Sú (vaši) muži zanedbaní/špinaví/smradľaví/ so zníženým hygienickým štandardom? 😀
Zaujala ma diskusia o tepovaní gauču, kde sa vyskytli aj poznámky o tom, ako ich muž ľahne na gauč spotený až je z toho zažlknutý gauč, prípadne že muž ľahne po práci zafajčený a smradľavý rovno na gauč 😂
Ako niekto môže bez sprchy spotený kdekoľvek zaľahnúť? Resp.celkovo sa aj stretávam s tým, že muži napríklad v MHD hrozne zapáchajú, antiperspirant im nič nehovorí, nechty dlhé a špinavé, vlasy plné lupín...
Musí žena prizerať svojho muža nech nechodí ako odľud? 😂 Celkovo je otázka, teda výkrik do tmy - ,, proooč " 🤐
Telesný pach a antiperspirant nemá nič spoločné a lupiny sú väčšinou zdravotný problém
ja odpoviem takto: mam naj kamosku zachranarku. Tá ked nam rozpravala po akych bytoch a domoch chodia na vyjazdy do rodín....ako ludia žijú..tak by si len zírala a nechápala. a nemyslela tým napríklad rómov. to vobec. ani žiadne extra socky. takže mna uz neprekvapi nič. ani smrdlaví, zašpinení chlapi na gauči. lidí je jak sraček s prepáčením....je velka pravdepodobnosť, že nie všetci budú žiť, tak ako by sa to nám páčilo.
Nie, fuj, nikdy by som nebola s chlapom, ktory mi smrdi. Chlap mi musi vonat. Nemyslim tym mat na sebe hektolitre parfemu (to tiez nemam rada, ak je niekto prevonany), ale byt cisty, umyty, umyte vlasy, pekne zuby, nechty... vadil by mi aj fajciar, hnusi sa mi predstava bozkavat popolnik.
Nie, nie je.
Nie je, ale poznam takych co su.
A muz, ktoreho musi "prizerat" (co je to za slovny tvar?) zena, asi este nebude dospely, resp. suci na vztah, manzelstvo, ked nie je schopny mat kontrolou ani vlastnu hygienu.
@neriman fuj, tu temu si pamatam
@neriman to si neumyval zadok aby ho niekto nepretiahol do zadku ked bol zaryty anti- gay alebo ako to treba chapat? 😂😂🤣 Ja si myslim, ze asi mal nejaky psychicky problem, ked si myslel, ze osrata rit ho zachrani pred gay znasilnenim 😂😂
@neriman ja som nieco take citala tu
@neriman cozeee?!! 😂😂😂🤣
Prizerat znamena robit chlapovi dozor aby dodrziaval hygienu? Alebo to znamena ze ho ma kontrolovat ci si dobre umyl nejaku cast tela?
Nie, nerobim to, robila som to detom tusim v urcitom veku. Dospeli muzi uz maju byt v dospelom leveli
No neviem ktorá príčetná žena by s takým bola a priznala sa tu v pohode, že áno ja mám doma takého nechutného smraďocha. Jedine, že je tiež riňa a tým pádom jej to nevadí. Ja by som s takým nebola.
