#vylev
Sme už na tom tak zle, že ideme hľadať podnájom a musíme nechať náš byt prázdny. ☹️
On býva nad nami, je to feťák, ktorý má aj psychické diagnózy. Celé noci trieska, dupe, skáče, púšťa nepríjemnú hudbu, kričí, nadáva, trieska vchodovými dverami, hádže o zem predmety.
Nezvládame to už. Nikomu na okolí nevadí ani tá hudba. Všetci sa ho boja. Ja mám malé deti, potrebujem už kľud.
Najviac, čo ma trápi, že na podnájme budeme žiť z mesiaca na mesiac, bez toho, aby sme si niečo odložili. Čo teraz dokážeme odložiť budeme platiť podnájom. 😢
Žiť s takýmto vyšinutý človekom neprajem nikomu.
Polícia nič nepomôže, už keď počujú jeho meno, sú neochotní a nepríjemní. Domovníčka nič, tá ma strach.
Ja kvoli bláznivo musím ukrátiť svoje deti a odísť z nášho bytu. ☹️
Som nešťastná.
To mi je luto,neciem si to ani predstavit.Zaraza ma ale postoj polície.Skuste este kazdy den volat políciu,mozno zacnu konať lebo napisat do Markizy,ja by som mozno aj Sutaja informovala aku ma neschopnu políciu.
@dobryden Šutaj si myslíš že s tým niečo bude robiť, ?
založí do priečinka...
@dobryden Sutaj vie, ze ma neschopnych policajtov. O to mu ide.
@stanulienkat ako keby sa nabor policajtov robil len pocas Estoka. Boze politiku sem tahajte. To autorke pomoze.
@lonsdaleka88 rozmýšľali sme, že by sme dali náš byt do podnájmu, ale kto tu vydrží s ním? Nechceme mať zas robotu okolo toho, že sa tu budú meniť ľudia ako na páse
@deti95060810 jasne ze nebude,len je na hanbu ze ma pod sebou takuto neschopnu políciu.
a čo tak podať žalobu o nútený predaj bytu na súd. Je to krajná možnosť no existuje
to by chcelo mat suseda, ktory mu rucne-strucne vysvetli, ako sa ma spolunazivat v bytovom dome 😉 ... ja som kedysi takeho mal, tiez siel mojmu susedovi dohovorit, ked policajtov stale ignoroval a malo to vyborny ucinok, bol z neho slusny sused 😁 ...
A samozrejm nikto o nicom nevedel. 😉😄
predať byt, kupit iny na kludnom mieste, aj ked ani tam nikdy nevies..preco hned podnajom ?
No jednoznacne by som niekoho dala do Vasho bytu keby uz mam zdrhat niekam do podnajmu
Tak jedine predat realitke a potom to uz nebude vasa starost.
@mirola a kto ho kúpi?
@thereisabear niekto kto o susedovi nevie 🙂
@lonsdaleka88 politika ovplyvnuje kazdy jeden tvoj den. A cielena destabilizacia policie je tu az teraz. Pocitis to, ked budes potrebovat nieco od policie.
zavolať TV uvidiš ako sa rýchlo zazračne veci pohnu pôjdu sa opýtať na políciu na úrady susedov a uvidiš ako rýchlo bude kľud.Občan za dverami redaktorov majú po celom Slovensku oni prídu aj do cirkusu ked bude robiť aby si overili.Treba ich zavolať vtedy ak začne cirkus.Hádam TY s rodinkou zo svojho bytu sa neodsťahujete kvôli neprispôsobivemu občanovi a pôjdete bývať do draheho podnájmu.To urob čo píšem.V akom regione bývaš a podľa krajov maju redaktorov.
@stanulienkat az teraz? No prispevky o neschopnosti policie tu siahaju rooooky dozadu 😁
@alickapusinka v tomto mate pravdu. Ale zasa nie kazdy je ten typ co sa rad ukazuje v tv a este s takymto problemom. Ale je pravda, ze by im to asi pomohlo a veci by sa zacali pomali riesit.
