Sú aj normálni ľudia na zoznamke?

Včera o 04:28

Našli ste na zoznamke aj normálnych ľudí, nie takých ktorí vás po nejakom čase ghostnu, prestanú sa ozývať? Alebo je to naozaj pravda, že tam nič poriadne nenájdete? Týka sa to či už partnerov alebo priateľov.

alienkami
Včera o 04:56

Tak ako v reálnom živote aj v zoznamkách je to do veľkej miery o šťastí. Určite sú tam aj normálni ľudia, ale ak máš smolu, tak nemusíš na takého natrafiť.
Ja som sa pred rokmi takto zoznámila s manželom. Či je normálny? Ťažko povedať. Možno je len rovnaký cvok ako ja 🤪

janai1
Včera o 05:05

A v reálnom živote sa nadosmrti bavíš s každým koho si stretla?
Nájdeš tak aj podivínov, aj normálnych, aj ženatých 😀

ivik4
Včera o 05:31

earlgrey
Včera o 05:34

Je to rarita. Pred niekoľkými rokmi sa to normálnými hemžilo, teraz? je to ako hľadať ihlu v kope sena. Netvrdím, že je to nereálne, ale je to vážne ťažké.

michaellasp
Včera o 07:01

Sú. Mam odtiaľ manžela 😁

madeincssr
Včera o 07:09

Normalni ludia neexistuju. Len viac alebo menej suladni s tebou. Tych suladnych (povedzme aspon na 70-80% 🙃) je stopove mnozstvo. Ale su stastni jedinci (par percent), ktori sa takto nasli a su spolu viac ako xy rokov. Tych, ktori su spolu jednociferny pocet rokov, by som este do "statistiky" nezapocitaval.

nuklia
Včera o 07:12

Urcite su, len ich nie je vacsina, takze sa tazsie hladaju 😀

damian85
Včera o 07:15

Čo pre jedného normálne , pre druhého nie. Niekto nemá rad sarkazmus , niekto sa v tom vyžíva. Niekto rád konverzácie o politike , iný o tvojich nočných predstavách. To je na tom pekné , každý si svoju šalku kávy nájde......

rorino
Včera o 07:20

Ja síce nemám žiadne skúsenosti so zoznamkami,ale podľa toho,čo prečítam a počúvam,cez písmenká sa sa ľahšie tajiť a zahmlievať,ako v skutočnosti.Ale určite záleží od človeka s akým cieľom sa tam prihlási.Cestny človek bude taký aj na zoznamke a 🐖bude 🐷aj na živo.

dominikamacakova
Včera o 07:32

Myslíš muži ktorí chcú vzťah?

thirstymonk
Včera o 07:42

Neviem, pre mňa osobne všetky tieto zoznámky boli vždy príliš detinské a nepravdepodobné. Dlho som bol sám, kým som nenašiel terajšiu manželku, ale k zoznamke som sa nikdy neuchylil... prišlo mi to take, až divne, že by som mal začať chodiť s niekym, koho som nikdy predtým nepoznal. Ale to som ja, iní ľudia to majú asi inak. :D

earlgrey
Včera o 08:02

@thirstymonk Ale to máš podobné ako keď niekoho stretneš na ulici alebo v práci, či v obchode, knižnici, v škole atď. Tiež toho človeka nepoznáš. Sú, teda je ich pomerne veľa, jedinci, ktorí ti na zoznamke po pár vetách vyznávajú lásku 🤣 a potom sú ľudia, ktorí radi spoznáju niekoho, ale nemajú očakávania, teda nechávajú tomu voľný priebeh a len čas ukáže, či z toho niečo bude alebo nie. Ale ako som už napísala, je to rarita, lebo dnešná doba je uponáhľaná a každý, ktorého stretneš, aj cez zoznamku, už po prvom stretnutí si myslí, že je s tým druhým vo vzťahu 🤣 nie len muži, ale aj ženy. A to mne osobne sa na zoznámkach nepáčilo a vlastne ma to od zoznamiek odradilo. Ale tak to som ja.

samanta44
Včera o 08:07

Su .teraz mam od tial priatela a je skvely.bol to jediny chlap na zoznamke ktoreho debata sa po chvili nezvrtla na sex 😂

thirstymonk
Včera o 08:50

@earlgrey Neviem... osobne by som sa nikdy nedal dokopy s nikym, koho som dlhšie predtym nepoznal. Rande na slepo a taketo hluposti, nič pre mňa. :D
Manželku poznam od školky, dve bývalé, čo som mal, som poznal pár rokov, kým sme sa "dali dokopy". A viac skúsenosti nemám. Ja už som mal viac áut, jak frajeriek :D

madeincssr
Včera o 08:52

@samanta44 odvazne tvrdenie 🤔.

marcellka32
Včera o 09:23

Zoznámili sme sa, keď nebol internet, len začínali mobily, čiže sms išla a telefonovanie 🙂 sme spolu 25 rokov, vzťah treba udržiavať celý čas, robiť kompromisy, nielen jeden má ustupovať, ale musí to byť vyvážené...
Existujú aj rýchle osobné zoznamky, kde si niekoľkymi mužmi pokecas a kde nastane zhoda z oboch strán dostanete kontakt na seba (kamošky takto boli), keď už tak toto by som išla byť tebou, len také slepé písanie je onicom...

la_dolce_vita
Včera o 09:23

S partnerom sme sa takto zoznamili pred 50tkou 🙂). Boli sme single a hladali to iste. On nebol ziadny zoznamkovy lovec, to sa dalo rozoznat, v podstate v ten isty den ma pozval von, nemala som s tym problem, hned sme si padli do oka a samozrejme sme sa aj odtial hned odhlasili. Takze da sa..

janickacrazy
Včera o 12:42

Áno, sú. Ale je tam aj veľa divných ľudí. Ja som sa tak zoznámila s manželom a moje 3 kamošky tiež tak našli partnerov, s ktorými sa neskôr zobrali a majú pekné dlhodobé vzťahy.

barborachors
Včera o 17:38

v prvom rade sa netreba na zoznamky vobec spoliehat ako na jedine a hodnoverne medium, ktore ti ma dohodit muza snov alebo rovno princa na bielom koni. Je to fajn na zabitie casu a ak motyka vystreli, tak preco nie. Ale brat to zufalo ako jedinu moznost zoznamenia a rychly prostriedok na spoznanie niekoho, je presne to, co potom sposobuje ghosting a tvrdy pad do reality. Ja som nikdy zoznamky nebrala nijak vazne a mozno prave preto som tam stretla svojich vtedy buducich partnerov. Mozno to moc hrotis a visis tam ako na jedinej moznosti svojho zivota, mozno odpovedas na spravy ako zufalka, mozno mas nelichotivu fotku alebo prilis vyzyvavu atd. Moznosti je vela, preco sa ti tam nedari. Mne sa tam darilo vzdy a este som si aj vyberala a bola som to ja, co ghostovala chlapov 😀 Nieco proste musis robit zle. Hlavne sa nespoliehaj na nic a zi aj normalny zivot.

damian85
Včera o 18:31

@barborachors 😂 wow ty musiš byť aka úžastná keď si si vyberala na zoznamke chlapov a ghostovala ich 😂