Stretnutie s ex po rokoch

26. nov 2023

Ahojte, pred 5 rokmi sme sa rozišli s bývalým priateľom. Nemali sme na to ani nejaký vážny dôvod len sme asi mali ponorku a obom nám padlo vhod si od seba oddýchnuť a rozišli sme sa. Boli sme ešte dosť mladí, keď sme spolu chodili. Za tých 5 rokov sme obaja niekoho mali, ale nevyšlo to a teraz keď sme každý sám tak ma zavolal už dávnejšie von. Ja som sa na to po rozchode s niekym inym ešte necítila, tak som odmietla a vysvetlila, že sa na to po rozchode ešte necítim, a preto nejdem, aby som ho neťahala za nos. Prešiel nejaký čas a povedala som si, že na tom že si dáme na vianočných trhoch niečo na zjedenie alebo na pitie nemôže byť predsa nič zlé, uvidíme sa, porozprávame a uvidíme, či sa ešte budeme chcieť vidieť alebo nie a takto som to aj odprezentovala a suhlasila som. On to ale začal hneď nazývať rande, tak som mu povedala že za mňa to nie je rande ale proste stretnutie po rokoch, že sa môžeme porozprávať, vidieť kto sa ako zmenil, predsa len 5 rokov je dosť a že uvidíme, čo z toho bude. A on mi na to napísal nech už prestanem, či mám 5 rokov, že sa mám upokojiť a je to rande a hotovo. A že by som mala byť rada. Vôbec sa mi takýto štýl komunikácie a nerešpektovanie toho druhého nepáči, nepamatám si ho takého a už ani nemám chuť niekam ísť. Preháňam alebo myslíte že dať na ten pocit a neísť?

maranco
26. nov 2023

Dal ti najavo, že tvoje pocity ho nezaujímajú, bude tak ako on chce a ty máš byť ticho a poslúchať. Máš byť rada, že ti pán tvorstva dáva druhú šancu.
Zablokuj si ho.

vanilkovazmrzka
26. nov 2023

Mala by som rovnaky pocit znechutenia. Mozno by som nakoniec isla, ale mam tusenie ze by to bola jednorazova zalezitost a len by ma to stretnutie utvrdilo v nechuti pokracovat.

Mimochodom, to co je za argument, ze by si mala byt rada? Co si ty nejaka chuderka, ktora nema inde sancu nez ked on sa zlutuje?

zildo
26. nov 2023

Ja by som asi išla,keď nikoho nemáš.Uistila sa či je naozaj idiot alebo sa len tak tvari.

deti95060810
26. nov 2023

nepochopila som moc vetu - "A že by som mala byť rada " .

to vyzerám ozaj tak na figu že ešte mám byť vďačná tomuto individu že sa vlastne zmiloval nado mnou a chce ísť so mnou von medzi ľudí ?
asi by som si to dobre rozmyslela a počkala radšej ďalších 5 rokov kým jednoducho zmúdrie....

grof_monte_christo
26. nov 2023

Neprehanas a tiež by som na takéto "rande" absolútne nemala chuť. To čo si dovoľuje nazyvat ťa soplavym deckom a robiť z teba chuderu, že môžeš byť rada, že ťa niekto zavolá na rande.

pralinka25
26. nov 2023

tak pisany text moze niekedy vyzniet uplne inak ako bol mysleny.

zuzana76
26. nov 2023

Ja by som isla a presne ako tu nado mnou vyssie pisali, utvrdila by si sa v tom, ze je to blbec a uz by si nikdy nad ziadnym stretnutim neuvazovala a milostivý by mohol dumať, kde urobil chybu.

h2
26. nov 2023

Podľa mňa je úplne jedno, ako to nazvete, či rande, alebo priateľské stretnutie po rokoch. Ale nepáči sa mi, ako trvá na tom, že to je rande, lebo on povedal, že je a ešte máš byť rada?! Našla by som si na vianočné trhy inú spoločnosť.

monikkatt
26. nov 2023

Neprehanas.. mna by tiez presla chut a neisla by som.

martinkatinka
26. nov 2023

Tak v podstate to tande bolo/bude. No ak sa ti to nepaci, jednoducho nechod

klementinka58
26. nov 2023

Ja som sa tak stretla a osvedcilo sa mi ze dilino ostal dilinom. Takze uz druhykrat by som do toho nesla

domkakvet
26. nov 2023

Chod a uvidis dalsie jeho reakcie.