Oslovili ste správcu vasich bytov ?
Boli ste na mestskom úrade ?
Riešili ste susedov aby ste sa spojili a riešili odpredaj jeho bytu, lebo porušuje Občiansky zákonník ?
Boli ste u právnika ?
Veď predajte váš byt a kúpte nový. Alebo choďte do podnájmu ale vás byt prenajmite - ideálne nejakým študentom, aby susedovi robili nervy žúrkami😃 nechápem tú logiku nechať byt prázdny a ísť do podnájmu.
Rovnako sprostu susedu sme mali, ale opacny extrem. Kym sme boli deti, museli sme sediet jak 5 penazi. Stacilo, ze som prdol spiona a uz glupa trieskala na radiator. A moji rodicia, namiesto toho, aby ju poslali do pi, tak boli z nej pokakani. A trpeli sme my jak deti. Ziaden extrem sme nechceli, len moznost pobehat po byte, deti casto bezkaju... Glupej to vadilo. Jaky som rad, ze zijem v dome a ze moje deti nemusia zazivat taketo trable. Byvat v dome by malo byt ludske pravo.
je to veľmi ťažká situácia, chápem, že ste nešťastní viem čo to je.. zažila som podobnú situáciu a naozaj človek také nikomu nepraje je to strašné :( Kúpila som byt a netušila som akého budem mať suseda, bral drogy, robil hlučné večierky a bol aj kriminálnik..len jeho mamka mala nejakú vysokú hodnosť u polície, vždy mu všetko prechádzalo a nepomáhalo ani volať na políciu, susedom to pochopiteľne vadilo ale dlhodobo sa s tým nič nedalo robiť. Nejednu noc som preplakala.. Tá situácia sa nakoniec vyriešila sama, spravil čosi čo mu už nemohlo prejsť.. zavreli ho a jeho byt prerobili a predali slušnému človeku.. no skrátka aj tak som už nikdy sa necítila v tej bytovke dobre, byt som predala. Krátko ku tomu prečo viem ako sa cítite.. tiež by som z bytu utekala.. buď prenájom s tým, že dopredu upozorníte nových nájomcov ale skôr predaj realitke..už to nebude vaša starosť čo ďalej.. držím palce aby sa nejak čím skôr pre vás tá situácia vyriešila
Mlady je vlastnik bytu alebo je to byt jeho rodicov?
@deti95060810 ŠUTAJ egoista o obycajnych ludi nema vobec zaujem a ani nebude..ma vacsie ryby chytat ako prepustat ludi a venovat sa totalnych banalitam..ale ze ludia trpia okolo,tak to nie brrrrr...
@alenamihal som nevedela, ze pred Estokom to tu vsetko bolo super, policajti napomocni, nikto sa nebal ist po ulici. Tiez mi Estok nesedi ale preco jeho obvinovat? Ved to tu nefunguje uz dlhodobo a ked to ludom vadi, maju ist do ulic. A ne mudrovat na konovi 🤦🏻♀️
@zuzanaete je to byt jeho s otcom napoly
@athena27 predaj realitke idem dosť pod cenu?
to sa takto nerieši, že preda sa byt nič netušiacemu, ktorý v dobrej viere možno da celoživotne úspory, a potom tam bude väzňom s neprispôsobivým občanom a posranými susedmi, čo dávajú od toho ruky preč..čo tak mu dat repráky pod okno a púštat na plne pecky metallicu? uvidiš, že susedia budu veĺmi čulí rýchlo zasahovat a vás okrikovať..lebo sa vás neboja, jeho áno..toto by mal riešit spravca domu
to je to, že ludia nedržia spolu, nepoznaju svoje prava, kto je drzejší, arogantnejší, viac kriči, viac si presadí a slušným ostanú oči pre plač
právnik čo na to hovorí?
Dajte byt do podnajmu nejakym mladym a nech robia casto zurky. Ci ani toto nebude vadit ostatnym susedom.