Stretli by ste sa s bratom?

18. jún 2024

Baby už som tu písala , kvôli bratovi ktory oslavoval okruhliny , a mama chcela aby som mu kúpila darček aj keď ma na oslavu nepozval..určite niektoré viete ..
Moja mama mu kúpila darček za mňa ,bez môjho vedomia, dozvedela som sa to.teraz...ze ja mu posielam k narodeninám..
Otec mu dohováral ( psychicky ho vydieral skôr) , že mamina je chorá z toho, že je na prášky ,že sa nebavíme spolu, že psychicky je na dne ..brat sľúbil že sa so mnou stretne..
Moja mama vydiera mňa 🤷
Kks ľudia ale ja neviem , čo..ono je najmenej sa s ním stretnúť,ale keď mu vysypem všetko čo ma serie tak sa nebudeme rozprávať ešte ďalších 20 rokov ..
Ja sa proste s jeho ženou ,ktorá ukradla mojim rodičom šperky ,obrúčky všetko, ktorá je tak psychicky narušená že si 2 krát vymyslela rakovinu , že sa nestará o deti poriadne , proste nechcem stretávať , s ním ako tak ešte a s jeho deťmi problém nemám ..ale s ňou obrovský , a muž mi zakázal aj aby niekedy prišla k nám ,že on jej neverí ..
Naši čakajú že sa budeme milovať , stále sa navštevovať,atď..
Ale ja s ňou nechcem mať nič naozaj nie..a ona ho má v hrsti úplne..on bez nej nespraví nič , nepovie nič ..
Čo by ste robili? Ja neviem naozaj vôbec neviem ..

autor
18. jún 2024

Som si ista že keď on ustúpi našim a zavolá mi naozaj , tak len to bude divadielko pre našich , keďže sme sa aj stretli , a zdravila som ho , tak ma ani neodzdravil..takže až tak ľúto mu to určite není

deti95060810
18. jún 2024

vymyslela si rakovinu a okradla tvojich rodičov ? tak s týmto čudom ozaj len pokoj. Tiež by som nestála o žiadne návštevy. Ba ešte naopak - pri každej príležitosti by som jej povedala čo si o nej myslím.
len by ma zaujímalo ako to okradnutie zobrali tvoji rodičia... im to nevadilo, alebo už zabudli na tieto nepríjemnosti?

autor
18. jún 2024

@trema áno to je moje

autor
18. jún 2024

@deti95060810 vieš čo povedali , že je to jeho žena musíme ju rešpektovať,tak isto aj mne stále hovorí mamina , že je to jeho žena ,musia ju tolerovať ..🤦
Lenže ja mám pocit že vôbec nemusím

stanulienkat
18. jún 2024

Ked to tak necitis, tak sa neznasilnuj.

autor
18. jún 2024

@deti95060810 že ja ju musím tolerovať

vyrovnanaosoba
18. jún 2024

Nečítala som komentáre, ale, ak ona ukradla niekomu niečo a tvoja mama je s tým ôk, tak bud aj ty. Nie si povinná sa s ňou stretávať, ani sa tváriť, že sa zbožňujete, ani ich volať na návštevu. Ale ak sa brat chce stretnúť, tak sa stretnime, kvôli nemu. Nie kvôli nej. Vy ste súrodenci. Ale zase respektuj aj svojho manžela, ak ju k vám nechce pustiť, stretávajte sa na neutrálnej pôde. 😄

foxanda
18. jún 2024

Chápem, že rodičia chcú, aby ste mali pekný vzťah medzi sebou ale v tomto prípade to bohužiaľ nepôjde. Proste nemusíš sa prispôsobovať nikomu a nech sa aj na hlavu všetci postavia. Nie si nesvojprávna, tak si stanov hranice a hotovo.

autor
18. jún 2024

@stanulienkat ako čo mu poviem , vieš čo Robko ? V pohode kvôli rodičom robme divadlo ale tvoju ženu nemôžem ani vystáť?

trema
18. jún 2024

Kašli na nich, autorka. Ži si svoj život v kľude

autor
18. jún 2024

@vyrovnanaosoba ale ja s tým nie som ok..bola tam retiazka po mojej nebohej babke, jediná vec ktorú sme mali po nej, ona ju dala do záložne a peniaze prehrala v automatoch..naozaj nie som s tým ok..

anjelicek26
18. jún 2024

Ved chod s bratom na kávu, s nou sa stretavat ani navstevovat nemusíš a skuste sa bavit o niecom inom ako jeho zene. Da sa to. Nie ľahko, ale da.

autor
18. jún 2024

@anjelicek26 to nepôjde,pretože on si to chce vyjasniť , čiže bez toho to nepojde

panda21
18. jún 2024

@anjelicek26 brat sa jej pred celou rodinou vysmial, že je neplodná a nemôže mať deti. Myslím, že s ním moc reči nebude.

autor
18. jún 2024

@panda21 áno okrem iného aj toto😔..
Toto je tiež len divadlo pre rodičov ..

jamimo
18. jún 2024

pekné vzťahy súrodencov je romantická predstava každého rodiča 😏 Pritom život sám ukáže, že to tak nie je, alebo nemusí byť... Žiť v klamstve, faloši a pretvárke, len pre ich "blažený pocit" a hry na rodinku Úžasných...? Nie, nie, nič pre mňa. Nejdem sama proti sebe. A ozaj, aby som nezabudla 👉 Niekedy je k prospechu veci, nestýkať sa s rodinou vôbec 😉

stanulienkat
18. jún 2024

Vedia píšem, že to nerob nasilu.

blonde_bella
18. jún 2024

Tak ako ty máš na srdci 300 veci pre brata, tak on má toľko isto pre teba.

