Stretnutie s bývalou uprostred noci

1. mar 2023

Zaujíma ma čo si o tom myslíte. Dnes mi povedal priateľ, že v noci bol za bývalou. Že mu volala, že sa chce stretnúť. On vraj najprv povedal že nie, že veď nebude sa za ňou vláčiť v noci a zložil, ale že potom vyvolávala asi hodinu vkuse, tak nakoniec povedal že príde, ale že nech to už nikdy viac nerobí. A keď tak prišiel, že sa mu začala doprosovat, či to ešte nejak nedajú dokopy, vraj ona ho stále miluje a neviem čo všetko už hovorila. On jej že vraj povedal, že určite s ňou nič nechce mať a že my dvaja akurát riešime spoločne bývanie a sťahujeme sa do iného mesta, že je si 100% istý tým, že urobil dobre že je so mnou. Ona vraj urobila scénu začala historicky plakať tak sa ju snažil aspoň utíšiť a povzbudiť ze určite aj ona niekedy nájde šťastie. A potom odišiel domov. Som z toho dosť rozhodena. Boli spolu dlho, tak chápem že to nemusí byť jednoduché len tak zabudnúť, ale prečo sakra v noci z ničoho nič? Ja som bola na služobke, tak premýšľam že si to mohla nejak zistiť o spolocnych známych a preto ho kontaktovala práve vtedy. Je to cele divné ale hovorím si, že keby mali robiť niečo nekalé, asi by mi to na nos nevešal, že tam bol. Som z toho dosť nesvoja a bojím sa, že nedá pokoj kým sa neodstahujeme.

viera27
1. mar 2023

A praveze by ti to vesal,toboz ak ich niekto videl spolu 🙂. Takto ma alibi,ved som ti vravel,ze som tam bol....

bluka2
1. mar 2023

Možno vie, že takto rozmýšľaš a preto ti to povedal, pre istotu. "hovorím si, že keby mali robiť niečo nekalé, asi by mi to na nos nevešal, že tam bol." Toto sa mi zdá dosť naivné. Divné podľa mna, brala by som to ako varovný znak. Možno mu chýbala "ženská energia" počas tvojej služobky.

katkaseiner
1. mar 2023

Tiez by mi to vrtalo v hlave ale na druhej strane ti to sam od seba povedal - proste nema pred tebou co skryvat (teda vyzera to tak...)

bluka2
1. mar 2023

V normálnom prípade jej v strede noci ani neodpovie, maximálne vylúči, že sa jedná o nejaku núdzovú situaciu

petamich
1. mar 2023

nie za mna nie, proste tam nemal chodit, mal ju poslat do prdele a vypnut si telefon 🤷‍♀️ pekne, ze ti to cele povedal ale nie, proste k byvalym (pokial nejde o deti alebo ohrozenie zivota a ja som jedina v meste, ktorej mohli zavolat) sa v noci nechodi

mircalla
1. mar 2023

Absolutne sa s nou nemal stretavat najma nie v prostriedku noci, telefon si mohol jednoducho vypnut.
Totalne by ma to nastvalo.-....byvala si vynuti nocne stretnutie a ide? Aky dovod ti uviedol, ze tam vobec siel?

emma2782
1. mar 2023

Zas no.. Mohol si jednoducho vypnúť zvonenie alebo zablokovať volanie, resp. dohodnúť sa s ňou, že sa stretnú cez deň medzi ľuďmi, nie v noci osamote.
To, že ti to povedal je síce pekné avšak kto vie či z toho niečo nevynechal. Tiež si myslím, že takto aspoň má alibi keby niečo.

falbala132
1. mar 2023

co ja viem, mne to znie z jeho strany celkom autenticky. tiez mam takeho byvaleho, ze s nim mam dobre vztahy, aj luto mi ho je a reagujem ked nieco chce. no z mojej strany je to ciste kamaratstvo. podla mna z neho musis vediet vycitit, ci ti povedal vsetko.

emma2782
1. mar 2023

Aj ja mám s ex priateľom dobrý vzťah, občas sa aj čisto kamarátsky stretneme, pokecať, poradiť.
No určite nie v noci kým môj muž je na služobke

kristinapetronela
1. mar 2023

Nemal ísť za ňou ... V Tom bude niečo iné ako len stretnutie

syslik81
1. mar 2023

keby to nepovedal -zle je .. povedal to-zle je ... ja sa uz ani necudujem tym muzom ,ze sa v zenach nevyznaju .. isiel za nou zistil ze je p..a a odisiel .. no hold stalo sa ..bud rada ze odisiel a ze riesi s tebou byvanie a aj jej to povedal ... viac sa v tom neryp

andreatytler
1. mar 2023

Pochybujem ze by za nou siel ak by si na tej sluzobke nebola. Som si ista ze by si vypol mobil. Cize tato story dost velmi zavana tym ze si robil alibi.

moonlight1210
1. mar 2023

"Nenechte zarlivosti cloumat Vasim Majestatem."