@sweetlife001 Boli tu uz aj take diskusie, ze sa muz nesprchuje, ani zuby si neumyva, jej to sice vadi, ved zalozila aj diskusiu, ale inak spolu sexuju, spia v jednej posteli... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Myslim, ze je to asi v rodine. Ak zenskej nevadi, ze si sadne spinava na gauc, tak jej asi nevadia prepotene pazuchy jej chlapa a zazltnuty gauc. Niekedy uz ozaj nedokazem citat, co tu zenske pisu. Fakt humus. 🤢
@nafka0483 brr až po mne mráz prešiel, keď som si predstavila, že by taký chlap chcel ku mne ľahnúť, dať mi pusu.. a do mojich voňavých čistých perín - tak to teda nikdy v živote 😅🙉
Zazlknuty... 😡
Mala som aj frajera, čo nepoužíval parfum a dokonca ani deodorant...mal suchú vlasovú pokožku a teda aj lupiny som mu občas videla, resp. možno skôr psoriáza, podľa tej suchej pokožky, neviem už, je to dávno...ale fakt že vždy a teda fakt vždy bol osprchovaný a potom som ho trebárs nikdy necítila potom, dokonca ani nohy mu nesmrdeli, až mi trápno bolo, že to mne viac nohy zvykli smrdieť po celom dni ako jemu 😂 a to sa každý deň samozrejme sprchujem a dodržujem všetky hygienické zásady...umyté zuby beriem za samozrejmosť, smrad cigariet neznášam, moji bývali boli nefajčiari a celá ich hygiena mi vždy prišla primeraná. Samozrejme, každý sa občas spotí, môže mať lupiny, nebyt tip top oholený, ale to sa môže stať
Ja mám známu a nie je to žiaden asocial .. nikdy sa veľmi nesprchovala, bežné si dala aj prepotené tričko na druhý deň, ešte teraz má napína ... A zuby mala už plesnivé v 20tke ...nikdy som sa nedozvedela prečo nedbala na hygienu , takže mňa už nič neprekvapi
Určite nie. A úprimne, je mi ľúto každej, ktorá si dobrovolne zavesí toto na krk kvôli tikajucim biologickým hodinám. Ale zas na MK človek vidí kadečo.
A aby sme sa tu nepohorsovali len nad muzmi😉, aj ženy tu stretneme kadejaké (stačí nájsť staršie temy o šetrení, kde viacere baby písali ako nesplachuju po kazdom cikaní a highlight co som citala na MK bol, že si dáma pomaly cely den nemení vložku 🤮, lebo sak ma slaby menzes tak šetrí 🫣).
Myslím, že pod svojím nickom by to nikto nepriznal 😅 ale mala som jedného kolegu kedysi ktoremu isto nevravela sprcha nič..
@jamimo a to ľudia aj takto normálne priznajú? Či už on sám, alebo kamoška? To je niečo čo by som radšej nikdy nepovedala ďalej 🫨
Autorka naozaj si myslíš že sa tu niekto verejne prizná že má doma humusaka 😂
Ľudia sú rôzny a majú rôzny hygienický štandard. Ešte tak 30 rokov dozadu sa považovalo za normálne kúpať sa/sprchovat sa raz týždenne a nosiť celý týždeň to isté oblečenie.
Keď si na to spomeniem nemám z tej predstavy dobrý pocit. Dnes bolo tak teplo ze oblečenie čo som mala na sebe od rána išlo rovno do práčky na rýchly program.
Znamená to že som v niečom lepšia? Nie len si to zatiaľ môžem dovoliť. Keby som žila v krajine kde má človek 20 litrov vody na deň tak by som mala ten hygienický štandard o dosť nižší.
Šípim že za chvíľu sa tu budú pretekať kto splachuje WC po každom ciknuti - ha uverím keď ukážu koľko mali nedoplatok za vodu 😂
Nie. Akceptujem ked smrdi len ked pride z vonku kde cely den makal okolo domu, to je jediny chvilkovy smrad a vzdy rovno miery do kupelne. Jasne kazdy spoti, niekedy aj zasmrdi, ale nemal by to brat ako bezny jav. Ja tiez tolko smradov v mhdcke ci v obchode ze sa cudujem, ale niekto to ma aj chorobne zial
Nemusime sa bavit len o chlapoch. Na VS intraku bola babska izba, v ktorej rok hromadili okolo kosa vlozky. Ked tam prisli zachranari, skoro ich vykotilo. Dalej som mala na intraku spolubyvajucu, ktora sa cely tyzden neosprchovala, nosila same silonove veci a smrad prerazala len parfumom. Po mesiaci som ju z izby doslova vystvala. A v robote som mala 150-kilovu kolegynu, ktora smrdela ritacinou, nohacinou, vlasy furt mastne, gatky si raz za cas prepierala v rukach.
nie, nie je