Suseda poskytuje sexuálne služby v paneláku

10. mar 2024

Ahojte. Mám susedu vo vežiaku ktorá pravdepodobne ponúka služby intímneho smeru... Aké máme možností vyhnať ju z paneláku? Nech si robí čo chce vo svojom byte ale koľkokrát muži zvonia na zvonček alebo klopu mne 😔

luliu
10. mar 2024

Žiadne, môže si vo svojom byte robiť či chce, nemáš jej ako dokázať, že tam robí, niečo nelegalne

marsmykkok
10. mar 2024

normálne jej povedz, že ti x krát týždenne klopú na dvere cudzí ľudia a hľadajú ju a obťažuje ťa to. Nech si na dvere dá nejakú riadnu ceduľu s menovkou alebo s niečím, aby vedeli že majú klopať jej, prípadne ked ich púšťa do vchodu nech ich aspoň usmerní, že napríklad od výťahu dvere vľavo.

angelous1991
10. mar 2024

Ako viete že intímneho ? Napríklad ja som Kadernicka na materskej sa mi chodilo hrozne veľa najmä mužov strihať a presne som sa vždy smiala že si budú myslieť že bohviečo robím keď sa mi tu chlapi premávajú 😂😂😂😂😂

pribinak
10. mar 2024

Keby mi chlap zazvonil, tak poviem že za info kde sa slečna na hdus chcem 20 eur.
Však to využi a zarob si aj Ty 😁😁😁

wishes
10. mar 2024

a nie je to jedno? ved pokial to nerusi, nema tam o polnoci orgie, tak by som to absolutne neriesila…. nech si uziju 😃

viestta
10. mar 2024

@angelous1991 nasa znama, pani tesne pred dochodkom doucovala anglictinu, chodili tam aj mladi chlapi. Ale "cely panelak vedel", ze si tam vola zajacikov kym je muz v robote

avonladyba
10. mar 2024

A možno niečo predáva, bazár, alebo eshop na osobný odber. 😀

smoulingirl
10. mar 2024

Pamatám takú diskusiu, kde jej autorka mala podobný problém ako ty a nakoniec, ked sa proti dotycnej susede spikla cela bytovka a isli ju pomaly zlyncovat vysvitlo, ze doucuje hru na klavir. Celu miestnost s klavirom mala odhlucnenu preto nikto nič netušil. Nie vždy sú veci také ako vyzerajú.

anickabasnicka
10. mar 2024

@autorka max ji můžeš nahlásit na živnosták, jestli to náhodou nedělá načerno....ale jestli nemáš dukaz, tak si akorát uženeš pěknou ostudu.co tak vyslat k ni svého muže at zjistí, vocogo- třeba dělá jen masáže ...... jinak, jste pěkně závistivý sousedi,sousedka at si pořádně označá dveře a ty si nech platit za podané informace

autor
10. mar 2024

Preto som si istá že asi služby intímneho.. mám digitálne kukatko a stalo sa že zazvonil mne a on Sheila otvor mi. Ja že tu žiadna Sheila nebýva a hneď išiel dole..zvoneni na zvonček bolo viac a aj susedia naproti su toho istého názoru tiež párkrát zvonili. Pani sa na 200% tak nevolá.

elenka74
10. mar 2024

Možno má len rada sex a má viacerých milencov 😀 A robí to úplne grátis

nikaeli
10. mar 2024

@anickabasnicka veď to nemusí robiť za prachy, môže si len užívať 😝

skeblicka777
10. mar 2024

@pribinak 🤭😁

lulu1812
10. mar 2024

A taka otazka...je problem povedat susede nech si "priatelov" nasmeruje k spravnym dveram aby nevyzvanali tebe?

lucia13022023
10. mar 2024

My sme mali tiež takúto susedu, bola ale v podnájme a ľudia čo bývali oproti a nad ňou zavolali majiteľke, ta si pozistovala info a už jej nepredložila zmluvu. Chodili k nej rôzni muži, nie raz jej klopali v noci, opitý, so slovami ze keď mu nedá, nájde si inú a nebude jej platiť atď.. Ja som sa jeden čas bála aj chodiť večer domov, bolo to strašné obmedzujúce.

maciatkoe
10. mar 2024

Mozno je vestica 😃. Aj vestici by sa hodilo meno Sheila 😃😃

lakebabe
10. mar 2024

A býva v najme alebo je to jej byt? Ak je v najme kontaktuj majiteľa mali sme podobný prípad vedľa vo vchode mladá kočka v najme cez deň v zdravotníctve v noci eskort😄 celý vchod sa sťažoval ozrati chlapi sa striedali po nociach vyzváňali musela prestať po výzve od majiteľa bytu

kosican1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liaka
10. mar 2024

Treba napísať pri zvončeky oznam, že Sheila býva vedľa...

bosorkabb
10. mar 2024

Je to jej byt alebo je v podnájme?
Ono tieto veci sa ťažko dokazujú.

sissy27
10. mar 2024

A so susedou si uz skusala prehovorit, ze ti casto zvonia navstevy iduce k nej a nie je ti to prijemne, ci by s tym vedela nieco urobit?

autor
10. mar 2024

Byt má v osobnom vlastníctve 😔

egonsk
10. mar 2024

mozes sa odstahovat ty, ked ti to vadi a pri predaji bytu daj ako bonus do inzeratu ku peknemu prostrediu a dobrym susedom aj poskytovanie profesionalnych sluzieb v blizkom dosahu ;) Mozno to bude mat uspech a ty si nqjdes krajsie miestecko, kde nebudu polohluchi dochodci, vrieskajuce deti so psami, neplatiaci alkoholici, hadajuce manzelstva, inostatny robotnici, stekajuce psi a macky, alebo sustavne prerabajuci susedia. 😉😄

daniela2202
10. mar 2024

Veď nech si dá poriadnu reklamu na dvere, nech klopú iba tam 😂😂😂👍

nikpa
10. mar 2024

Ved si daj veľké dobre viditeľné meno na zvonček. Snáď všetci čo si chodia vrznut na privát, nie sú aj slepí. Nechce sa mi veriť, že ti tak často niekto omylom zazvoní. Podľa mňa ti vadí niečo iné.

minesasubu
10. mar 2024

Tak jej povedz nech si označi zvonček a dvere a budeš mať pokoj
u nas v baraku to tiež baby robia ale my to neriešime ved je to ich vec kazdy si zaraba ako vie

bosorkabb
10. mar 2024

Ak to je jej byt tak ako si predstavuješ že ju odtiaľ vyženieš?
Porozpravaj sa s ňou že nech si poriadne označí zvonček alebo nech si pre návštevy chodí pred vchod.

lakebabe
10. mar 2024

@minesasubu dnes je to už skoro v každom panelaku stále lepšie ako keby tam drogy varila 😄

bosorkabb
10. mar 2024

@lakebabe toto napadlo aj mňa.

lakebabe
10. mar 2024

@bosorkabb môj sused nado mnou kedysi varil vo veľkom nikto nevedel až kým nám raz v nocí nevykopli policajti vchodové dvere😄 povedali ze tam bola taka vyvarovna ze sa čudujú ze sme nevybuchli😄 vtedy by som tam radšej bordel uvitala😀