To, že ti nevyhovuje švagriná? Neznamená, že sa nemôžeš v jej prítomnosti vyskytovať a akceptovať ju ako švagrinú. Nikto ti nekaze, aby ste sa denne stretávali, ale aby ste spolu na jednom mieste vydržali. Treba byť diplomat. Tvojmu bratovi možno vadí tvoj manžel, alebo deti alebo čo ja viem kto..
Najjednoduchšie je spáliť mosty. Vzťahy treba budovať , len tak samé od seba kvitnúť nebudú.

cimage
18. jún 2024

Ved sa stretni s bratom, povedz mu co mas na srdci, co ta serie a on povie jeho verziu, alebo vysvetlenie. Mozno sa to urovna a mozno nie, dopredu nevies. Ale nasilu by som sa nehrala na super sestru a svagrinu ani kvoli rodicom. Tiez by som im vysvetlila ako to je a ziadna pretvarka sa konat nebude. Neviem co je na tom dobre aby ste sa pretvarovali.

januska12323
18. jún 2024

Vieš dobre co máš robiť, na to nepotrebuješ schválenie z modrého koňa.

autor
18. jún 2024

@januska12323 ani nie , zato som chcela radu

autor
18. jún 2024

@cimage vieš prečo kvôli rodičom lebo psychicky vydierajú , ako je to pre nich ťažké, moja mama plače akoby jej niekto veľmi blízky zomrel..

autor
18. jún 2024

@blonde_bella lenže ja neviem či chcem niečo budovať, pretože keď ti po 8 rokoch tolerovania všetkého možného , aj nemožného , aj tak nakoniec vykročila všelijaké veci a navyše strašné mojej mame povedali klamstvo o mne, čítala som spravy ,kde to písali tak ja už neviem či chcem..keď všade o tebe vyhlasujú aká si lenivá , lebo ty nezavaras na džem , popritom len ty nemáš čas, lebo chodíš do práce ,máš deti , chovný stanicu , domácnosť atd..
Každému povedali že si NEPLODNA a im závidíš deti , čo nie je vôbec pravda , mne je tých detí ľúto ..keď sa ti brat smeje že nemôžeš mať deti , a on ich môže mať koľko chce...naozaj neviem či to chcem ..
Keď chces od neho aby ti opravil vec,ktorú on normalne robí vo svojom obore ,tak ti povie že on ti to robiť nebude, že mám dať niekomu hoc aj1000 e aby mi to spravil , atď ..proste toho je veľa ..neviem či to takto nie je lepšie ,ono vzťahy sa budujú na oboch stranách

blonde_bella
18. jún 2024

No a? Ja mám švagrinú ešte horšiu, ale na oslave sedíme ....
Ja to beriem tak, že to jej vizitka ako sa ona sprava a to ako správam ja je moja.

A rovnako aj brat. Je to jeho vizitka nie tvoja.
Si neplodna? Nemôžem mať deti? Vysporiadaj sa s tým a on si môže hovoriť čo chce ..
To čo hovorí o tebe hovorí viac o ňom ako o tebe ..

Máte to vykricanie vzájomne, ty možno viac ccitis krivdu . Lebo ženy veci prežívajú inak...

A keď ti niečo povie čo sa ti nepáči - kamenný výraz a dlhý pohľad do očí, kým neuhne. Je to pasívna agresia ale funguje. Davas tým najavo že nie je vtipný....a zároveň nadradenosť...
Drž sa

autor
18. jún 2024

@blonde_bella čo je prosím horšie od toho že je gemblerka, že si vymýšľa rakovinu, zápal srdcového svalu,len aby nemusela ísť pracovať , že sa ti vysmeje že nemôžeš mať deti , že jej deti chodia hladné , v lete zimné čižmy , lebo im sandálky nekúpi, ale zato vyfajčí 3 krabičky denne..naozaj čoby si chcela s takým človekom mať?
My sme sedávali na spoločných oslavách doteraz prakticky,len posledný rok nie..a strieľa na každé moje slovo a mojej mame vykrikovala že čo som za človeka keď si kúpim auto , že ako môže mať radšej mňa ako JU..je normálna? Podľa mňa je chora

autor
18. jún 2024

@blonde_bella ak sa stretneme ,tak to bude u brata aj u mňa len divadielko pre rodičov aby ich ukľudniť..on nemá záujem sa stretnúť, veď píšem že ani neodzdravi ..

blonde_bella
18. jún 2024

A prečo ju sudis?
Myslíš, že to nikto iný nevidí?
Sudis, si súdená....

mantilka
18. jún 2024

Keď brat nemá záujem, tak je to zbytočne. Vydieranie rodičov nie je na mieste. Dosť trúfalé kúpiť za teba darček. Niekedy musia emócie vychladnúť...1 rok je málo. Ja som mala istý čas s bratom nezhody...niekoľko rokov to trvalo, kým sme našli spoločnú cestu. Niektoré témy sú doteraz tabu.
Nechaj tomu čas. Rodičom povedz, že musia emócie vychladnúť...ale raz to príde.
Každý máme nárok si vybrať partnera, žiaľ nie každému sa podarí vybrať ..
A keď sa udobrite, nauč sa tolerovať švagrinú, keď manžel nechce nevolajte ich ku vám.

autor
18. jún 2024

@mantilka aj ja som bola prekvapená že kúpili za mňa a mu povedali že ja posielam ,pritom som ani nevedela..