Keď sa s niekým dohodnete napr. že s stretnete po piatej koľko sme ochotné na dotyčnú osobu čakať. Nie rande,. pracovné stretnutie
Keď je to pracovné stretnutie tak máte hádam dohodnutý presný čas, nie len "po piatej" ? To môže byť 5:05, 5:10, 5:20. Nečakala by som ale zavolala na kedy to teda platí.
Nezvyknem sa stretávať "po", stretávam sa "o".
Dĺžka čakania by závisela na tom, kde čakám. Ak vonku, tak max 15 minút, ak už sedím niekde v podniku, tak aj dlhšie. Ale v dnešnej dobe mobilnej komunikácie nie je problém zavolať, kedy meškajúci asi tak príde.
Pracovne stretnutie sa dohoduje na presny cas. Takze aknemate datum ani miesto, treba si to dohodnut na pevno a presne.
@martinkatinka mám presné miesto aj dátum.
@h2 nemám na dotyčnú osobu iba mail a Messenger contact, na stretnutí sme sa dohodli elektronicky , snažila som sa zohnať kontakt ale vyše troch hodín nie je v dosahu
Popri práci sa snažím rozbehnúť podnikanie, má to byť nádejný klient, kontakt na mňa má od bývalej kolegyne už mesiac ale ozval sa iba dnes ráno.
15-20minut a dost, napisem na msg, a neodpisuje = neriesim. Ked sa preberie z komy ozve sa, priépadne stava sa, ze si to "niekto" rozmysli.
Hlavne aj pre biznis aj sukromne, ak si dohadujem stretnutie, pytam si kontakt telefonicky. Ak to nietko mysli vazne, nema s tym problem. Ale to len tak pre buducnost.
No a? Veď aj mail, či správu na messengeri vidí hneď na mobile. Ak by nereagoval, po pol hodine dvíham kotvy.
Vôbec to neznie ako seriózny kliebt, či partak, alebo co to ma byt. Po prvé, nemáš na neho kontakt, je nedostupný a za ďalšie vovec nebol ochotný povedať, kedy sa vlastne dostaví. Čiže, buď čakaj do rána, možno príde až zajtra po piatej a možno ti len zabudol povedať, že ma niečo lepšie na práci a ty čakáš zbytočne.
No chyba. Pockala by som 15-20 minut.
Max 20min a odchadzam
30 min 🤸
On na teba tel kontakt má? Ak áno, tak sa stretnúť nechcel, iba ťa slušne odpinkal
Pocuj, nechces mu ponukat nejake finacne produkty? Lebo ak ano, tak takto sa ta vlastne zbavil....
Na nikoho nečakám. Keď mešká, odídem. Keď nemá rešpekt, načo sa stretávať?
@tiezjedna áno má, písal že mi zavolá.
Som v.tomto nová, poskytujem služby potrebujem získať nových klientov, dúfala.som, že ak sa im budem snažiť čo najviac prispôsobiť bude dobre. Kedže počas pracovnej doby sa s nikým stretavať nemôžem.
Tak mas ponaucenie, ze si treba dohodnut presny cas.
@tiezjedna nie ani jedno z toho
@tiezjedna nie je to sprostredkovanie ani poistenie ani nič podobné , je to viazaná živnosť čiže hocikto nemôže vykonávať
Pozri buď rada že sa ukázal ešte skôr ako ste začali spolupracovať....hneď sa vyfarbil aký je zodpovedný človek.... Tak isto zodpovedne by pristupoval aj k práci.... A byť vypnutý a neozývat sa to je u mňa úplne na hanbu jednanie ☝️👌👎
Tri hodiny by som urcite necakala, aj keby od toho zavisel cely moj prijem. To je sakra dlho. Ak by to bolo naozaj nieco velmi velmi dolezite, tak hodinu by som asi dokazala cakat, ale po hodine by som sa definitivne zmierila s tym, ze ma ma na haku. A vlastne, takeho cloveka, ktory hodinu meska na pracovne stretnutie, by som ani nechcela ako klienta... nehovoriac o takom idiotovi, ktory sa odmlci uplne, co sa stalo tebe. Je to totalne neseriozne a sedlacke jednanie. Bud rada, ze to padlo.
Ja som sa už naučila, že čím viacej sa snažíš prispôsobiť, tým je to horsie. A prosiť sa niekomu? Čím viacej mu budeš písať, a snažiť sa, tým vyzeráš ako väčšia zúfalka. Tiež sú pre mňa klienti dôležitý, snažím sa vyhovieť, ale odtiaľ potiaľ. Ak bude mat záujem, ozve sa. Ak nie, nestal za to. Už by som mu nepísala, ani ho nekontaktovala. Ja sa zvyknem dohodnúť buď na presnom čase, alebo ok, môžete sa zastaviť, v kancelárii budem do 15.00 potom odchádzam.(to samozrejme závisí od toho, akú činnosť robíš). Ale tak mohlo mu do toho prísť niečo vážne. Ak má záujem ozve sa aj s vysvetlením. Mne sa akurat dnes napríklad stalo, ze som sa dohodla, že pani zoberiem cestou do mesta niečo, aby nemusela ísť ku mne. Napísala som jej ze 7.30 mam zubárku, a cca 8.00 budem hotová. Ze hneď budem volať. No pri zubárke sa mi stav skomplikoval, a sedela som tam hodinu. Pani na mňa čakala 45 minút. Bolo mi to strašne trápne, no nemohla som ani písať, volať keďže som sedela v kresle. Pani to pochopila. Takže uvidis, či sa ozve sám... určite sa nevnucuj, nevyzerá to profesionálne.
Tak ženy teraz som dostala správu s ospravedlnením je nemohol lebo niečo do toho prišlo
To je trápne 😂
@zanka777 to je fakt , ale čo mu povedať keď sa dožaduje ďalšieho stretnutia?
Presne mu určí čas, že o napr . 16:00 a povedz , že o 17:00 máš ďalšieho záujemcu, musíš sa urobiť zaujímavá, že nečakáš len naňho
Do šiestej 😊
@zanka777 o pol desiatej mi napíše že teraz by mal čas😱akoze poskytujem služby ale nie také, mám malé deti, neviem si predstaviť vodiť domov cudzích chlapov
Mali ste sa stretnúť po piatej, o deviatej ti napíše, že mu do toho niečo prišlo. A o pol desiatej ti napíše že teraz ma čas? Neviem co ponúkaš, ale s týmto klientom, by som sa aj bála stretnúť. Ak po piatej nemal čas, tak sa mal vtedy ospravedlniť a dohodnúť nový termín a nie písať o 4 hodiny, že mu do toho niečo prišlo.
Po piatej je kedykolvek 17.00-24.00, by som ziadala specifikaciu, ze mozem max do 19 napr, to je ako ked povies stretneme sa rano…pre mna je rano 7 u ineho 11.30…