Ahojte, sú tu aj ľudia čo majú jedného alebo nula priateľov? Niekedy na to myslím a niekedy keď mám toho veľa tak nie. Veľa naozaj dobrých kamošiek sa odsťahovalo do iných miest a pred 30kou sa už nové kamarátstva budujú ťažko. Hlavne keď je človek introvert🙂
Tiež mi nechýbajú.. mám kamarátov s ktorými sa viem zahrať alebo porozprávať, ale nejakých extra priateľov, s ktorými by som išla bývať do dvojdomu alebo na dovolenky, tak to nie a ako je komentár vyššie ani nemám potrebu..
Okolo 30-ky treba hľadať manžela, nie kamošky.
@loliki a ked chce kamosky, ako presne jej nahradi priatelstvo so zenami muz?
@vanilkovazmrzka Nepíše, že chce kamošky. A ináč je to strata času. V tomto veku aj kamošky sú so svojimi partnermi. A neviem, čo chce, lebo založí tému, dostane 10 odpovedí a nereaguje. Ak chce kohokoľvek, musí komunikovať akokoľvek. Lebo nemému dieťaťu ani vlastná matka nerozumie.
ja napríklad.Mám jednu dobrú kamošku a dovidenia a aj to nie je z okolia priamo🙂 ostatní sú len známi čo prehodím reč s nimi,pokecám ale inak nič moc.A ešte dve sesternice ale to nerátam do kamošiek.Ale keby nie sme rodina, tak tie dve by som menovala za dobré kamošky🙂 nie som moc na zoznamovanie ale ak mi niekto povahovo sadne,tak sa ho nezbavujem väčšinou až do konca života😀 ak ma teda kvalitne nenasere alebo nejako inak nesklame🙂 tiež som introvert
naj kámoška - manžel...
inak nik...ak nerátam takých s ktorými prehodíme pár slov...
Ozajstných priateľov nemám a vyhovuje mi to. Rozoberať svoj život alebo život iných ľudí nepotrebujem.
Najlepšie od nikoho nič neočakávat . Trochu známych naokolo mať a stačí mi
@loliki ja mám priateľa aj 3 ročného syna. Len píšem že som si všimla , teda hlavne ako sa mi narodilo dieťa že s veľa ľuďmi sme sa odcudzili, tie pravé kamarátky postupne poodchádzali do iných miest a tiež je to už také že si len napíšeme cez net ale vidíme sa veľmi veľmi málo. V škôlke prehodim pár viet s mamičkami, teraz sa vraciam zasa po rodičaku do práce tak uvidíme
Ja mám 26 rokov a mám dve dlhoročné kamošky, no už sa nestretávame ako kedysi, jedná sa presťahovala do iného mesta za priateľom a druhá je už vydatá a čaká dieťa. Stretneme sa možno raz za uhorský rok. Som tiež introvert a občas mi chýba ženská spoločnosť s niekým sa porozprávať
Aj u mňa sa stalo, že takmer všetky po 25 -30 poodchádzali do iného mesta, vydali sa, mali deti. Skrátka občas si napíšeme, nestretávame sa. Čo som si myslela, že mám nové kamošky po 30- tke, tak som po čase zistila, že sa ozvú iba keď ony niečo potrebujú, tak tie nepovažujem za dobré kamošky. Z mladosti mi ostala jedna fakt dobrá kamoška, ktorej môžem povedať všetko a aj ona mne. Aj keď tiež máme málinko času na seba.
Ja nemám žiadnych a úprimne ani potom netúžim, ja som z dnešných ľudí veľmi unavená 😂👉
Ja nemám. Mám známe ale nie kamarátky pozdravím sa par slov prehodíme ale niesme kamarátky. Nemám pri malej čas ešte aj na kamarátov som rada keď navarím apo upratujem pri nej
Mala som ale prehodnotila som si ze ci mi tie "kamarátstva" stoja za to. Zo všetkých mi zostali iba 2 zo základnej školy.
1. Sa nestretavam lebo žije v rakúsku a sem moc nechodí často a ja zasa s 2 deťmi nepôjdem za ňou do rakúska takže to už ostalo skôr iba že si napíšeme, zavoláme sem-tam.
2.mame rovnako staré deti ale nemáme kedy tráviť spolu čas, ja som sa aj odsťahovala ale deti majú úplne iné režimy spánku. Čiže mi skôr si zavoláme a stretneme sa tak 1x za 3 mesiace.
A úprimne mi to takto vyhovuje 🙂
Ja nemam nikoho
Ja nám celý život jednu jedinú kamarátku. A úplne mi stačí 😄
Urob zo svojho priateľa manžela. A venuj sa vlastnej rodine. Aj tvoje kamošky sa venujú vlastným rodinám. Každý má málo času a ešte niekomu aj to málo brať, za to že kamoška...
Takú kamošku, ako som mala na strednej, to už asi ťažko človek nájde, už len z toho dôvodu, že nie je čas tráviť spolu toľko času. Takže také intenzívne kamarátstvo už davno nemám s nikým. A stretavam sa reálne asi tak s dvoma kamoškami, inak všetko len známe. Mne to nechýbalo, kým som bola viac vyťažená. Teraz by som aj bola rada za niekoho, s kým by som sa stretávala častejšie. My s mužom toho síce dosť zdieľame, radi sa rozprávame, ale občas mi chýba ženské "tliachanie" 😅😂
Ja, mam jednu naozajstnu priatelku a uplne mi to staci, radsej ako mat 10 falosnych, no a potom mame s manzelom skupinku nasich spolocnych nazvem to znamych, s ktorymi sa obcas stretneme, ale nie su to taki ti naozajstni priatelia, proste bezni kamarati.
Ja, nemá už roky kamarátov a ani sa mimo práce s nikým nestretávam
@minenkak a ani vám to nechýba ?
Nie, nechýba,chodíme s mužom do prírody pozerám filmy,občas dieťa príde na navstevu
Ja, mám len známych cez koníčky, ale ozajstných priateľov nie.