a musí byť vonku práve vtedy ako ja, alebo či "ona beha za tebou"?
Pozdravila som sa jej, ona ma poslala do... A buvhla dverami. Sused hneď išiel za ňou a niečo tam po sebe vrieskali. Bolo mi to nepríjemné. Veď mám hádam právo vyjsť na svoj dvor a mňa vôbec netrápi, kto má očumuje alebo kto sa slušne pozdraví. Mám manžela na služobnej ceste a mám pocit že z toho vyjdem ja tá, ktorá jej zvádza manžela.
Bývajú tu necelý mesiac, ešte ani raz sa nepozdravila, on sa prišiel aj predstaviť.
Myslela som, že to len v susedských prípadoch sú také prípady 🙄

januska12323
29. máj 2024

Kašli na ňu a behaj po záhrade aj v plavkách nech ju porazí.

candii
29. máj 2024

Ježiš to je p*ča. Vôbec sa necíť zle. Si na svojom pozemku a môžeš sa slobodne po ňom pohybovať ako chces, kde chces. Spravila len sama sebe hanbu, viac by som sa na ňu ani nepozrela. Nech si svoje stavy rieši s tým ťuťkom, ktorý tieto jej výbuchy toleruje

autor
29. máj 2024

@candii oni sú možno zvyknutí takto na seba žiarliť, ale on sa na mňa ani nepozrel, tiež som sa len pozdravila a Venovala sa deťom a svojej robote, niektorým naozaj hrabe v bedni. A to ešte ani leto nezačalo. Kedy sme sa zvykli opaľovať a kúpať. A tiež mame bazén tak ze vidia na nás. Musím nejaký iný plot vymyslieť. Predtým susedia k nám chodili, všetko bolo v pohode. Oni sú teda iná kategória. 🙄

sasa1310
29. máj 2024

že toto riešiš ešte aj na nete. Každý je nejaký, možno majú niečo v manželstve za sebou. nikdy nevieš, prečo je taká. Ja na tvojom mieste absolútne neriešim a nech si žijú a nech sa hádajú koľko chcú. Jedným uchom dnu, druhým von. Možno sa preto odsťahovali, že mal na predchádzajúcej adrese románik so susedkou.

autor
29. máj 2024

@sasa1310 lebo sa ma to týka, a boli pri tom aj deti.

tykat
29. máj 2024

Asi vie prečo na neho kričí, sused je možno záletník a takto ju provokuje. Tak hlavne sa s ním veľmi nevybavuj lebo keď pôjde do tuhého tak sused povie, že si ho zvádzala a ona o tebe roznesie, že si jej chcela rozbiť manželstvo. To sú také typy ktoré nonstop potrebujú vzrúšo.

sella38
29. máj 2024

@tykat alebo je ona sibnuta..Akoze nech uz je medzi nimi cokolvek, ci je alebo nie je nevernik alebo je ona stihacka... toto patri za dvere domu.
Aby po mne na mojom vlastnom dvore vykrikovala somariny pred detmi nejaka fuchtla... taku este nehrali. Aby vyzerala z okna, ci si moze dovolit vyjst na vlastny dvor, aby nebol ohen na streche?

autor
29. máj 2024

@sella38 ona zazerala od prvého dňa na mňa, ale tak samozrejme, nemusí byť každý každému sympatický, ale práveže som myslela, že sa aspoň pozdraví, nikdy som ich nevidela predtým, ani nepoznám, aby takto po mne pokrikovala. Uvidím čo bude ďalej. Nezdalo sa mi ani, že by on provokoval, len sa pozdravil a ja tiež. Mne toto vôbec k šťastiu nechýba, aby niekto kvôli mne nesoal v noci 🤭

dussipb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marsmykkok
29. máj 2024

niet nad dobrého suseda, čo ti poviem, bohužiaľ blbých ľudí je stále viac a tým aj blbých susedov... Ja chápem, že ti to príjemné nie je. Ale nič s tým neurobíš, ignoruj ju, aj susedovi povedz, že nemáš záujem o small talk a nejaké susedské vzťahy, aby ti potom jeho žena nadávala a kašli na oboch. Možno nevie, že máš muža ak je na služobke a ak príde sa to zmierni. Alebo proste jej ležíš v žalúdku, lebo sa na teba zamerala, lebo máš niečo čo ona nie, čo krásu, či to že máš šťastnú rodinu. Ale to sú jej komplexy, nenarobíš s tým nič.

galioska
29. máj 2024

ja mam starsiu pani susedu, udrziavanu a nema problem v leginach zarezanych ist do zahrady a tak, muz to neriesi ani ja😀 este mame dve pekne kocky samozivitelky s jednym dietatom aj im bol muz co to poopravovat a zeby som ziarlila to akoze rehot😀 ale funguje to na jednu vec, ked sa mu nechce nieco urobit, tak zacnem, ,ze keby suseda poprosila hned ides,,😀

candii
29. máj 2024

@galioska tak zase možno už mal románik. Vtedy sa myslenie ženy trošku zmení, tiež keby si prišla na to, že tvoj muž obrába susedu asi by nebol rehot, keby k nej išiel 😁 ale zase to si majú riešiť doma a nie osocovat cudziu ženu pred jej deťmi na vlastnom pozemku.