Zhodou okolnosti, uz X rokov dozadu, kamos, ked sa mu takto nahle prave tiez v noci vyznala z citov zalubena kamaratka a odmietol ju (mal frajerku), tak sa na neho dokonca vrhla a zacala ho bozkavat. Zufale zeny robia zufale ciny.
Nemal jej to za zle, dal ju zo seba dole, zopakoval, ze on to tak neciti, ze je pre neho len kamoska, a potom ju tri hodiny utesoval a prechadzal sa s nou, lebo hystericky revala. Najradsej by siel domov, bolo vela hodin, bol unaveny, mal vstavat skoro rano do prace (na tieto veci pri tom myslel - ziadne romaticke pochopenie jej stavu), ale bal sa ju nechat osamote v nocnom meste, aby neurobila hlupost (v takom stave bola ona).
Odvtedy sa nevideli a povedal, ze to bol najhorsi zazitok, aky zatial so zenou mal. Ze taku zenu by v zivote doma nechcel, co by takto vyvadzala. A je rad, ze sa urazila (prvy den mlcala, potom mu par dni po sebe pisala ukrivdene spravy, ako zneuzil jej city, ublizil jej, ponizil ju, atd.) a nechce ho viac vidiet. Je rad, ze to vyriesila za oboch tym najlepsim sposobom - dala mu pokoj. Ona ho odvtedy uz roky "tresta" ignoraciou, odmieta pocut aj jeho meno od spolocnych znamych, nepride tam, kam ma prist on. Jemu je to fuk.

h2
1. mar 2023

Všetko, kvôli čomu sa stretli, mohli vyriešiť aj po telefóne. Tak načo za ňou išiel???

biaa
1. mar 2023

Tiež nerozumiem prečo sa s nou stretával u mna by to nepreslo. To sa nerobi, ja by som mobil ani nedvihla keby mi ex volal nie to ešte v noci🙈

saraxyz
1. mar 2023

Co si myslíš Ty?

koniarova
1. mar 2023

Keby si nemala podozrenie, tak nepíšeš. 😉

jazula
1. mar 2023

Že tam ísť nemal, si podľa mňa chudák uvedomil veľmi rýchlo aj sám, asi to nebol úplne príjemný zážitok 🙂. Ale ja mu verím. Ak sa nerozišli nejako v zlom, tiež by som jej zdvihla telefón. A ktovie, čo mu narozprávala, že za ňou šiel. Aspoň dostala info, že nemá šancu a riešite spoločnú budúcnosť.

ankare
1. mar 2023

Divné....

janinah
1. mar 2023

Ex partneri by mali zmiznúť zo života toho druhého ,pokiaľ tam nie sú deti.Určite si niečo myslím o IQ tvojho chlapa,lebo isť na stretávku v noci je na pováženie,mal to uhrať na stretko cez den a v kaviarni,ak už tam chcel ísť.Takto sa nikdy nedozvieš čo sa tam skutočne stalo,požiadaj ho,aby ju zovšadial vymazal aj zo svojho života a potom na tu epizodu zabudni a sťahujte sa preč.

mircalla
1. mar 2023

Isla by som tam (na jeho mieste) z jedineho dovodu - keby som chcela. Inak ani za nic. Nic z toho, co jej povedal jej nemohol povedat aj do telefonu. Takze tam ist chcel. Inak to nevidim. Predsa nemoze byt taky hlupy, ze nevedel o co jej ide

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lb1984
1. mar 2023

Na začiatku vzťahu s mojim priateľom sa jeho ex snažila s ním stretnúť. Ze mala jeho veci atď. On mi to povedal a výslovne som mu povedala ze si to neprajem. Potom ho ešte navštívila v praci- preto viem ze ženy vedia byť doterne. Každopádne priateľ ti to povedal, keď máš pochybnosti prosím drz si ich v sebe, nech nemá dôvod pochybovať on o dôvere vo vzťahu a do budúcna ti veci nezamlcal. Rieš to s nim až ak sa k tebe dostane niečo čo by si netolerovala. Ja osobne si myslím ze niektorí muži sú proste tupo naivni, iní zase vychcani ... teda možno tvoj je zo skupiny naivných 😉

kitycat
1. mar 2023

A vy spolu teraz byvate, ze myslis, ze by tam nesiel?

Ak ta ozaj tak miluje, tak aj to, ze tam bol o polnoci nic neznamenalo pre neho... Prroste volala, otravovala, za sebou dlhorocny vztah..

Polutuj ju, ma zlomene srdce

kaca222
1. mar 2023

Mrzí ma, čo si tu od žien prečítaš. To ti asi na nálade nepridá. Za mňa je pochopiteľne ak spolu boli dlho, že mu na nej záleží. Svojim spôsobom je to pekné. Nevidela by som za tým hneď neveru alebo nevyjasnené city.
Žiarlivosť do vzťahu nepatrí, tak pozor, aby si si zbytočne nezničila vzťah nejakou zbytočnou scénou

danieladugard
1. mar 2023

Povedal ti to 🤷🏻‍♀️ to nech ti staci a dalej to neries.
Riesite spolu byvanie atd atd. Doverujes mu? Na to by si si mala okamzite odpovedat bez rozmyslania

vierkainka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natali1991
1. mar 2023

Keby je mu prednejsie spolocne byvanie a ty tak sa za nou netrepe a vypne si mobil alebo blokne .. akoze pochopim vsetko ale ze o pol noci ???? Keby si jej napisala tak verim tomu ze by to povedala ze to bolo cele inak a on si to len prikraslis aby bol za dobreho