kikusha2212
29. máj 2024

Ja by som za nou isla, predstavila sa jej a pekne jej vysvetlila, ze je to velmi nerespektujuce takto sa o tebe vyjadrovat este aj pred detmi. Poprosila ju s usmevom aby si svoje problemy riesili sukromne a teba do toho nemiesali. A nakoniec podakovala.

galioska
29. máj 2024

@candii tak ja svojho muza poznam, sme spolu vyse 20 rokov a som si 100% ista, zeby to neurobil, mozno tak ja😀😀😀 ale prd😀
No mozno, kto vie ako to maju ale mne je z toho smiesno😆

candii
29. máj 2024

@galioska nikdy chlapovi never. Nikdy. Tiež som s chlapom bola 15 rokov .. verila som mu, normálny vzťah bez nejakých problémov a spravil to. Smiešno ti je lebo nevieš čo to je. Keby si si niečo také zažila inak by si písala.

jana_eyre_2
29. máj 2024

Aká som rada za svoju obrastenu záhradu zelenou kam mi nikto nevidí 😅

galioska
29. máj 2024

@candii no takto, ja neprezivam za nejakeho chlapa. Kto chce si najde, koho to netankuje ten nehlada. Niesom ziadna tutka a ako ja i moj muz ma slobodu a preto zrejma nevyhladavame, sme sa nasli🤭

candii
29. máj 2024

@galioska tak ja Vám to prajem. Vždy rada počujem a čítam že niekto má pekný, bezproblémový vzťah. V dnešnej dobe to je naozaj rarita pomaly. Ale keďže som stála už aj na opačnej strane, viem sa vcítiť do pocitov aj tej druhej osoby. A viem čo to je.

autor
29. máj 2024

@candii aj ja som si zažila neveru, bola som 16r vydatá, ale nikdy by ma nenapadlo pokrikovať po cudzích ženách, ktoré sa pozdravila, či usmeju 😄 nevadí, dúfam, že pochopí, že nemám záujem o trojku 🤭

candii
29. máj 2024

Samozrejme akože to už úplne cez, žena bez úrovne.

mikitilik29
29. máj 2024

Podľa toho jej správania mi vychádza ze vyzeráš ako nejaká sexbomba, keď na teba takto žiarli suseda😂

sasa1310
29. máj 2024

ja som v živote nezažila neveru, ani nemám dôvod manžela kontrolovať alebo niečo obdobné, ale to neznamená, že za plotom majú v rodine rovnakú skúsenosť ako ja. Ako som vyššie písala, nemôžeš vedieť, či neveru nezažili na predchádzajúcej adrese a či ešte má čerstvé rany na srdci susedka a preto sa tak chová. Preto naozaj odporúčam nestarať sa, neriešiť a totálne ignorovať. Teba ešte nepozná, a manžela si za to pozná dobre. Časom ťa spozná a uvidíš, že sa znormalizuje. A keby bola fakt takáto stíhačka a bez úrovne, ver tomu, že by sa s ňou ten chlap do spoločného domu už nesťahoval. Možno časom zistíš, že jediný kto tam je bez úrovne, je ten manžel.

marsmykkok
29. máj 2024

@sasa1310 však ok, no proste chytili sa a hoci bola hádka aj o nej, boli proste emócie a nepôjdu sa hádať 20 km ďalej, aby susedka náhodou nepočula... Ale na pozdrav poslať ju do pi... A ešte pred malými deťmi je fakt cez čiaru.

sasa1310
29. máj 2024

@marsmykkok je to cez čiaru samozrejme, ale nie je to dôvod na ovácie a riešenie situácie na celý večer. treba to hodiť za hlavu. Možno sa zajtra susedka ospravedlní a raz v ťažkej chvíli povie dôvod svojho správania. Pretože keby sa takto správala bezdôvodne, tak ten chlap už dávno s ňou nie je

autor
29. máj 2024

@mikitilik29 no keby to bola aspoň pravda 🤣🤣 obyčajná dedinská žena, ani obtiahnute legíny som nemala, nenamalovana. Neviem. Možno ma naozaj zlu skúsenosť, ale toto nie je riešenie.

autor
29. máj 2024

@sasa1310 bezdôvodne, s dôvodom, ale prečo mňa poslala do p... Keď jej zahyba muž. A nie so mnou.

sasa1310
29. máj 2024

lebo je pri ňom s nervami v koncoch? Nevieme. Raz si to určite vysvetlíte

moonlight1210
29. máj 2024

Vybuduj si obranny val. Povzdychni si pred znamymi a kamoskami po dedine, ze nova suseda je divna. Robi muzovi ziarlivostne sceny, hoci on ta nezaujima a ani on na teba ani nepozrie.
Ver tomu, ze veri sa vacsinou tomu prvemu. Takze ak ta suseda predbehne, ze jej muza zvadzas, budes to mat tazke potom vysvetlovat a obhajovat.

autor
30. máj 2024

@moonlight1210 ale ja stále verím, že to bol len zlý deň a dnes už nebude mať pripomienky. Ani neplánujem byť s deťmi na očiach. Máme iný program. A zajtra už bude doma manžel. Tak nech vidí, pre koho mam oči 😇

petronelag
30. máj 2024

Ja by som sa tej jeho manželke nešla nijako predstavovať a ideálne by bolo dať si na plot takú neprehľadnú tkaninu a vôbec sa s nimi nebaviť.